Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Οι αγώνες δικαιώνονται! Αυτοί είναι οι νέοι λαϊκοί αγώνες της "ευρωπαϊκής αριστεράς"!

Της Μαριάννας Τσήπα

Μετά τις κατακτήσεις και για τα ατομικά ανθρώπινα δικαιώματα των τρανς, διαφυλικά άτομα... νέοι αγώνες για τα διαφυλικά άτομα με ψυχολογία ζώου (Trans-species psychology)!
Τα πολιτικά δικαιώματα των ανθρώπων-σκύλων!
Επιτέλους μια "αριστερά" που... έχασε κάθε ταυτότητα που διέθετε, ξεκίνησε την ιδεολογική πάλη με μια νέα αγωνιστική σημαία "δικαιωμάτων"!
Ήταν αυτό που απουσίαζε από την ανάπτυξη της ελευθερίας, των δικαιωμάτων και τώρα σύντομα θα κατακτηθεί!
Στην Αγγλία 10.000 άτομα έχουν την ψυχολογία ζώου και επιθυμούν, όπως οι γκέι, λεσβίες, διεφυλικά άτομα... τα δικαιώματά τους!
Αξίζει να παρακολουθήσουμε το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Channel 4 της Μεγάλης Βρετανίας, για αυτούς τους καταπιεζόμενους συνανθρώπους-σκύλους μας και την καταπίεση των δικαιωμάτων τους, με τίτλο:Secret Life of the Human Pups”.
Το άρθρο της "The Guardian" για τη Μυστική ζωή τα ανθρώπινα κουτάβια”, θα μας βοηθήσει να εντρυφήσουμε στο πρόβλημα αυτών των ατόμων, να γνωρίσουμε τα προβλήματα αποδοχής από την κοινωνία. Σήμερα ξεπερνούν με επίσημη κατάγραφή τους τα 10.000 άτομα και θα είναι δυστυχία για την πολιτισμένη δύση ν' μην αντιμετωπίσει αυτό τον αγώνα "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" ισότιμα με τους ομοφυλόφιλους που δικαίωσε επιτέλους μετά από τόσους αγώνες!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ": "Ήταν δίκιο, έγιναν πράξη" και ΝΟΜΟΙ του κράτους... γάμοι, αλλαγή φύλου στα 15, υιοθεσίες, αυτοπροσδιορισμός στην ταυτότητα...

Θα είναι πραγματικά πισωγύρισμα αν άμεσα δεν αναλάβουν δράση και στην Ελλάδα οι λαϊκοί αγωνιστές της "αριστεράς" που θεσμοθέτησαν τόσους ΝΟΜΟΥΣ του κράτους για τους ομοφυλόφιλους! Ας δώσουμε επιτέλους μια πληρωμένη απάντηση στους ομοφοβικούς, σεξιστές μαρξιστές: Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»… Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακροδεξιοί ή αριστεροί; Είναι ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων!
Ας πάρουμε μια πρώτη "γεύση" από το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, το οποίο μπορούμε ολόκληρο να παρακολουθήσουμε ΕΔΩ:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου