Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Τατσόπουλος: «Προτιμώ να συνεργαστώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»




​Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, στο «Thema People» για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πολιτική σκηνή.

«Ο μόνος λόγος, που θα μπορούσα να ξαναεμπλακώ στην πολιτική είναι να δημιουργηθεί ένα μέτωπο διευρυμένο, δεν μιλάω για ένα μίζερο μέτωπο, αλλά ένα καθολικό, με ευρεία συμμετοχή»,ανέφερε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Το ιδανικό για μένα θα ήταν να έφευγε όλη η ακραία δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας και να έκανε ένα άνοιγμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς το Κέντρο και ακόμη πιο θαρραλέο άνοιγμα προς τα αριστερά», πρόσθεσε ο ίδιος .

«Περισσότερο μάλιστα με εκφράζει ο Μητσοτάκης που θα τολμούσε να κάνει τις ρήξεις παρά ο ισορροπιστής Μητσοτάκης, αυτό το καλό παιδί που δεν τολμάει να τα σπάσει με κανέναν. Και δεν με φοβίζει το βάρος του ονόματος, γιατί ο κόσμος, αν όχι τώρα, αργότερα, όμως, αναγκαστικά θα οδηγηθεί στον Μητσοτάκη, με τον ίδιο τρόπο που οδηγήθηκε στον Σημίτη. Ο κόσμος, μερικές φορές, έχει ανάγκη από έναν λογιστή, ειδικά σε στιγμές όπως αυτή», τόνισε.

«Από αυτούς που κλαίνε γιατί είναι καλοί και αναγκάστηκαν να υπογράψουν τα μνημόνια, προτιμώ τους άλλους, τους υποτίθεται κακούς, που τα έκαναν και τα προασπίζονται. Πραγματικά δεν έχουμε περιθώριο για μια ακόμη απογοήτευση, ούτε να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη»,υποστήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου