Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Το ΠΑΣΟΚ είναι η εικόνα της Ελλάδας

Είναι μια εταιρεία που έχει πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο καθώς επίσης και κορυφαία στελέχη. Βγαίνουν ισολογισμοί, προϋπολογισμοί, υπάρχουν ταμίες και γενικά όλοι ξέρουν τι συμβαίνει με τα οικονομικά. Οποιο μέλος του δ.σ. της εταιρείας λέει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Μοιάζει με το ΚΥΣΕΑ που όλοι μαζί έπαιρναν τις αποφάσεις με τη μόνη διαφορά ότι τις μίζες τις έπαιρνε ο Ακης. Επίσης, ειδικά τα εκτελεστικά μέλη της εταιρείας είναι υπεύθυνα ομοίως με τον πρόεδρο, έτσι γίνεται σε όλον τον σοβαρό ιδιωτικό τομέα.
 Όχι ότι δεν υπάρχουν και τα λαμόγια που λυμαίνονται τους κόπους των άλλων αλλά εν πάση περιπτώσει. Όλα αυτά τα γράφουμε με αφορμή τα λεγόμενα του Ευ. Βενιζέλου για την οικονομική διαχείριση στο ΠΑΣΟΚ και τις σαφείς αιχμές κατά του Γ. Παπανδρέου. Είπε ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ότι είχαν έσοδα 20 εκατ. και έξοδα 30 εκατ. με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να δημιουργείται μαύρη τρύπα 10 εκατ. κι έτσι φτάσαμε στα 100 εκατ. ευρώ. Είπε επίσης ότι βρήκε απλήρωτους υπαλλήλους και ενοίκια που είχαν να δοθούν πολλούς μήνες. Γενικώς ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε ένα ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου που θύμιζε μια εταιρεία που κάποιοι έτρωγαν κι έπιναν στην υγεία των κορόιδων. 
Και ίσως είναι έτσι, αλλά ο κάθε Έλληνας μπορεί να πει ακούγοντας όλα αυτά: Κοίτα ποιος μιλάει. Μιλάει ο κ. Βενιζέλος που ήρθε από τον πλανήτη Άρη και δεν ήξερε τίποτε; Δεν ήταν τόσα χρόνια το νούμερο 2 στο ΠΑΣΟΚ; Δεν ήταν κορυφαία στέλεχος το οποίο μάλιστα μέσα στο κόμμα είχε και δικούς του ανθρώπους; 
 Ο κ. Βενιζέλος και οι δικοί του άνθρωποι δεν είχαν δει ότι έγινε μετακόμιση στα πολυτελή γραφεία αφήνοντας τα πτωχά πλην τίμια γραφεία της Χ. Τρικούπη; Αλήθεια, ο κ. Βενιζέλος γιατί δε ρώταγε τον ταμία του ΠΑΣΟΚ και νυν διοικητή του ΙΚΑ, Ρ. Σπυρόπουλο; Αυτός ήταν και προ Παπανδρέου στο κόμμα. Δεν ήξερε ο… διευθύνων σύμβουλος τα πεπραγμένα του προέδρου; Αυτά είναι για τους χαχόλους του Πασόκους που πιστεύουν έτσι ότι θα γίνει η εκκαθάριση στο κόμμα από τους Παπανδρεϊκούς ώστε να μείνουν μόνο οι Βενιζελικοί. 
 Το ΠΑΣΟΚ είναι η εικόνα της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια σε ότι αφορά την οικονομία. Κανείς δεν ήξερε για το έγκλημα από τους υπεύθυνους και όλοι κάθε φορά που παραλάμβαναν μιλούσαν για καμένη γη. Κι αν θέλει κανείς να προβλέψει το μέλλον του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εύχεται να διαλυθεί και να ξεκινήσει από την αρχή. 
Όπως η Ελλάδα δηλαδή που έφτασε στον πάτο και αναγεννιέται από την τέφρα της. Μόνο που χρειάζονται και σοβαροί ηγέτες για να γίνει και σοβαρή δουλειά. Ο δε κ. Βενιζέλος έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια… της σοβαρότητας όντας υπουργός Οικονομικών.

http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου