Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Φτάνει πια!!! Eίστε ανθρωπάκια


Φτάνει πια!!!
Ξεχάστε την οικονομία, τα εξοπλιστικά, τα αγγλικά του Τσίπρα. Ξεχάστε ακόμη και το γεγονός ότι κάθε μέρα που περνά καταλαβαίνουμε ότι έχουμε κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος της χώρας επιλέγοντας να μας κυβερνούν όλοι αυτοί.
Ξεχάστε τα όλα κι επικεντρωθείτε στη χθεσινή, συγκλονιστική είδηση, ίσως τη σημαντικότερη των τελευταίων ημερών. Τρεις δόκιμοι αξιωματικοί της Σχολής Ευελπίδων, γυρνάνε από άδεια και περιμένουν το μετρό ή κάποιο όχημα στην πλατεία Μοναστηρακίου.
Έχουμε δει όλοι μας πολλά τέτοια παιδιά 19, 20 χρονών που κάθε Κυριακή βράδυ επιστρέφουν στη Σχολή τους, εκεί που θα γίνουν άξιοι υπερασπιστές της
πατρίδας. Περιμένοντας στο Μοναστηράκι μια ομάδα από αντιεξουσιαστές, μια ομάδα από ρεμάλια θα έπρεπε να λέμε, τους βλέπει και χωρίς κανένα λόγο τους επιτίθεται και τους ξυλοκοπά. Οι δόκιμοι γλιτώνουν γιατί μπήκαν σε μια καφετέρια, αλλά το ξύλο το έφαγαν από τους μπαχαλάκηδες που προφανώς είχαν κάνει τα επεισόδια λίγο νωρίτερα στο Σύνταγμα.
Για σκεφτείτε το καλά. Τρία παλληκαράκια που ίσως να κληθούν κάποια στιγμή να υπερασπιστούν ακόμη κι αυτά τα θρασίμια που τους επιτέθηκαν, ένας φαντάρος και τρεις άλλοι πολίτες έφαγαν ξύλο από 30 καλόπαιδα επειδή κατά τη γνώμη τους έμοιαζαν με φασίστες!!!
Είναι, κατά τη γνώμη μας, η υπέρτατη ξεφτίλα της ελληνικής κοινωνίας, του κράτους, της κυβέρνησης. Της κοινωνίας γιατί ανέχεται χρόνια τώρα τους μπαχαλάκηδες. Του κράτους γιατί δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε για να θωρακίσει τη δημοκρατία από τους εχθρούς της. Και την σημερινή κυβέρνηση γιατί είναι αυτή που με την αδιαφορία της οπλίζει το χέρι τους.
Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσε εκδρομή μνήμης στη Μακρόνησο για να δείξει ότι παραμένει αριστερό κόμμα. Αυτοί που έγλειψαν τα… παπούτσια του Τραμπ, που έχουν καταστρέψει την κοινωνία πήγαν στον τόπο μαρτυρίου για να βγάλουν σέλφι και να μας αποδείξουν ότι δεν άλλαξαν. Ο ένας να σηκώνει το χέρι ψηλά και να διατρανώνει την αριστεροσύνη του. Ο άλλος, ο Κατρούγκαλος με το μαντηλάκι στο πέτο να βγάζει φωτογραφίες στα χαλάσματα της Μακρονήσου. Ένα μάτσο χάλι υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων… αριστερών δυνάμεων έστησαν ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου, την ίδια ώρα που κάποιοι ξυλοκοπούσαν τους δόκιμους ή λίγο νωρίτερα τους αστυνομικούς. Και τι θα κάνουν τώρα; Θα βγάλουν μια ανακοίνωση καταδίκης για τα μάτια του κόσμου και θα συνεχίσουν να το παίζουν αριστεροί, αγωνιστές, πατριώτες.
Είστε μικροί άνθρωποι, είστε ανθρωπάκια που δεν έχουν ούτε μια στιγμούλα ηθικής. Αγωνιστής και αριστερός ο Κατρούγκαλος, ο «γλείφτης» του ΠΑΣΟΚ και μετά του ΣΥΡΙΖΑ που θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος σφαγέας των συνταξιούχων. Αγωνιστές όλοι αυτοί που δεν αισθάνονται την παραμικρή ντροπή για όσα πράττουν καθημερινά.
Δεν πάει άλλο. Η χώρα μικραίνει καθημερινά και κανείς δεν κάνει το παραμικρό για να την προστατέψει. Δεν κορόιδεψαν απλά τον ελληνικό λαό και πήραν την εξουσία. Βιάζουν την ιστορική μνήμη, προσβάλλουν τους πραγματικούς πατριώτες, σκοτώνουν την Ελλάδα. Φτάνει πια!!!



 http://www.antinews.gr/action.read/politiki/ftanei-pia/2.119028

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου