Είναι η ΝΔ κανονική δεξιά;

Του Γιώργου Σταφυλά
Λίγες μέρες έχουν περάσει από τις εκλογές στην Ουγγαρία. Το αποτέλεσμά τους πάγωσε τις Βρυξέλλες καθώς και τα mainstream μίντια σε όλο τον κόσμο. Πάγωσε επίσης και η ηγεσία της Νέας δημοκρατίας αλλά και αυτός ο γίγαντας της δεξιάς σκέψης, Κουμουτσάκος. Ναι πράγματι είναι το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, ακριβώς όπως είχε τουιτάρει μετά από τη νίκη του Τράμπ.
Δυστυχώς για τους καθεστωτικούς αναλυτές, τους φροντ μαν των ειδήσεων και τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, δυστυχώς ακόμα για τα σχέδια του φιλάνθρωπου μεγαλοεπενδυτή Τζόρτζ Σόρος και για τις χιλιάδες των δικαιωματιστών ΜΚΟτζήδων που σιτίζονται από τα ιδρύματά του, οι λαοί της Ευρώπης στρέφονται προς τον ''εθνικισμό'', τον ''λαϊκισμό'' και αυτόν τον ιδιότυπο ''νέο βοναπαρτσιμό'', όπως γράφουν οι σοφοί, γυρίζοντας την πλάτη τους στις ευρωπαϊκές αξίες ''ισότης,
ελευθερία, αδελφοσύνη''.
Μια αντεπανάσταση σε εξέλιξη. Οι λαοί αντιστέκονται στις προσπάθειες της πεφωτισμένης ελίτ να δημιουργήσει μια Ευρώπη χωρίς σύνορα, χωρίς εθνικισμούς αλλά και χωρίς ταυτότητα. Μια Ευρώπη πολυπολιτισμική, όπως είχε οραματιστεί ο -εκ των εμπνευστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης- Ράινχαρντ Κουντενχόβε Καλέργκι.
Όλοι αυτοί οι αναλυτές ενώ έχουν καταλάβει σωστά τι συμβαίνει -πράγματι έχουμε ένα είδος αντεπανάστασης των λαών στις επανασταστικές αλλαγές που η ελίτ επιχειρεί να επιβάλει- αρνούνται παρ’ όλα αυτά να το δεχτούν. Περισσότερη Ευρώπη λένε είναι η λύση. Δηλαδή περισσότερη μετανάστευση και ανακάτεμα, περισσότερη προπαγάνδα από τους πανίσχυρους ιδεολογικούς βραχίονες της νέας τάξης, τον κινηματογράφο και τα μίντια, και θα έρθει ένας κόσμο αδελφοσύνης. Αν η πραγματικότητα είναι διαφορετική τότε το πρόβλημα το έχει η πραγματικότητα. Τσακωμένοι με την ανθρώπινη φύση, σαν τους Γιακωβίνους που πίστεψαν πως η λογική αρκεί για να καταργήσει την θρησκεία και σαν τους Μπολσεβίκους που πίστεψαν πως ένα νέο ημερολόγιο αρκεί για να σβηστούν από τις μνήμες των ανθρώπων οι χριστιανικές γιορτές.
Αλλά οι λαοί συντάσσονται με τους ηγέτες που τους υπερασπίζονται. Ας το ονομάσουν αυτό ''νέο Βοναπαρτισμό'' η ''δημοκρατικό αυταρχισμό'' ή με όποιον άλλον ψαγμένο τίτλο θέλουν. Οι λαοί δεν δίνουν δεκάρα ούτε για την γιαλαντζί δημοκρατία των Βρυξελλών (ονομάζουν δημοκρατία τις απίθανες ντιρεκτίβες που εκδίδουν διάφοροι γραφειοκράτες) ούτε για τις αρχές της Γαλλικής επανάστασης.
Ο Όρμπαν παίρνει 50% γιατί κάνει καλή δουλειά στην χώρα του. Προστάτευσε την εθνική ομοιογένεια και την κοινωνική συνοχή της χώρας του αποτρέποντας την μετανάστευση, έδιωξε το ΔΝΤ, τα έβαλε με την γραφειοκρατία των Βρυξελλών και έδιωξε από την Ουγγαρία τον Τζώρτζ Σόρος.
Ο Όρμπαν και το κόμμα του είναι μια κανονική δεξιά. H NΔ δεν είναι. Αν η δεξιά δεν υπερασπίζεται την πατρίδα και τον λαό για ποιόν λόγο να υπάρχει; Αν η δεξιά υιοθετεί ολόκληρη την κοινωνική ατζέντα της αριστεράς σε μια σειρά από αξιακά ζητήματα (βλ. ταυτότητα φύλου, μεταναστευτικό, ιθαγένεια, τζαμί, αντιρατσιστικός) με επιμέρους μόνο διαφορές, πάλι για ποιο λόγο να υπάρχει;
Ας προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις τα στελέχη της ποταμίσιας ΝΔ. Αν μπορεί βέβαια ο αρχηγός τους να απεμπλακεί από τις σχέσεις που έχει με ΜΚΟ του συμπλέγματος Σόρος συγγενικό του πρόσωπο.


 http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/einai-i-nd-kanoniki-deksia-/10.122614#.WtIms5oqYtk.facebook