Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Η δολοφονία του γιου μου ήταν σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας»!

«Η δολοφονία του γιου μου ήταν σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας»!

Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΦΟΥΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ «ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΑΣΗ», ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΨΗΦΙΖΕ ΔΝΤ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ


Με την κατάθεση της μητέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνας Τσαλικιάν, ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, η δίκη των Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη.
Η επανάληψη της δίκης έγινε μετά από πολλαπλές διακοπές, αλλά το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας διέκοψε και πάλι την ακροαματική διαδικασία για
τις 24 Μαΐου, πριν ακόμα υποβάλλουν ερωτήσεις οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης.

Η κ. Τσαλικιάν στην κατάθεση της επανέλαβε όσα και πρωτόδικα είχε καταθέσει στο ΜΟΕ της Άμφισσας, τονίζοντας ότι η παρουσία του παιδιού της στα Εξάρχεια εκείνη τη βραδιά ήταν συμπτωματική και βρέθηκε εκεί, λόγω της γιορτής του φίλου του, Νίκου Ρωμανού.
Τόνισε ακόμη, ότι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και οι φίλοι του δεν ήταν στην παρέα των παιδιών που συνεπλάκησαν λίγη ώρα πριν με τους δύο αστυνομικούς, αλλά ο Αλέξης Γρηγορόπουλος βρέθηκε ανάμεσα στην παρέα και τους δύο αστυνομικούς και δέχθηκε τη σφαίρα στο ύψος της καρδιάς.
Επίσης, αναφερόμενη στα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, η μάρτυρας είπε ότι συνέβησαν στο πλαίσιο ενός «οργανωμένου σχεδίου πολιτικής αποσταθεροποίησης», ενώ χαρακτήρισε «υποκριτική» την συγγνώμη του Επαμεινώνδα Κορκονέα και την στάση του γενικότερα.

 

 https://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου