Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που ξόδεψε άσκοπα ως τώρα η ίδια σε λούσα όπως για παράδειγμα τα 21 εκατ. ευρώ που έδωσε για ανέγερση του δημαρχείου Αγίας Παρασκευής όπως καταγγέλει  η περιφερειακή παράταξη 180° – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται:
Εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας και συλλυπούμεθα τους οικείους τους.
Ενώ η ελληνική κοινωνία παρακολουθούσε άναυδη χθες την καταστροφή στη Δυτική Αττική, η περιφερειάρχης Αττικής παντελώς απούσα από τον τόπο της τραγωδίας, προσπάθησε ανεπιτυχώς να συγκαλύψει τις ευθύνες της διοίκησής
της καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, αλλά επί της ουσίας στον… εαυτό της.
Διότι γνώριζε, βέβαια, η κα Δούρου τρία χρόνια τώρα ότι το πρόβλημα θωράκισης με αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή ήταν άμεσης προτεραιότητας και παρέλειψε να πράξει ό,τι ήταν απαραίτητο για την αποτροπή της τραγωδίας. Αντίθετα μοίραζε εκατομμύρια σε έργα βιτρίνας όπως πρόσφατα τα 21 εκατ. που ενέκρινε για ανέγερση δημαρχείου στην Αγία Παρασκευή.
Δυστυχώς, κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής επιβεβαίωσαν την ανεπάρκειά τους, αλλά τούτη τη φορά με ολέθριες συνέπειες, καθώς μέχρι στιγμής 16 συμπολίτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους τόσο άδικα.
Για την παράταξη 180° – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο
Ο επικεφαλής
Βασίλειος Κορομάντζος
Kαι τώρα μια ακόμη σοκαριστική ομολογία από τον αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιο για τα οικονομικά, της περιφέρειας Αττικής, Χρήστος Καραμάνος. Βρισκόμαστε στον Μάρτιο του 2015 και η κυβέρνηση κάνει τις διαπραγματευτικές μαγκιές με τους δανειστές. Κάποια στιγμή για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις δανείζεται από την Περιφέρεια Αττικής 80 εκατ. ευρώ.
Ο αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για τα οικονομικά, της περιφέρειας Αττικής, Χρήστος Καραμάνος, είχε παραδεχθεί τότε μιλώντας στον Real Fm 97,8 ότι η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια περίπου!
Προφανώς από αυτά σπαταλάει αφειδώς η Δούρου χωρίς να κάνει τα έργα που θα έδωζαν τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν.
Δείτε τι είχει δηλώσει τότε ο οξυδερκής Καραμάνος (photo κάτω):
«Από όλες τις τράπεζες και με πολλούς τρόπους μπορεί να δανειστεί η κυβέρνηση. Όταν τοποθετείτε κάποια χρήματα στην τράπεζα, μπορεί από τη μεταφορά στον έναν, στον άλλον, κάπου να καταλήγουν, ακόμα και στην πληρωμή μισθών ή άλλων δαπανών της κυβέρνησης. Εμείς τα βάζουμε σε ουδέτερο έδαφος και θα πάρουμε προσφορές, περιλαμβανομένης και της δυνατότητας τοποθέτησης σε ρέπος του Ελληνικού δημοσίου. Εάν τα ρέπος έχουν μεγαλύτερο επιτόκιο από τις προθεσμιακές καταθέσεις, εμείς κάνουμε λάθος να τα βάλουμε εκεί;».
«Υπάρχει το ενδεχόμενο, αν είναι καλύτερο το επιτόκιο των ρέπος του δημοσίου να τοποθετηθούν εκεί, αυτό το τμήμα των αποθεματικών της περιφέρειας Αττικής. Μιλάμε για κάτι λιγότερο από το ένα τέταρτο», πρόσθεσε.
«Η περιφέρεια δεν χάνει τα λεφτά της και κάνει πολύ κακό στον τόπο, όσοι θεωρούν ότι η τοποθέτηση σε λογαριασμό της τράπεζας της Ελλάδος είναι επισφαλής. Όσοι διαδίδουν τέτοιες φήμες, κάνουν πολύ κακό στον τόπο», είπε ακόμα.

 http://kourdistoportocali.com/news-desk/ethapse-19-zoes-eno-spatalise-ekatommyria-se-lousa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου