Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ


του Ανδρέα Ε. Γεωργιάδη
Τώρα πια τα σχέδια του Σύριζα για την μελλοντική πορεία του Έθνους είναι ξεκάθαρα.
Δεκάρα δεν δίνει για το μέλλον της Ελλάδας, θυσιάζοντας τα πάντα στο βωμό της διατήρησης της εξουσίας.
Είναι φανερό πια ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να στραγγίξει την μεσαία τάξη με αβάσταχτους φόρους, http://www.ekathimerini.com/223178/article/ekathimerini/news/greeces-middle-incomes-go-under-knife  και να παρουσιάσει πλαστό πλεόνασμα.
Ο λόγος; Αντί να κάνει επενδύσεις και ανάπτυξη με αυτό το πλεόνασμα, θα το μοιράσει υπό μορφή επιδόματος σε κάποιες ομάδες που τις έχει φτωχοποιήσει σήμερα, γιατί βέβαια υπολογίζει ότι το φθινόπωρο θα πάει σε εκλογές…Με το
σύνθημα ότι πήρε τα χρήματα από τους πλουσίους και τα μοίρασε στους φτωχούς!
Στην πραγματικότητα, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ψαρέψει μερικά ψηφαλάκια με αυτήν την κίνηση.
Το αντεθνικό του σχέδιο όμως δεν σταματά εδώ.
Το χειρότερο για το κράτος είναι ότι έχει ένα πρόγραμμα άμεσων ελληνοποιήσεων εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών, που θα τους κάνει στρατιώτες-ψηφοφόρους του.
Γι’ αυτόν τον λόγο σύσσωμη η αντιπολίτευση θα πρέπει να απαιτήσει άμεσα να περάσει ένας νόμος που θα σταματήσει τις ελληνοποιήσεις ή τουλάχιστον που δεν θα επιτρέπει σε πολίτες που έχουν ήδη ελληνοποιηθεί να ψηφίζουν, παρά μόνο αφού έχουν περάσει πέντε χρόνια από την ημερομηνία ελληνοποίησης τους.
Το σχέδιο αυτό του Σύριζα είναι το τρομακτικότερο σενάριο για το μέλλον αυτού του τόπου, το οποίο θα οδηγήσει στην πλήρη και ουσιαστική εξόντωσή μας ως κράτος-έθνος, και σε μερικά χρόνια οι Έλληνες θα έχουν μειωθεί στα 6 εκατομμύρια ενώ η εξουσία θα έχει παραδοθεί σε αλλοδαπούς ελληνοποιημένους.
Τα χρήματα από το πλεόνασμα δεν θα πάνε στην ανάπτυξη στην οικονομία, ούτε στην άμυνα, ή στην υγεία ή στην παιδεία. Θα πάνε στις τσέπες ψηφοφόρων του Σύριζα.
Επιπλέον ο Τσίπρας παίζει με το φόβο που έχει προκαλέσει ο Ερντογάν στον Ελληνικό λαό και τον κοροϊδεύει ότι θα «νοικιάσει γαλλικές φρεγάτες». Και βέβαια η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας το διαψεύδει!
Κατά πάσα πιθανότητα, ο Μακρόν το πέταξε σαν «κουβέντα να γίνεται», αφού θεωρητικά θέλει να εμπλακεί στο Αιγαίο και ο Κουβέλης το άρπαξε σαν δεδόμενο και το “πέταξε” στον Ελληνικό λαό για να… μην φοβάται τους Τούρκους ! Αυτό, όπως φαίνεται, είναι μια ιδέα που δεν έχει αρχίσει καν να συζητείται σοβαρά και που, αν ποτέ υλοποιηθεί, θα πάρει τουλάχιστον 5-10 χρόνια !
Τέτοια καραγκιοζιλίκια ούτε στην Ουζουμπούρου δεν συμβαίνουν…
Με αυτά τα δύο βασικά όπλα θα κατέβει ο Σύριζα στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν το φθινόπωρο, όπως όλοι προβλέπουν, και προφανώς θα αφήσει άφωνους το 90% των Ελλήνων για το ποιοι είναι αυτοί οι… Έλληνες που ξαναψήφισαν τον Σύριζα!
Δύστυχε Ελληνικέ Λαέ με την λειψή την γνώση !


 https://www.ithesis.gr/politikh/o-siriza-tin-ora-pou-psichorragi-ginete-poli-epikindinos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου