Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΛΑ.Ο.Σ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ … ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ


20120304-170050.jpgΓράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Το κόμμα που ίδρυσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, μετά την διαγραφή του από την ΝΔ, κάποτε το έδενε η κουμπαριά και μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης πολλές φορές το τόνιζε αυτό θέλοντας να αποφύγει τις τάσεις φυγής που εκδηλώνονταν από κάποια «βαριά» στελέχη του. Φρόντιζε όμως και των συνθηκών επιτρεπουσών, να δεθεί μαζί τους με δεσμούς ιερούς, κατά τα χριστιανικά μας ήθη, και άλλους πάντρεψε, άλλων φρόντισε να γίνει ο πνευματικός πατέρας των παιδιών τους κλπ.
Ο κ. Καρατζαφέρης καταγράφει στο ενεργητικό του επί κοινωνικής βάσεως τα εξής θεάρεστα πράγματα:
1ον. Έχει παντρέψει τον κ. Πλεύρη,
2ον. Έχει επίσης παντρέψει τον κ. Γεωργιάδη,
3ον. Έχει βαφτίσει το παιδί του κ. Βορίδη και
4ον. Ένας από τους πιο πιστούς συνεργάτες του, ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Βαΐτσης
Αποστολάτος , έχει βαφτίσει το παιδί του κ. Αϊβαλιώτη. Ο μόνος που εμφανίζεται καμιά φορά να παραπονείται για την αυξημένη προβολή που τυγχάνει ο κ. Αϊβαλιώτης και δεν τον έχει παντρέψει ο κ. Καρατζαφέρης είναι ο κ. Κ. Βελόπουλος, βουλευτής Θεσσαλονίκης. Εκεί δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Ο κ. Βελόπουλος πολλές φορές λέγεται ότι γκρινιάζει, πάντοτε όμως στα κομματικά όργανα, για τις συχνές μεταβολές της πολιτικής του κόμματος. Αλλωστε o κ. Βελόπουλος, που παλαιότερα ήταν μέλος της Νεολαίας του ΠαΣοΚ, έχει κάνει κουμπαριά με έναν νεοδημοκράτη, τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ι. Ιωαννίδη.

Οσάκις δε κάτι γραφότανε σε διάφορες παραπολιτικές στήλες των εφημερίδων περί επικείμενων διαρροών και ειδικά από την τριανδρία, Γεωργιάδη, Πλεύρη, Βορίδη, ότι για κάπου αλλού πιθανόν να έβαζαν πλώρη, έβγαινε ο ίδιος ο Πρόεδρος και τα διέψευδε. Μάλιστα κάποτε στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ το 2010, είχε δηλώσει υπερηφάνως ότι «το κόμμα μου είναι οικογενειακό, είμαστε μια αληθινή οικογένεια και οι κουμπαριές το δένουν…»
Να όμως Πρόεδρε που διαψεύστηκες για μια ακόμη φορά και όχι μόνο δεν το έδεσες καλά το πράγμα, αλλά πήρε και το κατήφορο, όσο και αν προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο.

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου