Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Ομοφυλόφιλος υιοθετεί κοριτσάκι με τον «σύζυγό του» και δύο εβδομάδες μετά το σκοτώνει γιατί τον «ενοχλούσε»


Βρετανικό δικαστήριο ασχολήθηκε με την υπόθεση ενός ομοφυλόφιλου ο οποίος μόλις δύο εβδομάδες αφότου υιοθέτησε επίσημα με τον «σύζυγό» του, ένα κοριτσάκι ηλικίας 18 μηνών, το δολοφόνησε βίαια αποκαλώντας το «Σατανά σε μωρό».
 
Ο Matthew Scully-Hicks, 31 ετών και γυμναστής, ο οποίος εγκατέλειψε τη δουλειά του για να μείνει στο σπίτι με τα δύο (υιοθετημένα) παιδιά του και «τον σύζυγό» του, διευθυντή μιας εταιρίας, κατηγορείται ότι προκάλεσε θανατηφόρα τραύματα στο μωρό Elsie μετά από εβδομάδες κακοποίησης.

Το μικρό παιδί, το οποίο απομακρύνθηκε μέσα σε λίγες μέρες από τη γέννησή του από τη μητέρα του, πέθανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουαλίας του Κάρντιφ με «καταστροφικές βλάβες στο κεφάλι», και ενώ η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης είχε λάβει καταγγελία ότι η Elsie ήταν «πεσμένη και αδύνατη».

Το δικαστήριο άκουσε για μηνύματα που έστελνε ο Scully-Hicks (φώτο), ο οποίος κατηγορείται ότι έσπασε τα πλευρά, το πόδι και τον αστράγαλο της υιοθετημένης κόρης και προξένησε κάταγμα στο κρανίο της, έλεγε ότι «προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα» με την φροντίδα του παιδιού και του υιοθετούμενου αδελφού της.

Στην δίκη ακούστηκε ότι ο κατηγορούμενος έλεγε ότι «η ζωή του ήταν κόλαση με την Elsie» και ότι «τα γεύματα και το φαί πριν τον ύπνο ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου... Έσκουζε για 10 λεπτά χωρίς σταματημό, αλλά αμφιβάλλω αν αυτό είναι το τελευταίο που θα ακούσω απόψε».

Το Δικαστήριο του Κάρντιφ άκουσε πώς ο Scully-Hicks και ο «σύζυγος» Craig, μετά το «γάμο» τους στην Πορτογαλία υπέβαλαν αίτηση να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι γείτονες άκουσαν τον Scully-Hicks να φωνάζει στο παιδί λέγοντας «σκάσε μικρό γ***** κακομαθημένο», σε μια περίπτωση που το παιδί ακούστηκε να κλαίει.

Ο James Bevan, του οποίου η μητέρα Susan ζούσε δίπλα στο ζευγάρι, δήλωσε στο δικαστήριο ότι οι γείτονες άκουγαν δυνατή μουσική παράλληλα με τις κραυγές του: "Σκάσε ανόητο μ****", φώναζε ο κατηγορούμενος.

Ο εισαγγελέας Paul Lewis QC δήλωσε: «Μετά από μόλις δύο εβδομάδες από την επίσημη υιοθέτηση του Elsie από το ζευγάρι, ο κατηγορούμενος προκάλεσε θανατηφόρα τραύματα πάνω του».

«Θεωρούμε ότι οι ενέργειές του ήταν η τραγική κορύφωση μιας συνεχιζόμενης βίαιης συμπεριφοράς από την πλευρά του προς ένα ανυπεράσπιστο παιδί - ένα βρέφος που θα έπρεπε να βιώνει την αγάπη και την προστασία - αλλά το οποίο αντίθετα δέχθηκε επιθέσεις, κακοποιήθηκε και τελικά δολοφονήθηκε».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου