Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Όταν η Τουρκία πωλούσε τα οστά Γενοκτονημένων Ελλήνων και Αρμενίων σε εργοστάσια στη Γαλλία!


Λίγο αργότερα, απο την Γενοκτονία του 1915, η Τουρκία έχοντας αφανίσει 2.500.000 πολίτες της Αρμένιους κατά την περίοδο 1890-1923.


Η Τουρκία "πώλησε" τα οστά των πολιτικών θυμάτων της,των Αρμενίων καθώς και των Έλληνων σε ευρωπαϊκά εργοστάσια στη Γαλλία!

Ο Τούρκος συγγραφέας "Baskin Oran" δημοσίευσε σε άρθρο (T24) ένα άρθρο που ασχολείται ειδικά με αυτό το ζήτημα, επικαλούμενος ένα επίσημο άρθρο από την Αμερικανική εφημερίδα "The New York Times" το 1914 στο οποίο η αμερικανική εφημερίδα μιλά για την άφιξη ενός πλοίου " με 400 τόνους ανθρώπινων οστών που ανήκουν στους Αρμένιους, Έλληνες, Ασσύριους ... στο γαλλικό λιμάνι της Μασσαλίας
Η εφημερίδα «Midi» που εκδόθηκε στη Γαλλία το 1924 δημοσίευσε την ίδια είδηση, επιβεβαιώνοντας ότι η αποστολή 400 τόνων οστών που συλλέχθηκαν από περιοχές όπου πραγματοποιήθηκαν οι αρμενικές σφαγές στην Τουρκία !!!

Ο Τούρκος συγγραφέας Baskin Oran κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ενώ τα οστά των θυμάτων των ελληνικών σφαγών συλλέχθηκαν από το Μαρμαρά, τα οστά των Αρμενίων συλλέχθηκαν από τη Συρία και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε εργοστάσια στη Γαλλία για τη χρήση στην κατασκευή πλαισίων ζελατίνης και γυαλιού. Και για ζωοτροφές !!!

Οι κατασκευαστές αυτής της βιομηχανίας ήταν οι Τούρκοι φεντεραλιστές, ενώ οι εισαγωγείς των οστών Αρμενίων και άλλων θυμάτων ήταν 100% Ευρωπαίοι.

Μιλώντας για την υποκρισία των μεγάλων δυνάμεων και δίνοντας απάντηση γιατί η Τουρκία μέχρι σήμερα παραμένει αμετανόητη διαπράττοντας τα ίδια εγκλήματα, γιατί γνωρίζει την ελαστική συνείδηση των Ευρωπαίων και λοιπών "συμμάχων"...

* Η φωτογραφία, δείχνει
Τα οστά από Βίσονες, συγκεντρωμενα
για να χρησιμοποιηθούν
για λίπασμα,το 1870.
Οι Βίσονες κυνηγήθηκαν σχεδόν μέχρι την εξαφάνιση τους τον 19ου αιώνα και μειώθηκαν σε πληθυσμό μερικές εκατοντάδες μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1880. Με την ίδια μέθοδο αφανισμού και με ίδια στυγνή μεταχείριση στις μνήμες και στα λείψανα των θυμάτων της Γενοκτονίας έδρασε η Οθωμανική και η νεώτερη Τουρκία στους πολίτες της Αρμένιους, Έλληνες και Ασσύριους
Armenologio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου