Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Χαμός με επιστολή που φέρεται να υπογράφει η Μ. Ρεπούση

Χαμός στους πολιτικούς κύκλους προκαλεί μια επιστολή που φέρεται να έχει γράψει και αποστείλει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση. Η επιστολή φέρεται να πήγε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και να τους ζητά να κινητοποιηθούν και να απορρίψουν διάταξη του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου του Αντ. Ρουπακιώτη.
Η κυρία Ρεπούση στην εν λόγω επιστολή φέρεται να χαρακτηρίζει προβληματική τη διάταξη που αναφέρεται στην ποινικοποίηση της άρνησης των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου και καλεί τους συναδέλφους της από τον ΣΥΡΙΖΑ να κινητοποιήσουν πολιτικούς και δημοσιογράφους.
«Σε κάθε περίπτωση πρέπει νομίζω να υπάρξει αντίδραση, πολύ περισσότερο αν κυριαρχήσει η εκδοχή που θέλει η Ν.Δ. που σύμφωνα με πληροφορίες που έχω αυτή τη στιγμή ενσωματώνει ως γενοκτονία ό,τι έχει ψηφίσει η ελληνική Βουλή ως γενοκτονία, δηλαδή και γενοκτονία των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας», αναφέρει ο συντάκτης της επιστολής που φέρεται να είναι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.
Η ίδια η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ περιορίζεται – προς το παρόν – σε μια σύντομη δήλωση, η οποία, πάντως, αφήνει να αιωρείται εάν συνέταξε όντως τη συγκεκριμένη επιστολή. «Δεν έστειλα ποτέ επιστολή στην Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει λιτά η κυρία Ρεπούση, αρνούμενη να σχολιάσει οτιδήποτε άλλο.
http://www.antinews.gr/2013/05/27/217090/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου