Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Τα «τάγματα εφόδου» της Αριστεράς και οι αποστολές τους - Το DNA της παράνομης δράσης της Αριστεράς στην Ελλάδα

του Σάββα Καλεντερίδη
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δύο ευέλπιδες βρίσκονται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με κακώσεις από επίθεση που δέχτηκαν από αριστεροφασίστες, τα «τάγματα εφόδου» του παρακράτους της Αριστεράς που ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα, ειδικά τώρα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Ήταν Κυριακή και οι ευέλπιδες δέχτηκαν επίθεση ενώ επέστρεφαν στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων μετά την έξοδό τους.
Ο τρίτος της παρέας εύελπις την γλύτωσε με ελαφρότερα τραύματα, όπως και ένας απλός στρατιώτης, που έτυχε να είναι κουρεμένος, καθώς και άλλοι τρεις πολίτες, όλοι άσχετοι μεταξύ τους.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τα περίπου 30 μέλη του «τάγματος εφόδου» τους χτυπούσαν ανελέητα λέγοντάς τους ότι είναι «φασίστες», τα ΜΜΕ στο σύνολό τους μιλούν για «νεαρούς», αρνούμενα πεισματικά να πουν στους Έλληνες πολίτες ποια είναι η αλήθεια.
Η αλήθεια λοιπόν είναι η εξής, και κάποια στιγμή, αν θέλουμε να γίνουμε μια πραγματικά σύγχρονη και ελεύθερη κοινωνία, θα πρέπει να βρούμε το θάρρος να την ομολογήσουμε και να την παρουσιάσουμε στους πολίτες γυμνή και όχι φτιασιδωμένη.
Η κατάσταση στην Ελλάδα, ειδικά μετά το 1974, έχει ως εξής: Κάθε «καθώς πρέπει» αριστερό κόμμα, έχει τη νόμιμη και την παράνομη οργάνωση.
Η νόμιμη είναι αυτή που χρηματοδοτείται από το κράτος, αν πληροί τις προϋποθέσεις, και δρα στο πλαίσιο και μέχρι τα όρια της νομιμότητας, και η παράνομη είναι αυτή που κάνει τη βρόμικη δουλειά. Δηλαδή κατά περίπτωση σκοτώνει, καίει, βανδαλίζει, λεηλατεί, μπουκάρει και τρομοκρατεί τους πολίτες, πάντα στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των στόχων που τίθενται από την νόμιμη οργάνωση.
Η ιστορία των παράνομων οργανώσεων της Αριστεράς στην Ελλάδα είναι μακρά, και σταθμό αποτελεί η εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη. Όμως, παρότι μετά την εξάρθρωση ο ένοπλος αγώνας μετριάστηκε, οι παράνομες οργανώσεις της Αριστεράς συνεχίζουν τη δράση τους με διάφορες ταυτότητες και μορφές δράσης.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ενιαίο και μοναδικό φαινόμενο, που ασφαλώς έχει τις εσωτερικές του διαφορές, ασφαλώς έχει τις διαφορές του με τις νόμιμες οργανώσεις, όμως στην πραγματικότητα νόμιμες και παράνομες οργανώσεις όταν απαιτηθεί ενώνονται και γίνονται ενιαίο μέτωπο απέναντι σε ό,τι θεωρήσουν ως κοινή απειλή και εχθρό.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι αυτό το φαινόμενο –τους κουκουλοφόρους, τους ροπαλοφόρους, τους λοστούχους, τους μολοτοφάδες, τους κάθε είδους καταληψίες– χρόνια τώρα οι νόμιμες οργανώσεις της Αριστεράς μάς το παρουσιάζουν ως έργο της Ασφάλειας, λέγοντας μάλιστα ότι το χρησιμοποιεί το κράτος για να προβοκάρει τους... πραγματικούς αγώνες της Αριστεράς.
