Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Η Τήλος, η δήμαρχος και η ΜΚΟ του Σόρος...

Από το "PRESS-GR"
Βγήκε στα κανάλια για να "ξεπλύνει" τον Τσίπρα, σχετικά με την πασχαλινή  παρουσία του στην Τήλο, η δήμαρχος του νησιού Μαρία Καμμά-Αλιφέρη. Και τι δεν ακούσαμε να λέει! Για "συγκινητικές στιγμές που ζήσαμε", για "σπουδαίο γεγονός" για ''όλους τους κατοίκους που τον αγκάλιασαν" αλλά και για την... ταμπακιέρα που δεν ήταν άλλη από "την στιγμή της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Κέντρο των προσφύγων»...
Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσε, όντως, να μην κάνει τέτοια αγιογραφία στον Τσίπρα αυτή η συγκεκριμένη δήμαρχος. Είναι αυτή που έχει μετατρέψει το νησί της Τήλου, ολόκληρο, σε hot spot για πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, υπερηφανευόμενη μάλιστα γι αυτό! "Η Τήλος δεν βγήκε χαμένη, είναι το πρώτο νησί που έκανε hot spot , ένα άτυπο hot spot που φτιάξαμε και μόνοι μας" δήλωνε η κυρία δήμαρχος την ώρα που το νησί ερημώνει από τους λιγοστούς έτσι κι αλλιώς Έλληνες και την ώρα που ο δήμος της, αν και αριθμεί επίσημα γύρω στους 500 κατοίκους, είναι από τους πιο χρεωμένους, "κατακόκκινους", δήμους της χώρας με χρέη της τάξης των 3-4 εκατ. ευρώ!
Αυτή η αγάπη για τους λαθραίους δεν είναι βέβαια καθόλου τυχαία. Όπως έχει παραδεχθεί η ίδια η δήμαρχος, με τη συνεργασία τίνος νομίζετε ότι γίνεται η "φιλοξενία" τους στο νησί; Δηλαδή, στην πραγματικότητα, ποιος κάνει τη χρηματοδότηση; Μαι, η ΜΚΟ Solidarity Now.
Ποια είναι η ΜΚΟ αυτή; Μας το λέει η ίδια στην ιστοσελίδα της: "Το SolidarityNow είναι μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 2013 με την υποστήριξη του Open Society Foundations (OSF/OSIFE) και σύμφωνα με το όραμα του George Soros. Κύριος στόχος μας είναι η παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε όλους όσους πλήττονται περισσότερο από την οικονομική ύφεση και την ανθρωπιστική κρίση".
Με λεφτά του Σόρος γίνεται επομένως όλο αυτό το "παιχνίδι" (και) στην Τήλο.
Θέλετε κι άλλη μια επιβεβαίωση; Ιδού και το απόσπασμα από ένα σχετικό δημοσίευμα στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την "Αυγή", για τη "σύγχρονη εγκατάσταση προσφύγων" στην Τήλο:
"Η ΜΚΟ Solidarity Now ανέλαβε όλα τα έξοδα. Το ερχόμενο διάστημα οι φιλοξενούμενες οικογένειες, τις οποίες στέλνει στο νησί η επιτροπή ασύλου, θα πολλαπλασιαστούν. Και να και μια άλλη καλή και διδακτική είδηση: Πριν από λίγες μέρες 13 νέοι άνθρωποι από το νησί προσλήφθηκαν από τη ΜΚΟ για να εξυπηρετούν τον οικισμό. Δεκατρείς θέσεις εργασίας σε περίοδο ανεργίας! Δεν τους βγήκε και σε κακό η φιλόξενη διάθεση".
Ποιος τα έγραψε αυτά; Μα, ο Θανάσης Καρτερός, σημερινός επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου Τύπου, ο οποίος και προσκάλεσε το ζεύγος Τσίπρα - Μπαζιάνα για τις πασχαλιάτικες διακοπές τους στην Τήλο. Τίποτε τελικά δεν είναι τυχαίο...
Όπως δεν είναι τυχαίο ότι η κυρία δήμαρχος βυσσοδομούσε σε συνέντευξή της κατά του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν ο οποίος αποτελεί ως γνωστόν κόκκινο πανί για τον Σόρος και τα τσιράκια του και ο οποίος παρά τον πόλεμο που του έκαναν, επανεξελέγη θριαμβευτικά, σαρώνοντας κυριολεκτικά, στις εκλογές της Κυριακής.
Ωστόσο η κυρία δήμαρχος, επηρεασμένη προφανώς από τα ...ιδανικά -και τη χρηματοδότηση- του Σόρος, τον αποκαλούσε ειρωνικά "φάλαινα όρκα", αν και ο χαρακτηρισμός θα ταίριαζε καλύτερα στην ίδια από πολλές πλευρές.
"Δεν φοβάμαι, δεν με ανησυχεί καθόλου..." είναι η απάντηση που έχει δώσει συγκεκριμένα η δήμαρχος αναφερόμενη στον κίνδυνο μουσουλμανοποίησης της Ευρώπης και στη διαρκή αύξηση των μεταναστευτικών ροών. "Αυτό που με τρομάζει είναι η αντιμετώπιση της Ευρώπης απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται κυνηγημένοι. Και το σύστημα τι κάνει; Υψώνει φράχτες όπως έκανε αυτή η όρκα φάλαινα στην Ουγγαρία. Εσύ τον κάνεις εγκληματία..." σύμφωνα με τη δήμαρχο που κάνει το άσπρο μαύρο και τώρα έχει γίνει η αγαπημένη του ΣΥΡΙΖΑ και κολλητή του υφυπουργού -και τοπικού βουλευτή- Σαντορινιού...
Δεν έχει διαπρέψει όμως μόνο στον τομέα αυτό. Έχει και άλλες "περγαμηνές" η Μαρία Καμμά-Αλιφέρη. Δεν είναι μόνο διάδοχος αλλά και συγγενής (κουνιάδα) του Τάσου Αλιφιέρη ο οποίος ήταν δήμαρχος Τήλου από το 1984 μέχρι το 2012 που πέθανε από καρκίνο, όπως είχε τουλάχιστον ανακοινωθεί, στην Αμερική. "Βρισκόταν πάνω από δέκα χρόνια σε θέση ευθύνης στο πλευρό του" πριν πάρει τη θέση του στο δημαρχιακό θώκο, σύμφωνα με το δικό της βιογραφικό. Ήταν δηλαδή εκτός από δημοτική σύμβουλος και το δεξί του χέρι όταν ο Αλιφέρης έκανε αρνητικά γνωστή την Τήλο με τους πρώτους παράνομους -αλλά και …τελευταίους- γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων που, ξεσηκώνοντας σάλο, είχε τελέσει στο νησί τον Ιούνιο του 2008. Ήταν τότε που αλληλοϋποστηριζόταν με τον άλλο φανατικό υποστηρικτή των ομοφυλοφίλων, τον Γιωργάκη Παπανδρέου. Μάλιστα ο Αλιφέρης χαρακτήριζε τον ΓΑΠ «μεγάλο πολιτικό άνδρα» που «θα πετύχει να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο γιατί έχει τις ''αρετές'' που χρειάζονται όπως φανατική στοχοπροσήλωση και εμμονή σε αξίες που πολλές φορές ξενίζουν αυτούς που δεν το ξέρουν καλά...»
Οι δύο γάμοι ομοφυλοφίλων στην Τήλο έγιναν με άκρα μυστικότητα τα χαράματα υπό το φόβο των έντονων κοινωνικών αντιδράσεων. Το νησί είχαν ήδη πλημμυρίσει μέλη oμοφυλοφιλικών oργανώσεων που ήταν μάρτυρες στην τελετή, όπως ήταν επίσης και εκπρόσωπος του ραδιοσταθμού του ΣΥΡΙΖΑ "Στο Κόκκινο". Αναγγέλθηκαν τότε μάλιστα οι επόμενοι πολιτικοί γάμοι τριών ακόμη τέτοιων ζευγαριών, σε Μαγνησία, Λέσβο και Ιωάννινα, αλλά τι έγινε τελικά; Με καθυστέρηση έστω δέκα ετών, με απόφασή του ο Άρειος Πάγος ακύρωσε το «γάμο» που είχε τελεστεί από τον Αλιφέρη και τους παρατρεχάμενους του, όπως η κουνιάδα του, με το σκεπτικό ότι «η εσωτερική έννομη τάξη, η οποία θεωρείται ότι αντανακλά τις ηθικές και κοινωνικές αξίες και παραδόσεις του ελληνικού λαού, δεν αποδέχεται τη θέσπιση γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια».
Αυτή είναι η δήμαρχος που προσπαθεί να «ξεπλύνει»  τον Τσίπρα…
Μ. Γιαλούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου