Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Μοχθούν να …υψώσουν τον Τσίπρα αλλά ο ίδιος …γκρεμίζεται


Τα ιερατεία του κατοχικού καθεστώτος καταβάλλουν φιλότιμες και συστηματικές προσπάθειες να εμφανίσουν τον Τσίπρα σαν μεγάλο «εθνικό» ηγέτη…
Μπορεί να προσδιορίσουμε την αφετηρία της συστηματοποίησης και της έξαρσης των ιερατείων για την επιβολή του Τσίπρα σε μεγάλο ηγέτη: Ήταν τον Ιούλιο του 2015, όταν το 62% του ΟΧΙ του ελληνικού λαού (στο δημοψήφισμα) το μετέτρεψε ο Τσίπρας σε «ΝΑΙ» και τα έδωσε ΟΛΑ στους τοκογλύφους του 4ου Ράιχ, γλείφοντας τις μπότες τους…


Από τότε άρχισε, συστηματικά, να καλλιεργείται για τον Τσίπρα, από τα τηλεοπτικά καλλιστεία, ο μύθος του μεγάλου ηγέτη.

Απαντήσαμε, τότε, σε αυτή τη μυθολογία, με το άρθρο: «Τσίπρας: Το αριστερό ΤΙΠΟΤΑ». ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9840


Με μπροστάρη τον Ψυχάρη (Λαμπρακιστάν) άρχισε μια επιχείρηση «κατασκευής» του Τσίπρα σε νέο Ανδρέα…

Διαβάστε σχετικά στο άρθρο: Ο Τσίπρας και οι «κατασκευές» του Λαμπρακιστάν…
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9947


Σήμερα έρχεται ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, πιο σεμνά από τον Ψυχάρη, να προσάψει στον Τσίπρα κάποια στοιχεία από τη χαρισματική λάμψη του Ανδρέα, πιστοποιώντας κι αυτός τα «ηγετικά προσόντα» του Τσίπρα:
«Ο Τσίπρας έχει αναδειχθεί σε ηγέτη και αναδεικνύεται σταθερά, με κάθε ευκαιρία που του δίνεται».

Βεβαίως αυτές οι επισημάνσεις του Ρουσόπουλου δεν είναι δίχως δόλο και υπολογισμό: Ο δόλος και ο υπολογισμός της «υπόγειας» συναίνεσης Κώστα Καραμανλή και Τσίπρα…

Μια συναίνεση που εκφράστηκε με την εκλογή του Παυλόπουλο στην Προεδρία, αλλά και με τη «μυστική διπλωματία» των επαφών τους στις «κρίσιμες» εκείνες ημέρες της ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ: Μετατροπή του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» και ολοκληρωτική ΥΠΟΤΑΓΗ στους νέους αποικιοκράτες (αυτά ακριβώς που κάνανε τον Τσίπρα «μεγάλο ηγέτη»)

` Βεβαίως, η τωρινή «παρέμβαση» Καραμανλή, μέσω Ρουσόπουλου, έχει και προοπτική ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ: Καλλιεργεί το κλίμα για τα αυριανά συναινετικά, κυβερνητικά σχήματα μεταξύ της «κεντροαριστεράς» και της «κεντροδεξιάς».

Αυτό το διατυπώνει ολοκάθαρα ο «καραμανλικός» Ευριπίδης Στυλιανίδης:
«Υπάρχει όντως θεσμική επικοινωνία και αλληλοκατανόηση ανάμεσα στην Κεντροδεξιά και στην Κεντροαριστερά. Άλλωστε η ορίτζιναλ Κεντροδεξιά δεν θέλει να δημιουργεί εχθρούς, θέλει να τους αγκαλιάζει και εν συνεχεία να τους νικά αγκαλιάζοντάς τους».

Διαβάστε ένα ενδιαφέρον, αν και λίγο φλύαρο, άρθρο από την «Ισκρα»:
http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23001:tsipras-eade-eyme&catid=81:kivernisi&Itemid=198

Ο Τσίπρας, λοιπόν, ανυψώνεται σε «μεγάλο ηγέτη», από τα πολιτικά και προπαγανδιστικά ιερατεία του καθεστώτος, επειδή ακριβώς έχει πολύ εύκαμπτη ραχοκοκαλιά και είναι προθυμότατος, για να σώσει το αποικιοκρατικό καθεστώς, να συμπράξει με τους πάντες…

Δεν είναι μόνο προθυμότατος και δουλικά υπάκουος, αλλά έχει αναπτύξει και «μυστική διπλωματία» με την άλλη ΑΠΑΤΗ, την αντίστοιχη της «κεντροαριστεράς»: Την «κεντροδεξιά».

Και κάποιοι φαιδροί της «αριστερής» κυβέρνησης, μέσα στον εξουσιαστικό τους οίστρο, καταλαμβάνονται από υστερία ανοησίας.

Μας λέει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος:
«Καλώς ή κακώς, τρεις είναι οι Εθνάρχες στην Ελλάδα: Του κέντρου είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος, της Δεξιάς ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και τώρα ήρθε η ώρα της Αριστεράς να αποκτήσει τον Εθνάρχη της - εάν δεν τον απέκτησε ήδη - τον Αλέξη Τσίπρα».

«Εθνάρχης», λοιπόν και ο Τσίπρας.

Πράγματι: Σήμερα είναι «εθνάρχης» αυτός που καταστρέφει το έθνος και ρίχνει στον καιάδα το λαό του…

Βαπτίζεται «εθνάρχης» ο Τσίπρας που θα καταγραφεί στην Ιστορία με τα πιο μελανά χρώματα: Με τα χρώματα του επαρμένου δωσίλογου ανδρεικέλου των διεθνών και εγχώριων ληστών και δημίων…

Ένας τέτοιος «μεγάλος ηγέτης» (υπάλληλος του 4ου Ράιχ) δεν έχει, ούτε χρειάζεται να έχει, τα προσόντα των πραγματικά μεγάλων πολιτικών ηγετών…

Το αντίθετο: Έχει τα «προσόντα» των δούλων και λακέδων. Δηλαδή την καταθλιπτική πολιτική κενότητα και ανοησία, το καχεκτικό ανάστημα της γελοιότητας.

Και ο Τσίπρας το επιβεβαιώνει αυτό καθημερινά…

Μοχθούν να τον εμφανίσουν σαν μεγάλο και «εθνικό» ηγέτη και τους διαψεύδει, ευθύς αμέσως και παταγωδώς.

Είπε ο Τσίπρας, μεταξύ άλλων, στο ντοκιμαντέρ του Πολ Μέισον:
«Νομίζω πως χάσαμε χρόνο. Στο τέλος μας τελείωσαν τα χρήματα και οι δυνάμεις. Αν το ήξερα αυτό, θα είχα πάρει πιο γενναίες αποφάσεις από την αρχή»!!!

Μια τέτοια άγνοια και αδράνεια είναι άραγε χαρακτηριστικά μεγάλου ηγέτη, ή χαρακτηριστικά απελπιστικά μικρού…

Σε παλιότερη συνέντευξη είχε, επίσης, ομολογήσει τη δραματική πολιτική του ανεπάρκεια.

Θα κλείσουμε με το κείμενο που είχαμε δημοσιεύσει για την αξιοθρήνητη αυτή ανεπάρκειά του. Βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9767

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου