Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Οι Τζιχαντιστές εκτέλεσαν 38 παιδιά με σύνδρομο Down!

one-downs-syndrome-child1-300x292Το Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Συρίας εξέδωσε φάτβα (θρησκευτική εντολή)  για εξολόθρευση των παιδιών που πάσχουν από το  σύνδρομο Down, από εκ γενετής ασθένειες και από οποιαδήποτε αναπηρία που συνιστά  »ειδική ανάγκη », σύμφωνα με την τρέχουσα ορολογία.
Μέσα από την έρευνα των πολλαπλών θανάτων παιδιών   με σύνδρομο Down και συγγενείς ανωμαλίες σε περιοχές του Ιράκ, το  ειδησεογραφικό δίκτυο  »Μosul Eye » ανακάλυψε κάτι συγκλονιστικό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Σαρίας (Κορανικό Δίκαιο) του Ισλαμικού Κράτους  εξέδωσε  φάτβα προς τα μέλη του με την οποία τους επιτρέπει να « σκοτώνουν  νεογέννητα μωρά με..
σύνδρομο Down και συγγενείς παραμορφώσεις, εκ γενετής ασθένειες αλλά και  τα παιδιά με ειδικές ανάγκες ».
GTGRRRRRRRRRRRRR
Η απόφαση εκδόθηκε από έναν από τους  »δικαστές » της Σαρίας της τρομοκρατικής οργάνωσης (ISIS ή Daesh), τoν Σαουδάραβα κορανικό δικαστή που είναι γνωστός ως « Αμπού Σαΐντ Aljazrawi ».
Οι πληροφορίες  δείχνουν ότι τα περισσότερα από τα παιδιά που γεννιούνται με σύνδρομο Down είναι  των ξένων μουτζαχεντίν τρομοκρατών που  »παντρεύτηκαν » σε Ιράκ και  Συρία .
Το ειδησεογραφικό αναφέρει ότι διαθέτει βιντεοσκοπημένο , ηχογραφημένο και άλλο αποδεικτικό υλικό για τουλάχιστον 38 επιβεβαιωμένα περιστατικά θανάτωσης βρεφών με γεννητικές ανωμαλίες, σύνδρομο Down, ηλικίας από μίας εβδομάδας έως τριών μηνών.
Τα βρέφη αυτά δολοφονήθηκαν είτε με ενέσιμο υλικό είτε με πρόκληση ασφυξίας. Ορισμένες από  τις δολοφονίες  έλαβαν χώρα στη Συρία και στη Μοσούλη του Ιράκ.
Υπάρχουν όμως και οικογένειες γηγενών με παιδιά με ειδικές ανάγκες  όπως   παιδί   εκτοπισμένων από τη Μοσούλη, για το οποίο το Ισλαμικό Κράτος έχει εκδώσει προσωπική φατβά για την θανάτωσή του.

 http://dimpenews.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου