Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΕ ΧΕΡ…….

ΘΕΛΕΙ  … ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ  ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ
 Η Συμμορία  της Δύσης  αποκαλύπτεται συνεχώς έχοντας
αποπροσανατολίσει τους Λαούς και έχοντάς τους αποκοιμίσει με τον Αμερικάνικο «χολιγουντιανό» τρόπο ζωής, που δεκαετίες μας εμφυτεύουν με την «ανενεργή βία» της τηλεόρασης και της «τροποποιημένης»  πληροφορίας, βρίσκει σήμερα το «κουράγιο» να αποκαλύψει και τους πραγματικούς της σκοπούς και συμμάχους!!!
Η δημιουργία μιας κοινής Αραβικής δύναμης από  την Σαουδική Αραβία, από Σουδάν, Μαρόκο, Ιορ-δανία, Σ.Αραβία, Τουρκία, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ και μάλλον σύντομα και από Μαλαισία, Ινδο-νησία και Μπρουνέι, με  την όπως όλα δείχνουν την …» ομπρέλα» του ΝΑΤΟ, προκειμένου να σφαγιάσουν την ήδη κατακρεουργημένη –από τον..
ΙΣΙΣ-  Συρία, δεν αφήνουν περιθώρια παρανοήσεων!
Οι άκρως διεφθαρμένες ηγεσίες των Δυτικών «συμμάχων» χρησιμοποιούν απροκάλυπτα πλέον τους Λαούς, που χρόνια έχουν «δεμένους» ως υποτελείς, σε ρόλο «αιμορραγούντα υπηρέτη» που σώζει με αυτοθυσία τον κύριό του, σενάριο ακριβώς βγαλμένο από το χόλυγουντ, αν όπου Άραβες βάλεις τους Ινδιάνους της Αμερικής τους οποίους εξολόθρευσαν οι …πολιτισμένοι!!!
Εκείνοι που χρηματοδότησαν και χρηματοδοτούν τον ΙΣΙΣ, εκείνοι που τον εξοπλίζουν και τον εκπαιδεύουν, εκείνοι που του έστρωσαν το δρόμο με την «Αραβική Άνοιξη», τάχα θα τον …τιμωρήσουν με «απόβαση» στη Συρία!!! Οι απατεώνες που μέχρι σήμερα βομβαρδίζουν την άμμο της Συριακής ερήμου! Οι απατεώνες που χρηματοδοτούνται από αποβράσματα τύπου Σόρος για να υλοποιήσουν τον σχεδιασμένο πόλεμο των πολιτισμών! Θα πολεμήσουν δήθεν τους … υπαλλήλους τους, λες και η προϊστορία των Ινδιάνων δεν αποκαλύπτει και την τωρινή «θυσία» των πρόθυμων που ετοιμάζουν!
Στην εξέλιξη αυτών των παιχνιδιών, φρόντισαν να έχουν εγκαταστήσει στην Ευρώπη κυβερνήσεις «μαριονέτες» που αρκούνται στις παχυλές αμοιβές τους και στην προσωπική ηθική τους διαφθορά και σήψη, ώστε να εκτελούν κατά γράμμα ό,τι αθλιότητα παράγεται στα «σαλόνια» της Νέας Τάξης. Προϊόντα που απειλούν όλο τον κόσμο με την σκλαβιά που μας προμήνυσαν με ταινίες τύπου MAD MAX κλπ αηδίες οι χολυγουντιανοί διαμορφωτές της κοινής γνώμης!  
Οργάνωσαν την συκοφάντηση και την αποδιάρθρωση κάθε μορφής ηθικής που προέρχονταν από κοινωνίες όπως οικοδομήθηκαν μεταπολεμικά, δηλαδή με αλληλεγγύη, με πραγματική στήριξη των ασθενέ-στερων χωρών και λαών, με βοήθεια στον οργανωμένα χειμαζόμενο Τρίτο Κόσμο ώστε να είναι πλέον εύκολη η επιβολή των εθνοκτόνων και ανθρωποκτόνων σχεδίων τους χωρίς αντιδράσεις, τύπου εξεγέρσεων των νέων όπως π.χ στον πόλεμο του Βιετνάμ.
 Ωστόσω επεκτείνουν την «σκλαβιά» την οποία έχουν ετοιμάσει για όλο τον κόσμο, τον οποίο εξακολουθούν να αποβλακώνουν, να αποκοιμίζουν και να παραπλανούν στρέφοντάς των σε «ανελεύθερες ελευθερίες» τύπου επιβολής της ομοφυλοφιλίας και της κτηνοβασίας ως δήθεν κοινωνικού δικαιώματος την στιγμή που η συγκεκριμένη στάση αποτελεί ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογή και τάση που εκφεύγει από το φυσιολογικό και μάλιστα με επιστημονικούς όρους αλλά και όρους «φυσικής επιλογής» όπως γνωρίζουν και οι …Δαρβινιστές … προοδευτικοί...
Όλοι αυτοί, Αμερικανό δυτικοί Νατοϊκοί, τυχοδιώκτες των πετρελαίων (τεμπέληδες «διορισμένοι» Σεϊχηδες»), Ευρωπαίοι κατσαπλιάδες, κερδοσκοπικά περιττώματα της κοινωνίας και της Ιστορίας, σφαγείς τερατόψυχοι και αποκεφαλιστές των αμερικάνικων εργαστηρίων παραγωγής εγκληματιών βρίσκουν πλήρως στοιχημένη μαζί τους την «φωτισμένη» πολιτική παρουσία του «χερ Σόϊμπλε»  και των Ευρωπαϊκών μαριονεττών που έχει εγκαταστήσει!!!
  Μη ξεγελιέσαι φίλε όπου και αν είσαι! Οι άνθρωποι αυτού του τύπου ηδονίζονται να βλέπουν πόνο και δυστυχία την οποία οι ίδιοι δημιουργούν. Το είδος τους δεν γνωρίζει να παράγει τίποτε άλλο από μίσος και φρίκη. Έχουν τεκμηριωμένη προϊστορία. Ο «σημαδεμένος» φαίνεται ότι δεν είναι τυχαία «προφητευμένος». Θυμηθείτε τον αλαζόνα και παράλυτο τύπο της άλλης Αμερικάνικης τηλεοπτικής παραγωγής που διέλυε τον κόσμο για να απολαμβάνει τον πόνο που προκαλούσε ζώντας την προσωπική του ακολασία. Τυχαίο και αυτό;
Όχι φίλε! Αυτού του τύπου οι άνθρωποι και δυνάμεις ,χερ Σόϊμπλε, είναι «οι φίλοι σου ηλίθιε…», όπως θα έλεγες και εσύ αν είχες στοιχιώδη εντιμότητα. Κάτι που για σας είναι βρισιά και μειονέκτημα. Όμως να θυμάστε όλοι εσείς οι άρχοντες της καταχνιάς της Δύσης, μπορεί να  παραλύει τον άνθρωπο ηθικά και σωματικά όμως η ημέρα τον ανορθώνει και τον αναζωογονεί, όποιον μπορεί να …ζει!
Χερ Σόϊμπλε, Σόροι και παρόμοιοι ηγέτες δεν είστε παρά πιόνια μιάς πραγματικότητας που δεν αντέχετε να κατανοήσετε διότι δείχνει τις πραγματικές σας διαστάσεις. Διότι δείχνει την ασημαντότητά σας την οποία δεν θέλετε να αποδεχθείτε διότι είναι εκείνη που σας αποδεικνύει ότι δεν είστε τίποτε άλλο από ένα σακί κόκαλα που θα καταβροχθίσει ο θάνατος όπως οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Η προσπάθεια της κακίας σας δεν είναι τίποτε άλλο από απέλπιδα προσπάθεια να λησμονήσετε την Αλήθεια που θα συναντήσετε ως κοινός θνητός.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕ;;;;;;;

                                                                                                                                                                    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου