Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Σε ΤΙ αυτός ο καπιταλισμός διαφέρει από τον κομμουνισμό ;


Του Κρίτωνος
Δύο ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
1. Μήπως αυτός ο αδηφάγος νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός δεν είναι μία ιδιότυπα ιδιαίτερη μορφή κομμουνισμού όπου όλα τα αγαθά περνάνε στα χέρια μιάς ολιγάριθμης ελίτ, αντί να περνάνε στο κράτος ….;
και όλοι οι υπόλοιποι ….. πλέμπα …..
2. Σε ΤΙ αυτός ο καπιταλισμός διαφέρει από τον κομμουνισμό ;
Στην Ελλάδα εκτός από την κρατική περιουσία διακυβεύονται και οι ιδιωτικές περιουσίες των ελλήνων πολιτών και φυσικά ….. δεν είμαστε οι μόνοι στον πλανήτη ……….

μας είναι γνωστόν ότι ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝΕ ΦΩΛΙΑ ή ΣΠΙΤΙ, ο άνθρωπος όμως σε λίγο δεν θα έχει ούτε αυτό το φυσικό αγαθό,.. δηλαδή οδηγούμεθα σε μία οργουελική κοινωνία με τον άνθρωπο σε κατώτερη θέση και από αυτή των ζώων.
καλό θα είναι να λάβουμε υπόψη τα πιό κάτω :
1. Mε το Eυρώ, το Δολλάριο ή ακόμα καλύτερα γι΄ «αυτούς» το Παγκόσμια Νόμισμα, επιτυγχάνεται και … τελειώνει έτσι η ελευθερία και η ανεξαρτησία ΟΛΩΝ των εθνών κρατών και καταλήγουμε στην δικτατορία των τραπεζιτών, διότι υπό αυτό το οικονομικό καθεστώς καμία χώρα δεν μπορεί να κάνει εθνική οικονομική πολιτική και να ορθώσει ανάστημα, φυσικά δε για προφανείς λόγους .. ιδιωτικές τράπεζες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και οι τράπεζες να είναι μόνο, Τράπεζες……
2. Κλείσιμο των συνόρων και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ με εξουθενωτική φορολόγηση για κάθε προϊόν που ανταγωνίζεται τα εγχώρια προϊόντα και αυτό φυσικά για όλες τις χώρες του κόσμου, … ο Π.Ο.Ε. στα σκουπίδια..
διότι από την άλλη …
ο προστατευτισμός των μονοπωλίων οδηγεί σε κινεζοποίηση των εθνών …
Εάν οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιήσουμε ότι οι δύο πιό πάνω παράγοντες αποτελούν τα ΘΕΜΕΛΙΑ των προβλημάτων μας, η ανθρώπινη κοινωνία θα αργήσει πολύ να ορθοποδήσει και αυτός ο ΚΑΠΙΤΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ θα επικρατήσει στον πλανήτη, άλλωστε τον Ολοκληρωτισμό του ήδη τον διακρίνουμε και βλέπουμε με τι τρόπους μάχεται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ, γεγονός βέβαια που το ζούμε επί των ημερών μας ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου