Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ο αριστερός φασισμός

Η έννοια της εσχάτης προδοσίας, πέραν από τη νομική διάσταση αυτήν καθεαυτήν, περιέχει και μία πρόσθετη ηθική διάσταση, διότι ενέχει την έννοια του σεβασμού προς το έθνος, επί του οποίου ερείδονται το δημοκρατικό μας πολίτευμα και η λαϊκή κυριαρχία (παρ. 2 άρθρο 1 του Συντάγματος).
  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*
Το γεγονός ότι καταφρονείται ευθέως η ίδια η συνταγματική έννομη τάξη, καταλύεται δηλαδή διά πράξεων και παραλείψεων από τις κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως αν τούτο τυποποιείται δογματικά στον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 134 του Π.Κ.) ή εάν το δικαίωμα αντίστασης του ελληνικού λαού κατ’ επιταγήν της παραγράφου 4 του άρθρου 120 του Συντάγματος κατά οιουδήποτε επίδοξου σφετεριστή του δημοκρατικού πολιτεύματος, ως η κατοχυρωμένη επιτομή του συνταγματικού πατριωτισμού, έχει ουσιαστική ισχύ ή εξαντλείται σε ένα εύηχο ευχολόγιο, υποδηλώνει μία διάσταση της νομικής με την κοινή σκέψη, ότι δίκαιο είναι αυτό το οποίο θεσπίζει ως νόμο η εκάστοτε νομοθετική εξουσία, ανεξαρτήτως εάν αυτό το οποίο πράγματι νομοθετεί καθίσταται αντικειμενικώς ηθικό ή ευρέως κοινωνικά δίκαιο.

Άρα το θετικό δίκαιο από το ηθικό δίκαιο απέχει παρασάγγας σε πολλές των περιπτώσεων ή άλλοις λόγοις εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ημετέρων.
Καθίσταται λοιπόν παράλογο οι ανθελληνικές ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ να στρέφονται και κατά του απανταχού Ελληνισμού, των αποδήμων, να τους αποστερείται το δικαίωμα της ψήφου αναφορικώς με τα τεκταινόμενα της πατρίδας τους.
Αποτελεί αμάχητο τεκμήριο ότι το κόμμα αυτό αποτελεί «Δούρειο ίππο» αλλότριων αντεθνικών συμφερόντων, το απέδειξε ήδη με τη συνειδητή ψήφιση της κατάπτυστης Συμφωνίας των «Πρεσπών», διά της οποίας ασμένως απεμπόλησε την Ιστορία τους έθνους, ατίμασε τη μνήμη των αγωνισαμένων ηρώων του Μακεδονικού Αγώνος και έθεσε τα θεμέλια διά τον μελλοντικό ακρωτηριασμό της πατρίδας μας, αφενός, εν ονόματι της υποτέλειας της διαπλοκής των υπερεθνικών συμφερόντων, αφετέρου, χάριν ενός δογματικά ολοκληρωτικού και αφελληνισμένου προοδευτισμού.
Επιπροσθέτως η άρνηση ψήφου προς τους απόδημους Έλληνες συνιστά εσχάτη προδοσία, τη στιγμή την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται τη σωρεία κίβδηλων ελληνοποιήσεων και των αφειδώς χορηγήσεων ιθαγενείας σε αλλοδαπούς πάσης λογής, οι οποίοι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό, με τη γλώσσα και την Ιστορία αυτού του τόπου.
Ως εκ τούτου λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται την ανεπηρέαστη ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, τους οποίους δεν δύναται ουδ’ επ’ ελάχιστον να χειραγωγήσει διά των ψευδεπίγραφων και χρεοκοπημένων ιδεολογημάτων του παρωχημένου μαρξισμού, όπως αντιστοίχως πράττει εις την Πατρίδα μας, αρχής γενομένης εκ των σχολείων, των πανεπιστημίων, καθώς και εις τον δημόσιο τομέα, επιστρατεύοντας εντεταλμένους επαγγελματίες μισθοφόρους συνδικαλιστές, να επιβάλλουν διά ολοκληρωτικών αθέμιτων μέσων -μολότοφ, ξύλων, ροπάλων- την πεπερασμένη ιδεοληψία τους προς την πλειοψηφία της κοινωνίας, στερώντας τους, εν ταυτώ δε, κάθε αντίστοιχο δικαίωμα άμυνας και αντιλόγου, διά της βίας. Ο φασισμός της Αριστεράς στην Ελλάδα επί μισό αιώνα και εντεύθεν γιγαντώνεται εξαιτίας και συνεπεία της ολιγωρίας και της αδράνειας της ενοχικής δήθεν «Δεξιάς».
*Δικηγόρος

 www.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου