Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

«Δραχμαγεδδών» στην Ελλάδα βλέπει η Daily Mail


20120616-123552.jpg 
Ο αρθρογράφος της Daily Mail, Robert Hartman, σκιαγραφεί την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνει η μεσαία τάξη των Ελλήνων.
«Η χώρα που δίδαξε σε όλο τον κόσμο την έννοια της δημοκρατίας πλήττεται από την αναρχία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος.

Μάλιστα αναφέρει και το παράδειγμα του Αντώνη Περρή. Η μητέρα του Αντώνη, όπως διεγνώσθη, έπασχε από την νόσο Αλτσχάιμερ . 3 εβδομάδες πριν, ο Αντώνης έγραψε ένα μήνυμα στο facebook και λίγες ώρες αργότερα έπιασε την μητέρα του από το χέρι και πήδηξαν στο κενό.
«Δεν ήξερα ότι θα ζούσα τέτοιο δράμα. Οι ηγέτες του κόσμου, εσείς που δημιουργήσατε την κρίση, θα έπρεπε να ντρέπεστε» ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντώνης.
«Περπατώντας στην Αθήνα συνάντησα την απελπισία στα πρόσωπα των απλών καθημερινών ανθρώπων» επισημαίνει ο κ. Hartman και συμπληρώνει «κανείς δεν ελπίζει σε μία καλύτερη μέρα. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η άνοδος ενός νεοναζιστικού κόμματος ».
«Υπάρχουν δύο παρατάξεις η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι ο συνασπισμός των δύο επικρατέστερων παρατάξεων.» επισημαίνει ο κ. Hartman και προειδοποιεί πως αν η Γερμανία δεν συζητήσει το ενδεχόμενο νέων διαπραγματεύσεων οι εκλογές δεν θα έχουν κανένα ενδιαφέρον
Ο άγγλος αρθογράφος προαναγγέλλει το εξής: «Ούτως η άλλως η Ελλάδα θα βρεθεί στον Δραχμαγεδδών»
 

Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου