Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Απίστευτο! Ιερέας έτρεξε με ράσα 430 χλμ. και νίκησε στο No Finish Line!

Απίστευτο! Ιερέας έτρεξε με ράσα 430 χλμ. και νίκησε στο No Finish Line! (pics & vids)
από το www.gazzetta.gr
Ο πατήρ Θεόδωρος, ένας απίστευτος δρομέας από τις Αμπελιές Γιαννιτσών ήταν ο μεγάλος νικητής του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα Νο Finish Line που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Ο νικητής Θεόδωρος Περπερίδης έκανε 430 χιλιόμετρα τρέχοντας σχεδόν ασταμάτητα επί 90 ώρες και φορώντας συνεχώς τα ράσα του! Ο τερματισμός του ήταν συγκλονιστικός καθώς μαζί με τους υπόλοιπους δρομείς και κρατώντας μία ελληνική σημαία που έγραφε: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», απέσπασε το χειροκρότημα όλων.
 Ο πατήρ Θεόδωρος συνέβαλε και αυτός με όλες τις δυνάμεις του, στην κατάρριψη ενός απίστευτου ρεκόρ καθώς οι σχεδόν 10.000 δρομείς που
συμμετείχαν στο No Finish Line, κάλυψαν 95.295 χιλιόμετρα προσφέροντας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», το απίστευτο ποσό των 47.647,5 ευρώ, αριθμός που είναι ρεκόρ για δωρεά από αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα. Ο αγώνας ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και για κάθε ένα χιλιόμετρο, θα πάνε 50 λεπτά στο Μαζί για το Παιδί, με τις απονομές να τις κάνουν οι εκπρόσωποι των δύο Μεγάλων Χορηγών, της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Sportingbet.
Ο εκπρόσωπος της Sportingbet Γιάννης Καποδίστριας δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, ζήσαμε πέντε καταπληκτικές ημέρες. Αυτές οι ημέρες ήταν απρόσμενα ιδιαίτερες, γιατί όσοι τρέξαμε είχαμε δίπλα μας τον πατέρα Θεόδωρο που ήταν ένα παράδειγμα για όλους μας πολύ συγκινητικό. Μας προέτρεπε να τρέξουμε παραπάνω. Δεν τον ήξερα αλλά τον τώρα τον γνώρισα προσωπικά, τον θαύμαζα όλες αυτές τις ημέρες, όπως και όλοι που τρέξαμε δίπλα του. Ολοι οι νικητές ήταν εξαιρετικοί, όπως και ο Γιάννης και η Σοφία μαζί με τους υπόλοιπους από τη διοργάνωση που έκαναν αυτόν τον αγώνα με τόσο μεγάλη επιτυχία και κάτι που θα θυμόμαστε όλοι μας για πολύ καιρό. Ευχαριστώ πολύ και θα είμαστε εδώ και του χρόνου!»

Πίσω από τον πατήρ Θεόδωρο ήταν ο Γάλλος Πατρίς Λοκέ – νικητής στον περσινό πρώτο αγώνα – με 410 χιλιόμετρα και τρίτος ο Νικήτας Νομικός με 406 χιλιόμετρα. Μιλώντας ο πατέρας Θεόδωρος μετά την επιτυχία του είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Καπουτζίδη που παρουσίασε τη λήξη: «Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω εδώ, σε αυτόν τον καταπληκτικό αγώνα, για να προσφέρω ότι μπορώ στα παιδιά που έχουν ανάγκη! Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε, όσους με βοήθησαν να πετύχω αυτό τον άθλο, δεν είναι δικός μου άθλος, είναι του Θεού άθλος! Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα παντού, η Μακεδονία είναι ελληνική. Αυτή είναι η ιστορία και δεν αλλάζει! Είμαι πολύ συγκινημένος που εδώ και του χρόνου, να μας δώσει ο Θεός δύναμη να κάνουμε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα!»
Στις γυναίκες, η Λιντίτα Χόκια, έπιασε το όριο για το Σπάρταθλο, καλύπτοντας 390 χιλιόμετρα, δεύτερη η Μιρέλ Κορμιέρ με 255 χιλιόμετρα και τρίτη η Νίκη Μιλάτου  με 242 χιλιόμετρα. Συγκινημένη η ίδι δήλωσε: «Περάσαμε εδώ πολύ ωραία, ήταν όλα καταπληκτικά, ευχαριστώ τους διοργανωτές και όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια σε όλους…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου