Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ιταμός, προκλητικός, Τούρκος!



Η απόλυτη έλλειψη Ελλήνων πολιτικών έχει οδηγήσει τους απανταχού γης "άσπονδους" φίλους και εχθρούς της Πατρίδος μας σε ένα άνευ προηγουμένου επεκτατικό παραλήρημα. Η Ελλάδα, δυστυχώς, συνορεύει με άξεστους, άρπαγες και βάρβαρους γείτονες, που δεν έχουν ιστορία, δεν έχουν πολιτισμό, ενώ είναι ικανοί μόνο για λεηλασίες, βιασμούς και πάσης φύσεως καταστροφές.

Ο σουλτάνος της Τουρκίας παίρνοντας θάρρος από την δουλική στάση των Ελλήνων(;) πολιτικών και στηριζόμενος στην ανοχή της Δύσης, απευθυνόμενος στους συμπολίτες του ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής και μίλησε σε βάρος της Ελλάδος με τρόπο, που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αιτία και αφορμή πολέμου.

«Πριν από λίγο ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου ανέφερε εδώ κάποια πράγματα. Για μήνες, για χρόνια συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. Και όλη την ώρα αναβολή, αναβολή, αναβολή. Αυτή είναι η τακτική. Ξέρεις κάτι; Μας λένε "Α εσείς δώστε μας όλη την Κύπρο και μην ανακατεύεστε καθόλου". Ο στόχος αυτός είναι! Για στάσου! Εκεί υπάρχει τόσο αίμα ηρώων μας. Τι θα δώσεις; Και πάμε και παρακάτω. Χωρίς να ντρέπονται, χωρίς να βαριούνται στις συναντήσεις της Ε.Ε. έρχονται με μία σημαία που έχει ολόκληρο το νησί. Καταρχήν τέτοια σημαία δεν μπορείτε να έχετε. Εκεί υπάρχει η "Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου". Εσύ είσαι (απλά) η "Ρωμαίικη Διοίκηση Νότιας Κύπρου". Στον Βορρά υπάρχει η "Τουρκική Δημοκρατία". Αυτό θα το καταλάβεις, τι ασέβεια είναι. Με τον έναν ή άλλο τρόπο αυτό θα το καταλάβουν, θα το μάθουν.

Αυτή τη στιγμή, μίλησα και με τον Έλληνα πρωθυπουργό, του είπα να κάνουμε και διμερή συνάντηση και πολυμερή και να όλα αυτά να συζητηθούν. Πλέον αυτή η ιστορία δεν μπορεί να τραβάει τόσο. Δηλαδή μέχρι τέλος του χρόνου αυτό το θέμα πρέπει να καταλήξει κάπου. Αλλά εάν λένε "αυτά τα εδάφη θα γίνουν δικά μας, η εξουσία θα είναι μόνο δική μας", τότε δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι! Αυτοί κάνουν όπως η πεινασμένη κότα που νομίζει ότι της ανήκει όλο το πίτουρο στην αποθήκη
».

Τι απαντάει σε αυτές τις ανιστόρητες και αισχρές προκλήσεις η Ελληνική(;) κυβέρνηση; Τίποτε απολύτως! Ποια είναι η θέση των Ελληνικών(;) κομμάτων; Καμία απολύτως! Πού είναι οι νεοφανείς δήθεν "πατριώτες"; Ψάχνουν τρόπο να ικανοποιήσουν τις μικροφιλοδοξίες και τα απίστευτα complex τους! Πού είναι ο Ελληνικός λαός; Απών και παραδομένος στην καθημερινή κλάψα και την μιζέρια που του κληροδότησε η λαχτάρα του να γίνει Ευρωπαίος!

Σύσσωμη η Ελλάδα γύρισε την πλάτη στον Θεό και στην Ιστορία της θέλοντας να "εκσυγχρονισθεί" και επιδιώκοντας να γίνει πιο "ανταγωνιστική". Έτσι, λοιπόν, η Ελλάδα του 21ου αιώνα, απαλλαγμένη από τα "βαρίδια" της Ορθοδόξου Πίστεως και της ενδόξου Ιστορίας της, "εκσυγχρονίστηκε" υποβιβάζοντας το βιοτικό επίπεδο των νεοελλήνων στα επίπεδα που βρισκόταν κατά την περίοδο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων (αν όχι χειρότερα), ενώ είναι άκρως "ανταγωνιστική" με τους βάρβαρους γείτονές της στην προσπάθειά της να διατηρήσει τα εδάφη της! Κατά τα λοιπά ... προοδεύσαμε!

Πόση ακόμα "πρόοδο" και πόση ακόμα Ευρώπη θέλετε φίλοι νεοέλληνες; Αντέχετε κι άλλο; Αν ναι, ετοιμαστείτε για την 4η δανειακή σύμβαση!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου