Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Ένας εκ των συλληφθέντων για τη γιούχα στον Καμμένο στην Κύπρο: Του έδωσα συγχαρητήρια


“Έδωσα συγχαρητήρια στον Πάνο Καμμένο για την συμφωνία των Πρεσπών. Είπα η Μακεδονία είναι μια και μόνο ελληνική’. Δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε χρυσαυγίτης, όπως αποκαλεί ο Πάνος Καμμένος όλους τους Έλληνες που διαφωνούν με τη συμφωνία”, δήλωσε ένας εκ των τριών συλληφθέντων, για τα όσα σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας στην Κύπρο στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων.

Ο 40χρονος Θοδωρής, μόνιμος κάτοικος Κύπρου τα τελευταία 13 χρόνια, ανέφερε ότι μετέβη στην εκδήλωση σεβόμενος τους πεσόντες του ‘74 όμως εξοργίστηκε με αυτά που άκουγε από τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

“Εγώ ήμουν με τρεις φίλους μου στην εκδήλωση. Σε μια φάση μετά από κάτι που είπε ο Πάνος Καμμένος, δεν άντεξα και εξέφρασα αυτό που ένιωθα αισθανόμενος προδομένος από τη συμφωνία των Πρεσπών", ανέφερε ο 40χρονος μιλώντας στο sigmalive.com.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ουδέποτε εξύβρισε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και παραδέχτηκε ότι κάποιος άλλος που βρισκόταν εκεί φώναξε “προδότη”.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο 40χρονος όσο και άλλα δύο άτομα που βρίσκονταν μαζί του, συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Η σύλληψη, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, έγινε επί τόπου έξω από τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας. Η κατηγορία που απαγγέλθηκε στον ίδιο αφορά την πρόκληση ανησυχίας, ενώ τα άλλα δυο άτομα ηλικίας 43 και 56 ετών κατηγορήθηκαν για εξύβριση.

Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου