Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Οι αποκεφαλισμοί Ευρωπαίων καθημερινότητα – Και είμαστε ακόμα στην αρχή

 

Οι αποκεφαλισμοί Ευρωπαίων καθημερινότητα – Και είμαστε ακόμα στην αρχή

Συνηθισμένες ειδήσεις. Αποκεφαλισμός γυναίκας μέσα σε εκκλησία την ώρα της Θείας Λειτουργίας στη της Γαλλίας και άλλοι δύο νεκροί στο ίδιο περιστατικό από δράστη ο οποίος φώναζε Αλαχού Ακμπάρ. Προφανώς.

Τι θα φώναζε; Χάρε Κρίσνα; Την ίδια περίπου ώρα, στην Αβινιόν, ένας άλλος «πρόσφυγας» ή «» ο οποίος κρατούσε μαχαίρι και απειλούσε περαστικούς φωνάζοντας τη γνωστή θρησκευτική ιαχή, έπεφτε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών πριν προλάβει να αναγκάσει κάποιον να αποχωριστεί το κεφάλι του. Ενώ εκτυλίσσονταν τα δύο περιστατικά στη , στη μακρινή Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας ένας άλλος «πιστός» μαχαίρωνε τον φύλακα του γαλλικού προξενείου.

Όλα αυτά δύο εβδομάδες μετά τον αποκεφαλισμό του Γάλλου καθηγητή από νεαρό Τσετσένο επειδή παρουσίασε στην τάξη του τα γνωστά σκίτσα του Charlie Hebdo. Το γεγονός ότι ο μέσος Ευρωπαίος πολίτης κινδυνεύει στο ή στο Βερολίνο από τζιχαντιστές όσα θα κινδύνευε στη Ράκα ή στο Ιντλίμπ και ότι μπορεί να βρεθεί αποκεφαλισμένος ενώ βρίσκεται στη εκκλησία ή πάει για ψώνια, είναι αποτέλεσμα μίας βαθιά ηλίθιας, απολύτως αυτοκτονικής και εντελώς αντιευρωπαϊκής πολιτικής η οποία οφείλεται στις δήθεν «ευρωπαϊκές ελίτ». Δήθεν ευρωπαϊκές, δήθεν ελίτ, διότι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τους Ευρωπαίους ότι είναι καλό να κατακλύζεται η από εκατομμύρια παράνομους Αφροασιάτες μουσουλμάνους επειδή έτσι προωθείται ο «πολυπολιτισμός» που είναι κάτι θετικό, ούτε Ευρωπαίοι είναι, ούτε ελίτ.

Τα γεγονότα των τελευταίων ετών με το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων σε ευρωπαϊκές πόλεις δεν στάθηκαν ικανά να τους αφυπνίσουν όχι για αυτό που έρχεται, αλλά για αυτό που ήδη συμβαίνει. Επί χρόνια η Ευρώπη εγκατέλειπε το ένα μετά το άλλο τα στοιχεία της πολιτισμικής της ταυτότητας, ενώ ταυτόχρονα δεχόταν στίφη μεταναστών με αδιαπραγμάτευτο και ανελαστικό θρησκευτικό προσδιορισμό χάριν τον οποίου πολλοί εξ αυτών όχι απλά δεν είναι διατεθειμένοι να συμβιώσουν με κάτι διαφορετικό, αλλά είναι αποφασισμένοι να τον επιβάλλουν δια της βίας.

Η Ευρώπη μπήκε σε mode ευθανασίας απεκδυόμενη την ίδια την πολιτισμική της υπόσταση και φθάνοντας σε τέτοιο σημείου ταυτοτικού αποχρωματισμού που σε πολλές περιπτώσεις, σε διάφορες χώρες, κατήργησε τον χαρακτήρα των παραδοσιακών χριστιανικών εορτών για να μην θίγονται οι «άλλοι». Οι οποίοι «άλλοι» μόλις είδαν ότι έχουν να κάνουν με πληθυσμό και κυρίως με ηγεσίες σε κατάσταση πολιτισμικής μαλάκυνσης, άρχιζαν να επιβάλλουν τους όρους τους ακόμα και για το τι θα σερβίρουν οι καντίνες στα σχολεία, πως θα κυκλοφορούν οι γυναίκες και τι στολίδια θα κρεμούν οι Ευρωπαίοι στους δρόμους.

Αυτό που ξεκίνησε δεν θα σταματήσει. Η εργαλειοποίηση των πολυάριθμων μουσουλμανικών κοινοτήτων στις ευρωπαϊκές πόλεις θα είναι ανελέητη. Η Ευρώπη έκανε χαρακίρι σε slow motion και τώρα συνειδητοποιεί ότι διαμόρφωσε η ίδια τις συνθήκες ομηρίας και εκβιασμού της. Αυτή την άφρονα πολιτική την πληρώνουν Ευρωπαίοι με τη ζωή τους επειδή κάποιοι θέλουν τους αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους με έναν άλλον, άλλων, που θεωρούν ότι η ζωή δεν είναι δικαίωμα όλων.

Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε ότι μόλις προ ημερών ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι προειδοποίησε τις ελληνικές ηγεσίες, τον και τον Νίκο Αναστασιάδη, να λάβουν τα μέτρα τους διότι είναι πιθανό ο Ερντογάν να ενεργοποιήσει θύλακες τζιχαντιστών σε και .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου