Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ο Πάνος Καμμένος στέλνει φυλακή και τον Παπαντωνίου μετά τον Τσοχατζόπουλο. Του το είχε υποσχεθεί από το 2011…



ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ! ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε το σκάνδαλο των υποβρυχίων εν τη γένεση του το 1999, έπεσε όλο το νταβατζήδικο να τον εξοντώσει. Δεκάδες συκοφαντικά και κατάπτυστα δημοσιεύματα για να απαξιώσουν τις αποκαλύψεις του, αφού όλοι ήταν μέσα στο κόλπο. Και αυτό θα αποδειχθεί σύντομα. Διαβάστε: Καμμένος – ΔΟΛ: Το χρονικό του βιασμού της δημοκρατίας.
Οι νταβατζηδες έβγαλαν αμύθητα ποσά ελέω Παπαντωνίου – Τσοχατζόπουλου, αφού την βρώμικη επταετία Σημίτη έγιναν όλα τα μεγάλα «ντηλς». Ακολούθησε η εξεταστική του 2005 όπου οι Λοβέρδοι και οι Βενιζέλοι ζητούσαν από τον Καμμένο να ζητήσει συγνώμη από τον αθώο Άκη (!!) ενώ οι λαδωμένοι από τους γερμανούς συνδικάλες των υποβρυχίων, ζητούσαν από τον Καραμανλή να ..διαγράψει τον Καμμένο! Πριν από τρεις εβδομάδες βρέθηκε το έμβασμα των 800 χιλ ευρώ στον αρχισυνδικαλιστή από τα μαύρα ταμεία της HDW, αλλά οι νταβατζηδες δεν έγραψαν κουβέντα.
Τους πρώτους μήνες στο ΥΠΕΘΑ λοιπόν ο Πάνος Καμμένος με την βοήθεια της Ζωής Γεωργαντά και μιας ομάδας ορκισμένων , που συκοφαντούνται από λαδωμένα κτήνη, από υπαλλήλους πρεζεμπόρων, καταζητούμενων, από νεοναζιστικά τσουτσέκια που τα άρπαζαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ την ώρα που οι Έλληνες πέθαιναν χωρίς φάρμακα, συνέταξαν την ταφόπλακα των επίορκων του Σημιτιστάν και όχι μόνο.
Έστειλαν φυλακή τον βαλιτσοφόρο απόστρατο των Γερμανών που είχε το θράσος να ζητήσει » ανακωχή και συνεργασία». Έφτυσαν κατάμουτρα τα δημοσιογραφικά απόβλητα, τις βδέλλες που έπαιρναν μερτικό από το πλιάτσικο για να στηρίζουν απατεώνες. Άντεξαν απέναντι στους συκοφαντες παρακρατικούς της κόκκινης προβιάς, τα ορφανά των αλαβανολαφαζάνηδων που ξερνούσαν χολή και απειλές. Για να ολοκληρώσουν το σχεδιο Σαμαρά – Παπανδρέου περί «αριστερής παρένθεσης» και GREXIT ωστε να φυγουν Τσίπρας και Καμμένος με ελικόπτερο.
Και τώρα ανοίγει η μάχη με τους φακέλλους που συντάχθηκαν για Γιάννο – Λιακουνάκο που σέρνουν πίσω τους όλο το νταβατζήδικο. Και δεν υπάρχει καμμία παραγραφή, αφού η προσέγγιση του Πάνου Καμμένου ισχύει τόσο για τον Τσοχατζόπουλο όσο και για τον Παπαντωνίου. Δείτε την στο βίντεο από τον Απρίλη του 2011:
Όποιος λοιπόν δεν κατανοεί ότι πραγματικη αντιμνημονιακή μάχη δεν ειναι η επιστροφή στην δραχμή, όπως προέβλεπε το σχέδιο του μνημονίου αλλά η συντριβή της διαπλοκής και της διαφθοράς,
Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι εάν δεν κλείσεις τις κερκόπορτες δεν πηγαίνεις σε μετωπική,
…είναι είτε άσχετος είτε συνεργός των απατεώνων.

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου