Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Δ. Βερύκιος: Οταν σε πάρει η κατηφόρα ....


 Όταν σε πάρει η κατηφόρα, η κατρακύλα σου δεν έχει σταματημό. Ο λόγος στην συγκεκριμένη περίπτωση για τον Δήμο Βερύκιο που στελεχώνει επάξια την δημοσιοκαφρική τσογλαναρία που εξαπολύει καθημερινά την χολή και συκοφαντία της σε κάθε κλάδο εργαζομένων που βρίσκεται σε κινητοποίηση.
«Για συνδικαλιστές-εργατοπατέρες που δεν ακούνε τους πολίτες για την αγανάκτηση και την ταλαιπωρία που υφίστανται», έκανε σήμερα λόγο ο μαρκουτσορος του Αλφα βάζοντας στο στόχαστρο του την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που κήρυξε 24ωρη απεργία συμπαράστασης στους εργαζόμενους των ΜΜΕ που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.
Μπορεί ο ίδιος να καυχιέται μόνιμα ότι «θήτευσε στο μεγάλο δημοσιογραφικό καμίνι του Ριζοσπάστη», -είναι αλήθεια ότι πέρασε ένα φεγγάρι κι από κει- η αλήθεια όμως είναι ότι σε από όσα ΜΜΕ πέρασε μετά ήταν τσάτσος των αφεντικών του.

Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο του «κατόρθωμα» ήταν μόλις έγινε   επιλογή του Δημήτρη Κοντομηνά να αναλάβει διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha.
 Όταν η ΕΤΕΡ κήρυξε πενθήμερη απεργιακή κινητοποίηση στο μαγαζί του Κοντομηνά, ο Βερύκιος όχι μόνο προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους εκεί και να τους παροτρύνει να δουλεύουν τζάμπα «για να μην κλείσει ο Κοντομηνάς τον σταθμό», αλλά έγινε ο ίδιος απεργοσπάστης βγάζοντας πρόγραμμα από άλλο στούντιο και όχι το συνηθισμένο της Κάντζας  ενώ παράλληλα ο ίδιος ζήτησε απ’ του μπάτσους να συλλάβουν τους απεργούς τεχνικούς.
Τι να πεις …δημοσιογραφική τσογλαναρία.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου