Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΣΚΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΙ "ΑΔΕΡΦΟ" ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


diafthora
ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
Αναμένεται να ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο με κουμπάρο του Αντώνη Σαμαρά που έχει και εξαιρετικά φιλικές σχέσεις μαζί του και το θέμα το γνωρίζουμε εδώ και αρκετές μέρες αφού έχουμε γίνει δέκτες των συγκεκριμένων καταγγελιών.
Πρόκειται για μια πολύ περίεργη υπόθεση με την ανάμειξη δύο επιχειρηματιών.
Ο ένας είναι ο καταγγέλλων και ο δεύτερος λέγεται ότι είναι ο χρηματοδότης και "αιμοδότης" του κουμπάρου.
Ακούμε τις τελευταίες ώρες απίστευτα πράγματα που δεν θέλουμε να πιστέψουμε το βάθος τόσο σοβαρής οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής.
Πολύ φοβούμαστε από από δω και στο εξής το ζήτημα με γαλάζια στελέχη που είναι ανακατεμένα σε κυκεώνα πλοκαμιών διαφθοράς, θα μας απασχολεί σχεδόν καθημερινά.
Το makeleio.gr εντός της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να δικαιωθεί σε πάρα μα πάρα πολλά θέματα τα οποία είχε θίξει πριν από τις εκλογές.
Αυτή η κυβέρνηση με αυτά τα στελέχη δεν υπάρχει περίπτωση να κυβερνήσει ούτε 100 ημέρες.
Απόλυτη δικαίωση σε όσα λέγαμε και υποστηρίζαμε.
Πλήρης διάλυση. Ακατάλληλοι πολιτικοί, καλοταισμένοι, καλοζωισμένοι, με ίχνος αγάπης προς την πατρίδα.
Η απόλυτη απογοήτευση. Ανθρωπάκια, κακομοίρηδες, λιγδιάρηδες, λαμόγια, λαδιάρηδες, κουμάσια του κοινού ποινικού δικαίου με προσβάσεις στο κομματικό κράτος της δεξιάς και στο ρεζιλίκι του βρώμικου μηχανισμού του ξεφτισμένου ΠΑΣΟΚ. Κοντά ο ένας να σκάβει το λάκο και να βγάζει το μάτι του άλλου με στόχο την κονόμα.
Η Ελλάδα βυθίζεται και η λύση στα προβλήματα του τόπου εξανεμίζεται μέρα με τη μέρα. Λίγοι όλοι και προδότες. Σε μια πατρίδα που χάνεται.
Α, ρε Αμυρά. Τέτοιες ώρες σε θυμόμαστε. Μάλλον σε αδικήσαμε ρε φίλε. Απλώς τα είπες όταν έπρεπε και τα βγάλαμε όταν δεν έπρεπε. Κάνουμε και εμείς τα λάθη μας. Τουλάχιστον μας έχει μείνει ακόμα το αισθητήριο της αυτοκριτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου