Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Τα ψέμματα της νέας ... ΝΔ και όχι μόνο



Γράφει ο Μ. Βολουδάκης
 
Ξαφνικά(;) ο νέος πρόεδρος της ΝΔ συνειδητοποίησε πως πρέπει να συσταθεί εξεταστική επιτροπή, που θα εξετάσει το τι συνέβη και η χώρα υπέγραψε την τρίτη και χειρότερη δανειακή σύμβαση. Τώρα ανησύχησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως; Τι σκεφτόταν όταν ψήφιζε υπέρ της δανειακής σύμβασης και της στήριξης της κυβέρνησης Τσίπρα, μόνο και μόνο για να μη βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη;

Ποιοι θα συστήσουν (και) αυτήν την εξεταστική επιτροπή; Οι συνένοχοι των κυβερνώντων; Ξεχνάει η ΝΔ πως σύσσωμο το Ελληνικό κοινοβούλιο ψήφιζε την δανειακή σύμβαση, με μόνη εξαίρεση το ΚΚΕ; Ακόμα και οι ακραίοι της χρυσής.. αυγής, δια στόματος του προέδρου τους, μέχρι σήμερα "τρέμουν" την έξοδο από το ευρώ γιατί πιστεύουν πως «η χώρα δεν είναι έτοιμη».

Είναι εμφανές πως το πολιτικό σύστημα οδηγεί την χώρα σε πρόωρες εθνικές εκλογές, με το ψεύτικο δίλημμα «όλοι μαζί στην Ευρώπη ή αλλιώς το χάος». Η προσπάθεια είναι να υπάρξει μία κυβέρνηση από όλα τα κόμματα, έτσι ώστε να καταμεριστεί το πολιτικό κόστος, που θα υπακούσει τυφλά στις προσταγές των δυτικών.

Την ίδια ώρα το Αιγαίο έχει σχεδόν περάσει στον έλεγχο των Τούρκων μέσω της εμπλοκής της Frontex και του ΝΑΤΟ. Η τοπική και η περιφερειακή αυτοδιοίκηση στηρίζει με χυδαίο τρόπο την κυβερνητική πολιτική, περιοριζόμενη στην ανούσια και επιτηδευμένη αντιπολιτευτική πολιτική των ανακοινώσεων, που λένε πολλά λόγια χωρίς καμία ουσία.

Οι Έλληνες οφείλουμε να ξυπνήσουμε γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος για την πατρίδα μας. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στα πειράματα και στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που διέλυσε την Ελλάδα. Ή τώρα ή ποτέ! Αν στηριχθεί και πάλι το φασιστικό κατεστημένο, θα είναι σχεδόν αδύνατο να σωθεί η χώρα μας. Ήδη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου