Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Σημείωμα προς τον αρχηγό του «Ποταμιού» Σταύρο Θεοδωράκη



«Ρε φίλε Σταύρο, επειδή τα όσα εκστομίζεις δεν μπορούν να με πείσουν, για τις «πατριωτικές» σου προθέσεις, ψάχνω παντού από τη wikipedia μέχρι το protagon, να βρω στο βιογραφικό που έχεις αναρτήσει τους τίτλους σπουδών σου, αλλά δεν υπάρχουν πουθενά. Έχεις το φτωχότερο βιογραφικό που κυκλοφορεί στον πλανήτη και που οπουδήποτε να το είχες καταθέσει για να αναλάβεις μια υπεύθυνη εργασία, θα σου είχαν δείξει την πόρτα από την οποία είχες μπει. Αλήθεια, έχεις πάει σχολείο;;; Δημοτικό;; Γυμνάσιο;; Λύκειο;; Κάτι παραπάνω;;; Γράφτο βρε παιδί μου να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε!! Όχι τίποτα άλλο, αλλά να δίνουμε κάποια βάση στα λεγόμενα σου, ότι τέλος πάντων ξέρεις τι λες.
Γιατί τόσο σε μένα όσο και σε πάμπολλους συμπολίτες μου έχουν γεννηθεί απορίες πως ένας ρεπόρτερ όχι και τόσο πετυχημένος αλλά ακριβοπληρωμένος όπως διαβάζω, (προσωπική μου άποψη), από τα διάφορα ρεπορτάζ στους υποφωτισμένους δρόμους της Αθήνας, ξαφνικά βρέθηκε κομματάρχης, ακολουθούμενος από πλήθος επίδοξων πολιτικάντηδων που «είδαν φως και μπήκαν» στο κόμμα.
Τι ήταν αυτό που τους τράβηξε;;; Το κύρος σου;;; Οι γνώσεις σου στα πολιτικά πράγματα μετά από χρόνια ενασχόληση με τα «κοινά»;; Ή μήπως συμβαίνει αυτό που σου καταλογίζουν ότι λειτουργείς σαν «βιτρίνα» μεγαλοσυμφερόντων;;
Σε άκουσα σήμερα να καταφέρεσαι με μένος κατά του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλου, για την απόφαση να ενεργοποιήσει εκδοθείσα εδώ και χρόνια απόφαση του Δικαστηρίου του Αρείου Πάγου για κατασχέσεις σε γερμανικά περιουσιακά στοιχεία στη Χώρα μας, με ανοίκειους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όπως «γερμανοτραφής» νομικός που αποφάσισε να φορέσει «φουστανέλα», ότι διαρρέουν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης πως θα κατασχέσουν το Ινστιτούτο Γκαίτε. Και επειδή πολλοί δεν ξέρουμε τι είναι το Ινστιτούτο Γκαίτε που με τόσο σθένος υπερασπίζεσαι σε παρακαλώ κάνε μας μια αναφορά να μας πεις εσύ που ξέρεις, τι είναι και τι έχει προσφέρει στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη όπως λες.
Χαρακτηρίζοντας δε τον Υπουργό σαν γερμανοτραφή, θα ήθελα να μας το εξηγήσεις γιατί αυτό το θεωρείς μειωτικό αν κάποιος έχει σπουδάσει στη Γερμανία, έτσι όπως το προβάλεις, ενώ αντίθετα με έναν άλλο παρομοίως γερμανοτραφή πρωθυπουργό (Σημίτη) συναγελαζόσουν και φωτογραφιζόσουν αβέρτα όλο καμάρι και νόημα.
Ως προς τη φουστανέλα, να σου θυμίσω ότι η φουστανέλα ήταν αυτή που τίναξε τον 400 χρόνων κατακτητικό ζυγό από το σβέρκο της πατρίδας μας, που βρήκες εσύ ελεύθερη για να πουλάς τις «ακριβές» σου παραγωγές και να ενθυλακώνεις τις παχυλές αμοιβές.
Προς τι τόση πρεμούρα για την υπεράσπιση των γερμανικών συμφερόντων ενώ για τα θύματα της γερμανικής θηριωδίας για τα οποία έχει εκδοθεί η δικαστική απόφαση που κάποιοι σαν του λόγου σου πολιτικοί όπως και ο παραπάνω που ανέφερα τις κρατούσαν στα συρτάρια τους ανεκτέλεστες, δεν βρήκες να πεις μια κουβέντα συμπάθειας;;; Τελικά τι νομίζεις;; Ότι καλά έκαναν οι Γερμανοί και έκαψαν χωριά και εκτελούσαν ανήμπορους ανθρώπους;;; Το τι έγινε στην πατρίδα σου το Κοντομαρί στα Χανιά το γνωρίζεις;;; Τι έχεις να πεις γι αυτό;;; Ή μήπως δεν έχει καταγραφεί αυτή η σελίδα της ιστορίας στα κιτάπια που κουβαλάς στο σακίδιο σου;;
Τελικά πρέπει να γίνονται σεβαστές οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ή μήπως πρέπει να ρωτάμε τους πάτρωνες και σπόνσορες των πολιτικών αν πρέπει να έχουμε δικαιοσύνη ή όχι;;
Και πάλι επιμένω να ενημερώσεις το κοινό ως έχεις υποχρέωση, να συμπληρώσεις το βιογραφικό σου ως προς τους τίτλους σπουδών σου, για να γνωρίζουμε και εμείς οι πολίτες και όσοι τέλος πάντων ατυχώς σε εμπιστεύονται, το γνωστικό σου επίπεδο και τις περγαμηνές σου.

Ευχαριστώ και συγνώμη για την αδιακρισία!!!!
Δημητρης Κ.

 http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου