Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Παιδιά ηλικίας από 1 έως 9 ετών πωλούνται στην τιμή των 165 δολαρίων


ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ
Την λίστα με τις τιμές στα σκλαβοπάζαρα των τζιχαντιστών επιβεβαίωσε ο ΟΗΕ ύστερα από ένα χρόνο κυκλοφορίας της. Η λίστα προσφέρεται στους μαχητές, αλλά και σε άνδρες που ενδιαφέρονταν να αγοράσουν σκλάβες του σεξ.
Η λίστα δείχνει ότι τα παιδιά ηλικίας από 1 έως 9 ετών πωλούνται στην τιμή των 165 δολαρίων, τα έφηβα κορίτσια πωλούνται στα 124 δολάρια και οι γυναίκες άνω των 20 πωλούνται σε χαμηλότερη...
τιμή. Μια γυναίκα 40 ετών πωλείται στα 41 δολάρια.
Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας του ΟΗΕ για τη σεξουαλική βία, Ζαϊνάμπ Μπανγκούρα δήλωσε ότι η λίστα είναι πραγματική και πρόσθεσε ότι «τα κορίτσια πωλούνται όπως τα βαρέλια βενζίνης. Ένα κορίτσι μπορεί να αγοραστεί από πέντε ή έξι άντρες. Μερικές φορές, οι τζιχαντιστές πουλάνε τα κορίτσια στις οικογένειές τους για χιλιάδες δολάρια».
Επιπλέον, η Μπανγκούρα ανέφερε ότι οι τζιχαντιστές έχουν «ένα πρόγραμμα, ένα εγχειρίδιο για το πώς να φέρονται σ’ αυτές τις γυναίκες. Έχουν ένα γραφείο γάμου που οργανώνει όλους αυτούς τους “γάμους” και την πώληση γυναικών».
Οι τζιχαντιστές υποστηρίζουν ότι η αιχμαλωσία των γυναικών είναι δικαιολογημένη επειδή δεν πιστεύουν στο Ισλάμ. Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους επιτρέπεται να κάνουν σεξ με τις γυναίκες, ειδικά αν είναι παρθένες. Αν δεν είναι, πρέπει τα γεννητικά τους όργανα να «καθαριστούν» πριν τη σεξουαλική τους επαφή.

 http://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου