Άνδρας που ήταν γυναίκα έκανε παιδί με γυναίκα που ήταν άνδρας
Πρόκειται για μια μυθιστορηματική ιστορία αγάπης, και μοιάζει σαν έχει βγει από το μυαλό το μεγάλου Έλληνα συγγραφέα Γιάννη Σκαρίμπα. 
«Είμαστε το ίδιο με τις άλλες οικογένειες ακόμα και αν δεν έχουμε τα δικαιώματα των άλλων οικογενειών» δηλώνει στο BBC ο Fernando Machado. Είναι ο άνδρας που γεννήθηκε γυναίκα και τελικά ερωτεύτηκε, παντρέυτηκε και έκανε παιδί με μια γυναίκα που γεννήθηκε άνδρας. 

Η ιστορία αγάπης που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό συνεχίζεται και πλέον το ζευγάρι των Fernardo Machado και Diane Rodriguez απέκτησε ένα παιδί. Κανένας εκ των δύο δεν είχε αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα και έτσι το τρανς ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο παιδάκι πριν από λίγες
εβδομάδες. 



Η Diane που γεννήθηκε ως Luis είπε ότι ποτέ δεν περίμενε ότι μια μέρα θα γίνει γονιός. «Στη χώρα μου για να αναγνωριστείς ως γυναίκα πρέπει να έχεις κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Ως εκ τούτου ποτέ δεν περίμενα ότι θα γίνω μητέρα» λέει η Diane. 

Από την πλευρά του ο Fernando μίλησε για τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος. Κάλεσε την μητέρα του και τις έστειλε το υπερηχογράφημα του τεστ. «Άρχισα να κλαίω από χαρά, φόβο και τρόμο» δήλωσε ο Fernando και συνεχίζει «ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου». 

 http://www.athensvoice.gr/kosmos/andras-poy-itan-gynaika-ekane-paidi-me-gynaika-poy