Όταν όμως το κράτος και η Ασφάλεια στο παρελθόν εισέβαλλε στο πανεπιστήμιο και σε χώρους που τα μέλη των παράνομων οργανώσεων έχουν καταλάβει, όπου γίνεται όλη η προετοιμασία για τις κάθε είδους «επιχειρήσεις» των ταγμάτων εφόδου του παρακράτους της Αριστεράς, τότε οι διάφοροι «αγωνιστές» των κομμάτων της Αριστεράς ανέβαιναν στα κάγκελα, γιατί παραβιάζονταν δημοκρατικά δικαιώματα. Την ίδια ώρα, δεκάδες δικηγόροι προσκείμενοι στο σημερινό κυβερνών κόμμα, έτρεχαν στη ΓΑΔΑ για παροχή νομικής υποστήριξης.
Μέχρι που ήλθε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και έπεσαν εντελώς οι μάσκες.
Οι μέχρι προχθές «εγκάθετοι της Ασφάλειας» απέκτησαν άλλο όνομα, έγιναν πλέον «συλλογικότητες», οι οποίες μάλιστα απέκτησαν επιπλέον προστασία με την επαναφορά του ασύλου στα πανεπιστήμια, ενώ ως εκ θαύματος ο Νίκος Τόσκας μόλις ανέλαβε αποφάσισε τη διάλυση της δύναμης Δέλτα, που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των μπαχαλάκηδων και των μελών των σύγχρονων «ταγμάτων εφόδου».
Τώρα, με το νέο καθεστώς και με τους νέους στόχους των παράνομων οργανώσεων της Αριστεράς, εδώ και σχεδόν τρία χρόνια η Αθήνα δεν καίγεται πλέον κάθε τρεις και λίγο, ενώ αντί για συλλήψεις και εφαρμογή του νόμου σε παράνομες ενέργειες που δίνουν ένα αριστερό φερετζέ στην κυβέρνηση και το «κίνημα» γενικότερα, έχουμε μεταφορές των κάθε είδους μπουκαδόρων με τις κλούβες της Αστυνομίας μέχρι τα… επιτελεία τους, μη γίνει καμία «στραβή» και πάθουν τίποτε οι σύντροφοι! Πώς θα συνεχίσουν το έργο και την αποστολή τους! Άσε που πολλοί απ’ αυτούς είναι παιδιά και συγγενείς υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα που τελείωσαν τα ψέματα και έπεσαν οι μάσκες, ήλθε η ώρα οι Έλληνες πολίτες να μάθουν την αλήθεια και να δείξουμε όλοι αποφασιστικότητα να κάνουμε την Ελλάδα μια σύγχρονη, ελεύθερη και δημοκρατική χώρα.
Αλλιώς η Ελλάδα θα συνεχίσει να σέρνεται και να αποτελεί μια καχεκτική παρακμιακή παραφωνία της Ευρώπης.

Σημείωση: Τα όσα αναφέρονται στο άρθρο, δεν αφορούν τους απλούς ψηφοφόρους της Αριστεράς, εκείνους που δεν έχουν ιδέα για το τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες, στο όνομα υποτίθεται της Αριστεράς. Ελπίζω με το άρθρο αυτό να φωτιστούν τα μυαλά νεαρών που παρασύρονται και μπαίνουν στο "λούκι", όπως ο 29χρονος που συνελήφθη χθες με βαρύ οπλισμό και εκρηκτικά αλλά και για τη βόμβα στον Παπαδήμο και κατέστρεψε τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειάς του. Να ξερουν δε όλοι, ότι οι "παπούδες" που τον παρέσυραν σε αυτό το μονοπάτι, απολαμβάνουν και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζωούλα τους, προετοιμάζοντας νέα θύματα για να τα οδηγήσουν ως αμνούς σε αυτό το αδιέξοδο μονοπάτι. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος αγώνα από αυτόν της δημοκρατίας. Ας το καταλάβουμε επιτέλους όλοι οι Έλληνες, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου