Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κι ο Μπερίσα...σαμαρικός, ωρέ "πατριώτες" της ΝΔ;




Με τη δήλωση «η νίκη της Ν.Δ είναι θετική για τους μετανάστες», ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα χαιρέτισε την επικράτηση του Αντώνη Σαμαρά στις εκλογές της Κυριακής.
«Η Ελλάδα εμπιστεύτηκε την ηγεσία της στον Αντώνη Σαμαρά. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι θετική για τους μετανάστες» ανέφερε ο Αλβανός πρωθυπουργός, μιλώντας σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του και πρόσθεσε:
«Ο ελληνικός λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή προοπτική για την Ελλάδα. Η ψήφος του ελληνικού λαού χαιρετίστηκε από ολόκληρη την Ευρώπη και τον πολιτισμένο κόσμο. Το ελληνικό έθνος ψήφισε υπέρ πολιτικών δυνάμεων, που είναι προσηλωμένες στην εφαρμογή των συμφωνιών και την υπηρέτηση των συμφερόντων του έθνους και της χώρας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης. Το ελληνικό έθνος εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση στον κεντροδεξιό ηγέτη Αντώνη Σαμαρά».
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Πολλά κακά μπορεί να έχουν οι Αλβανοί, αλλά...αχάριστοι δεν είναι!
- Ποιος από αυτούς ξεχνάει ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ από τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη αρχές δεκαετίας του '90;
- Ποιος δεν ενθυμείται με νοσταλγία το "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" του εκλεγέντα βουλευτή Πάκη;
- Ποιος δεν αισθάνεται ανακουφισμένος με τη βεβαιότητα πως οι παράνομες ελληνοποιήσεις εκατοντάδων χιλιάδων Αλβανών που έκανε το Πασοκ, δεν θα εξεταστούν καν από τους "πατριώτες" της Νδ;
Αυτά και άλλα πολλά, αρκούν για να είναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ οι εγκληματίες Αλβανοί λαθρομετανάστες!!!
Να τους χαίρεστε...υπερπατριώτες "αλβανοφάγοι" που κάνατε προεκλογική εκστρατεία υπέρ της Νδ! 
 http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου