Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο Σαμαράς διόρισε την κόρη του Κουβέλη σε επιτροπή του δημοσίου


http://www.koutipandoras.gr/
Του Βαγγέλη Τριάντη

«Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτης» λέει ο θυμόσοφος λαός. Φράση που ταιριάζει γάντι στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ο οποίος φαίνεται ότι ξέρει να εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση του Μνημονίου, της εξαθλίωσης και των σκληρών οικονομικών μέτρων.
Όπως αποκαλύπτει το www.koutipandoras.gr, o κ. Κουβέλης διόρισε την κόρη του ως εκπρόσωπο του κόμματος στην Επιτροπή του Δημοσίου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση με ΑΔΑ: Β4Σ1ΘΩΠ-ΜΝ1, η οποία αναρτήθηκε και στη Διαύγεια και η οποία αφορά τον ορισμό μελών της «Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του ανθρώπου», διορίζεται ως τακτικό μέλος της Επιτροπής η κόρη του κ. Κουβέλη, Μαρία.
Μάλιστα η απόφαση φέρει την υπογραφή του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος φαίνεται ότι δε χαλάει χατίρι στους εκπροσώπους της συγκυβέρνησης.
Και μπορεί ο διορισμός της κόρης του κ. Κουβέλη να είναι καθόλα νόμιμος, ωστόσο προκύπτει ένα σοβαρό ηθικό ζήτημα που έχει να κάνει τόσο με την οικογενειοκρατία που διέπει το πολιτικό σύστημα, όσο και με την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.
Στο μέσο πολίτη δίνεται μια αλγεινή εντύπωση. Ένας εκπρόσωπος της Αριστεράς, που μέχρι πρότινος κατήγγειλε τις μνημονιακές πολιτικές, δέχεται να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, έναντι συγκεκριμένων ανταλλαγμάτων. Η ήδη καταρρακωμένη αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος βυθίζεται ακόμη πιο πολύ στα Τάρταρα της συγκυβέρνησης.
Διαβάστε τη σχετική απόφαση εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου