Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ: Επισήμως και η Γερμανία στο κλαμπ των χορηγών των ισλαμιστών δολοφόνων


Emir des Staates Katar Scheich Hamad bin Khalifa Al Thani in Deutschland / Staatsbesuch 2010

 

Η Γερμανία ενθάρρυνε τους τζιχαντιστές να μεταναστεύσουν και να επιδιώξουν να γίνουν «μάρτυρες» πεθαίνοντας στη Συρία και το Αφγανιστάν, όπως παραδέχτηκε σήμερα ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας.


Σύμφωνα με τον ίδιο, η πολιτική αυτή άλλαξε μόνο κατά το τέλος του 2013, όταν οι γερμανικές αρχές συνειδητοποίησαν ότι με την πρακτική αυτή είχαν βοηθήσει στην ενίσχυση οργανώσεων όπως το Ισλαμικό Κράτος, κατά τον ίδιο.

Ο Λούντβιχ Σιεργκχόφερ, ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της βαυαρικής αστυνομίας ανέφερε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι οι αρχές για να «προστατεύσουν τον πληθυσμό» της χώρας από τον κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων ενθάρρυναν μυστικά από το 2009 την ταχεία αναχώρηση των ισλαμιστών από το γερμανικό έδαφος .

Οι δηλώσεις αυτές του επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βαυαρίας προκάλεσαν αγανάκτηση στην αντιπολίτευση. «Αυτό ισοδυναμεί με εξαγωγή τρομοκρατίας», δήλωσε η Ιρένε Μίχαλιτς του κόμματος των Πρασίνων.

Σημειώνεται ότι στη Γερμανία δεν έχει γίνει κάποια βομβιστική επίθεση ισλαμιστών ή άλλου είδους επίθεση, αλλά δεκάδες νέοι με τουρκικές, αραβικές ή γερμανικές ρίζες έχουν σκοτωθεί υπηρετώντας τους σκοπούς της αλ Κάιντα και του Ισλαμικού Κράτους.

 

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου