Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΟΝΕΙΔΟΣ: 100.000 ευρώ εξτρά αποζημίωση σε κάθε συνταξιούχο βουλευτή (που κατέστρεψε τη χώρα με τα νομοθετήματά του...)

 του Γιάννη Πετρίδη
 Πολλά ερωτηματικα για το επίπεδο της δημοκρατίας και το
επίπεδο ισότητας των πολιτών προκαλεί η διάταξη νομοσχεδίου του ΥΠΟΙΚ με την οποία το Δημόσιο αποδέχεται δικαστικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δίνουν αναδρομική αύξηση που θα φτάσει τα 100.000 ευρώ σε ... συνταξιούχους βουλευτές (!) την ώρα που οι λοιποί πολίτες πένονται, όταν δεν αυτοκτονούν από την οικονομική καταστροφή που βιώνει η χώρα. 
Το τραγικό είναι ότι η χώρα έχει καταστραφεί και λόγω των νομοθετημάτων που της φόρτωσαν όταν ήταν εν ενεργεία αυτοί οι συνταξιούχοι βουλευτές που θα αμειφθούν πλουσιοπάροχα, ένας Θεός ξέρει γιατί! Με την εν λόγω διάταξη, όπως έγραψε πρώτο το pronews.gr (διαβάστε σχετικά εδώ) οι συντάξεις των βουλευτών θα..
πρέπει να αναπροσαρμοστούν, να αυξηθούν από το 2008 αναδρομικά και να ακολουθήσουν τις μισθολογικές αυξήσεις που δόθηκαν τότε (Νόμος 3691/08) στους δικαστικούς, καθώς οι συντάξεις των βουλευτών υπολογίζονται κάθε φορά με τους εκάστοτε μισθούς των δικαστικών. Οι αποφάσεις της τριμελούς επιτροπής του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι άμεσα εκτελεστές, χωρίς δυνατότητα αναίρεσης ή καθυστέρησης.
 Τώρα, αν εσείς πεινάτε ή δεν έχετε 20, 30 ή 50 ευρώ να πάρετε στα παιδιά σας για τα Χριστούγεννα, μπορείτε να ζητήσετε από τους συνταξιούχους βουλευτές μια μικρή προκαταβολή... Μην ξεχνάμε ότι σε αυτούς τους "συνταξιούχους βουλευτές" που θα εισπράξουν 100.000 ευρώ, περιλαμβάνονται και αυτοί που ψήφισαν τα Μνημόνια το 2010, το PSI που κατέστρεψε τα ταμεία το 2012, το δεύτερο Μμημόνιο, επίσης το 2012 και πάει λέγοντας. Καλοφάγωτα... 

www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου