Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

του Ικτίνου

 Η  πολιτική  αθλιότητα που ενέσκηψε  στη χώρα μας  μετά την μεταπολίτευση , έχει να κάνει με τη μεθοδευμένη προσπάθεια όλων των κομμάτων που εγκαταστάθηκαν στη Βουλή και την πλάτη μας να μας αποπροσανατολίσουν ως κοινωνία, με την τακτική των φρούδων ελπίδων (δυστυχώς, η αριστερά) αλλά και την εξ επαγγέλματος και επιλογής τακτική, της εγκληματικής παραπλάνησης με δόλιο σκοπό. Ακόμα και την πτώχευση των πολιτών, σε όφελος όσων ήλεγξαν την πολιτική εξουσία και όλου του συστήματος κλεπτοκρατίας . Πολιτικών, οικονομικών και εργολαβο-εκδοτικών αρπακτικών που λεη-λάτησαν τη Χώρα μας ως … σωτήρες και μάλιστα τη στιγμή  που ορκίζονταν ότι θα υπηρετήσουν  τον Λαό.
                Ακόμα και σήμερα συνειδητά ψεύδονται με πονηρές ρητορείες στις οποίες επιδίδονται. Θέτοντας όρους και προϋποθέσεις «ευόδωσης» των πολιτικών πρακτικών, όταν με βεβαιότητα γνωρίζουν ότι ψεύδονται και εξαπατούν. Διότι αυτός ο εσμός νέο-κατοχικών υπαλλήλων θέτει ως προαπαιτούμενο της «σωτηρίας» μας , την υπόθεση ότι: θα σωθείτε με τον τρόπο που ο «σώζεται»  ο απαγχονισμένος από τον πνιγμό του στη θάλασσα». Δηλαδή , και βέβαια ο πνιγμένος αυτός δεν πέθανε από τον καταποντισμό του στη θάλασσα (δηλαδή τον πνιγμό του) αλλά πέθανε από πνιγμό λόγω της αγχόνης. Τι δηλαδή μας λένε; Ότι ο πνιγμένος ζει διότι δεν ρίχτηκε στη θάλασσα; Τόσο αμοραλισμός, τόσο αγυρτία, τόσο αθλιότητα, τόσο εξευτελισμός των πολιτικών προσώπων και της πολιτικής;
                Αυτός ο αναίσχυντος ,επονείδιστος αχρείος εσμός των πολιτικών, που αλληλοκατηγορούνται για χρόνια ως κλέφτες και επίορκοι, τολμούν και θέτουν απαγορεύσεις στους πολίτες και εκτοξεύουν απειλές εναντίον μας , για τη συμπεριφορά μας δήθεν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου! Ποιοι αυτοί που παραδίδουν τη  Χώρα που με αίμα και εκατόμβες ζωών ελευθέρωσαν οι ήρωες της Πτρίδας στο Χάνι της Γραβιάς και τα Δερβενάκια, στο Μεσολόγγι και το Ζάλογγο, στη στεριά και τη θάλασσα. Τολμούν να μας λένε ότι θέλουν να αποδώσουν τιμές στον Κοόκοτρώνη, το Διάκο, τον Αντρούτσο, τον Καραϊσκάκη και τους συμπολεμιστές τους!
                Αδίστακτοι καιροσκόποι! Φίδια της πατρίδας που σας ζέστανε και σας ανάστησε με το αίμα και το γάλα της και εσείς την εκδίδετε και την εκτελείτε στα Ταμεία της Διεθνούς τοκογλυφίας και των Ναζιστικών φαντασμάτων! Αχάριστοι μισέλληνες  του παγκοσμιοποιημένου «ρεαλισμού». Κιοτήδες και κατσαπλιάδες του Ελληνισμού πως θα ξεφύγετε το αιώνιο ανάθεμα της πατρίδας και των πολιτών της ; Των φτωχών, απροστάτευτων, άστεγων, πεινασμένων, καταληστευμένων και καταχρεωμένων  Ελλήνων όπως τους κατάντησε το «κουβέρνο»  σας; Των παιδιών, των νέων που αλαλιασμένοι τρέχουν μήπως και διασωθούν μακριά από την πατρίδα τους!
 Αναίσχυντοι  διδάκτορες του αμοραλισμού και της υποτέλειας πως τολμάτε να μας αναγγέλλετε ότι θα μας αστυνομεύσετε σκληρά για να στηθείτε στις εξέδρες των επισήμων, τη μέρα της Εθνικής μας Επετείου; Τη μέρα που εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα τιμάμε όπως κάθε χρόνο την Αλαμάνα, το Κούγκι, την Τριπολιτσάκαι τους Μύλους , τον Μιαούλη, τον Κανάρη, τον Παπανικολή και τους άλλους πατριώτες, τι ζητάτε εσείς που ξεπουλάτε στο σφυρί όσα εκείνοι εξαγόρασαν με το αίμα τους; Οι περισσότεροι από εκείνους βρέθηκαν στην ψάθα, το θάνατο ή την επαιτεία  από τις συμπεριφορές κάποιων πολιτικάντηδων όπως και «λόγου» σας! Οι περισσότεροι από εκείνους πλήρωσαν με αίμα. Αίμα των που εσείς «ρουφάτε» από τους απογόνους τους σαν άλλοι φοροεισπράκτορες –Αγάδες! Αίμα που σύντομα θα ζητήσει εκδίκηση. Αίμα που θα ζητήσει δικαίωση, που θα απαιτήσει και πάλι
           ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου