Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

«ΚΑΡΦΩΣΕ» ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ… «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ»!


11
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ονομάζεται Eren Erdem, είναι βουλευτής της Κωνσταντινούπολης του Λαϊκού κόμματος της αντιπολίτευσης και σήμερα αντιμετωπίζει άμεση απειλή ότι θα βρεθεί σκοτωμένος σε κάποιο σοκάκι της Πόλης.
Το «έγκλημα» του ήταν ότι τόλμησε να καταγγείλει δημόσια με στοιχεία μέσα στην τουρκική βουλή αλλά και, αυτό ήταν το πιο τολμηρό, στο ρωσικό κανάλι Russıan TV ότι η Τουρκία χορήγει το επικίνδυνο χημικό Sarın στους Τζιχαντιστές με τους οποίους ..
συνεργάζεται εδώ και καιρό άμεσα.
Ο πράγματι θαρραλέος αυτός Τούρκος βουλευτής, κατηγόρησε τον Ερντογάν και την «παρέα» του ότι εδώ και καιρό στέλνει με τα φορτηγά της ΜΙΤ όπλα στους Τζιχαντιστές στους οποίους έχει χορηγήσει το χημικό Sarın, το οποίο δεν υπήρχε πουθενά στην Συρία.
Παράλληλα κατήγγειλε με καυστικά λόγια το καθεστώς Ερντογάν ότι ασκεί δικτατορικά την εξουσία, ότι στέλνει δημοσιογράφους στις φύλακες γιατί έγραψαν για το σκάνδαλο του παλατιού του Ερντογάν, ότι καταπιέζει με ένα αφόρητο κλίμα φοβίας τον τουρκικό λαό να υπακούει στον μεγάλο σουλτάνο και ότι η οικογένεια του Ερντογάν ενέχεται σε μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα.
Σαν συνέπεια όλων αυτών έχει δεχτεί χιλιάδες απειλές ότι θα τον εκτελέσουν, αλλά δεν φαίνεται να πτοείται και όπως τόνισε στο Russıan TV, θα επιμένει μέχρι τέλος στις καταγγελίες του και με άλλα αποκαλυπτικά στοιχεία.
Εμείς θα του πούμε ένα μεγάλο Μπράβο!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου