Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

«ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΩΑΜΕΘ... ΠΡΩΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΑΦΑΛΓΚΑΡ»


Μια καλοκαιρινή μέρα του 2009, η Αζίγια Νορήν 38 χρονών τότε, και μητέρα 5 παιδιών, δούλευε μαζί με άλλες γυναίκες στα χωράφια στην επαρχία Σεϊκουπούρα του Πακιστάν, όταν ο επιστάτης την έστειλε να φέρει νερό από ένα κοντινό πηγάδι. Κάποιες άλλες εργάτριες διαμαρτυρήθηκαν: εμείς δεν πίνουμε το νερό που θα μας φέρει μια ακάθαρτη! Βλέπετε, η Αζίγια Νορήν ήταν η μοναδική χριστιανή στο χωριό της και για τους μουσουλμάνους συγχωριανούς ήταν ακάθαρτη ως άπιστη, όπως λέει το Κοράνι. Κάτι απάντησε, κάτι της ανταπάντησαν και το περιστατικό έληξε εκεί.





Γυρνώντας στο χωριό κάποιος ενημέρωσε τον ιμάμη ότι η Αζίγια Νορήν μίλησε προσβλητικά για τον Προφήτη. Αυτός ανέβηκε στον μιναρέ και κάλεσε όλο το χωριό να τιμωρήσει την άπιστη. Μαζεύτηκε ο όχλος έξω από το σπίτι της με άγριες διαθέσεις και η οικογένειά της κάλεσε την αστυνομία. Αντί όμως η αστυνομία να την προστατέψει από το λιντζάρισμα, τη συνέλαβε. Οδηγήθηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε θάνατο δι’ απαγχονισμού διότι... βλασφήμησε! Η οικογένειά της δεχόμενη απειλές αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα και έμεινε μόνη της η Αζίγια Νορήν, γνωστή έκτοτε ως Αζία Μπίμπι (Asia Bibi) σε ένα κελί να περιμένει την εκτέλεση.
Η υπόθεσή της προκάλεσε παγκόσμια κινητοποίηση, και οι αρχές του Πακιστάν δεσμεύθηκαν ότι θα επανεξεταστεί στο εφετείο. Όμως αυτό πυροδότησε την οργή των Ισλαμιστών που απείλησαν με θάνατο όποιον τολμήσει να μειώσει την ποινή της. Και δεν έμειναν στις απειλές. Το 2011 δολοφόνησαν τον κυβερνήτη της επαρχίας Πουτζάμπ, Σαλμάν Ταζέρ, και τον Υπουργό για θέματα μειονοτήτων Σαχμπάζ Μπατί όταν εξέφρασαν δημοσίως την άποψη ότι ο νόμος περί βλασφημίας είναι υπερβολικός. Από τότε πέρασαν 8 χρόνια με την Αζία Μπίμπι στο κελί των μελλοθανάτων, και το εφετείο δεν έχει συνεδριάσει ακόμα. Τον λόγο τον φαντάζαστε: οι ισλαμιστές απειλούν τους δικαστές ότι θα έχουν την ίδια τύχη. Ποιος δικαστής θα ψήφιζε υπέρ της μείωσης, έστω, της ποινής ξέροντας ότι υπογράφει τη θανατική του καταδίκη;





Κι όταν μιλάμε για ισλαμιστές δεν εννοούμε κάποια οργανωμένη ολιγάριθμη ομάδα. Οι δύο αξιωματούχοι δολοφονήθηκαν από απλούς πολίτες, που έδρασαν υπερασπίζοντας την τιμή του Προφήτη. Ο δολοφόνος τού Ταζέρ, ήταν ένας από τους σωματοφύλακές του. Συνελήφθη, δικάστηκε, και το 2016 εκτελέστηκε. Όμως στο Πακιστάν έγινε εθνικός ήρωας και ήδη λατρεύεται ως άγιος! 500 κληρικοί τον υποστήριξαν και στην κηδεία του πήγαν περισσότεροι από 100.000 εκστασιασμένοι οπαδοί!
Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι, που θεωρούν ακάθαρτον κάθε μη μουσουλμάνο, που θεωρούν την ποινή του θανάτου για θρησκευτικά θέματα ή για λόγους τιμής απολύτως φυσιολογική, που επιδιώκουν ή έστω εγκρίνουν τη δολοφονία όποιου έχει άλλη άποψη, έρχονται στην Ευρώπη. Πιστεύει κανένας πως μόλις βγάλουν κάρτα παραμονής, αλλάζουν νοοτροπία; Γίνονται δημοκράτες, ανεκτικοί, ανεξίθρησκοι; Όσοι υποστηρίζουν τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της ηπείρου μας ισχυρίζονται πως η Ευρώπη με τους μηχανισμούς ενσωμάτωσης που διαθέτει και την ευρωπαϊκή Παιδεία που προσφέρει στα παιδιά τους, θα τους αφομοιώσει και θα τους αλλάξει αντιλήψεις.

Είναι όμως έτσι; Θέλουν να αφομοιωθούν; Αντί να συζητάμε αενάως μεταξύ μας για το τι πιστεύουν και τι θέλουν, γιατί δεν μελετούμε τις εκατοντάδες έρευνες που έχουν γίνει εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια και αποτυπώνουν τις απόψεις των μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ευρώπη; Γιατί βλέπουμε σπανιότατα αποτελέσματα τέτοιων ερευνών στα ΜΜΕ; Διότι τα ευρήματά τους είναι ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ!

Οι περισσότερες από αυτές τις έρευνες έγιναν στην πατρίδα της πολυπολιτισμικότητας, το Ηνωμένο Βασίλειο (UK). Κι αποδεικνύουν πως πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στους τζιχαντιστές που σκορπίζουν τον θάνατο στις ευρωπαϊκές πόλεις. Διότι λειτουργούν ως ξυπνητήρι, αν βέβαια θέλουμε να αφυπνισθούμε. Αλλιώς, αν κάποιοι φανατικοί δεν ήταν τόσο ανυπόμονοι, το αργότερο μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα - μπορεί και πολύ νωρίτερα - ολόκληρη η Ευρώπη θα είχε μετατραπεί σε μουσουλμανικό χαλιφάτο χωρίς να ανοίξει μύτη. Με όπλα τις αθρόες γεννήσεις και τη συνεχή μετανάστευση οι μουσουλμάνοι θα αποκτήσουν πληθυσμιακή υπεροχή στην Ευρώπη και εντελώς δημοκρατικά θα επιβάλλουν την ισλαμική προσαρμογή: την εφαρμογή της σαρίας σε όλους. Ήπια στην αρχή, άγρια στη συνέχεια. Και οι φωτογραφίες με τις χιλιάδες απρόσωπες μπουργκοφορούσες δεν θα προέρχονται από το Αφγανιστάν, (που τη δεκαετία του 60 ήταν ένα δυτικότροπο κράτος) αλλά από την πλατεία Τραφάλγκαρ που θα έχει μετονομαστεί σε πλατεία Μωάμεθ. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα το αποφύγουμε.

Σήμερα στο UK ζουν πάνω από 3.200.000 μουσουλμάνοι, διπλάσιοι απ’ όσους ήταν πριν μία δεκαετία. Οι περισσότεροι ζουν στο Λονδίνο. Στο διαμέρισμα του Ανατολικού Λονδίνου Tower Hamlets το 45.6% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι. Ας δούμε τα ευρήματα των ερευνών. Μετά το ποσοστό, μέσα σε παρένθεση είναι ο απόλυτος αριθμός για να έχουμε μια πιο χειροπιαστή εικόνα.

Το 78% (2.496.000) θεωρούν ότι η θρησκεία είναι πολύ σημαντική για αυτούς, που σημαίνει ότι αποδέχονται τις εντολές του Κορανίου χωρίς επιφυλάξεις. To 40% (1.280.000) θέλουν η σαρία να εφαρμοστεί στο U.K. ως παράλληλο νομικό σύστημα και τo 28% (896.000) θέλουν η Βρετανία να γίνει ενα Ισλαμικό κράτος και η σαρία να επιβληθεί σε όλους, μουσουλμάνους και μη. Κι όταν μιλάνε για σαρία δεν εννοούν θέματα αστικού δικαίου, αλλά λιθοβολισμό για μοιχεία, μαστιγώσεις και ακρωτηριασμούς.

To 9% (288.000) ανήκουν στον σκληρό πυρήνα των ισλαμιστών και δηλώνουν ότι οι βομβιστές αυτοκτονίας είναι δικαιολογημένοι, ότι δεν θα κατέδιδαν ποτέ έναν τρομοκράτη στις αρχές, και ότι θεωρούν τη βία αποδεκτό τρόπο διάδοσης ή υπεράσπισης της θρησκείας τους. Τις ίδιες, λίγο πολύ, απόψεις έχουν οι μουσουλμάνοι στις υπόλοιπες χώρες της Δ. Ευρώπης: Το 65% θεωρούν τη σαρία πιο σημαντική από τον νόμο του κράτους στο οποίο έχουν μεταναστεύσει και θα ήθελαν να εφαρμοστεί επίσημα. Και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τα ποσοστά είναι κοντινά: υπέρ της σαρίας δηλώνουν το 62% των μουσουλμάνων του Καναδά και το 53% των ΗΠΑ.





Τα ποσοστά όσων επιδοκιμάζουν την εγκληματική δραστηριότητα των ομοθρήσκων τους είναι αυξημένα στις νεότερες έρευνες σε σχέση με τις προ δεκαετίας κι επίσης αυξάνονται, και σε κάποιες περιπτώσεις υπερδιπλασιάζονται, όταν ερωτώνται οι νέοι (18-24 ετών) που έχουν γεννηθεί στην Ευρώπη, σε σχέση με τους πατεράδες τους που φαίνονται πιο ήπιοι!
Μια μαύρη μέρα στην ιστορία του Λονδίνου ήταν η 7/7/2005. 4 εκρήξεις στο μετρό, έργο τζιχαντιστών, κόστισαν 56 νεκρούς και 700 τραυματίες. Κάθε "κανονικός” άνθρωπος μόνο φρίκη και αποτροπιασμό θα μπορούσε να νιώσει για τις εν ψυχρώ δολοφονίες τόσων αθώων. Κι όμως, ο 1 στους 4 Βρετανούς μουσουλμάνους απάντησε ότι θεωρεί την τρομοκρατική επίθεση της 7/7 δικαιολογημένη! Μάλιστα, τα ποσοστά είναι μεγαλύτερα (31%) στους νεαρούς μουσουλμάνους σε σχέση με τις ηλικίες πάνω από 45 (14%). Αυτή η τάση, δηλαδή οι νεότεροι να είναι περισσότερο φανατικοί, καταγράφεται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δείτε τα ποσοστά όσων μουσουλμάνων επιδοκιμάζουν γενικώς τις επιθέσεις αυτοκτονίας.

ΗΠΑ: 26% των νέων μουσουλμάνων (και το 8% του συνόλου)

Βρετανία: 35% των νέων μουσουλμάνων (και το 24% του συνόλου)

Γαλλία: 42% των νέων μουσουλμάνων (και το 35% του συνόλου)

Γερμανία: 22% των νέων μουσουλμάνων (και το 13% του συνόλου)

Ισπανία: 29% των νέων μουσουλμάνων (και το 25% του συνόλου)



Είναι τόσο απάνθρωποι; Είναι τόσο κτήνη; Όχι. Είναι απλώς πιστοί. Κι όταν το ιερό σου βιβλίο διατάζει την σφαγή των απίστων, ποιος είσαι εσύ που θα παρακούσεις την εντολή του Θεού σου;

Τι ίδιες μεσαιωνικές, αλλά συνεπείς στις εντολές του Κορανίου, απόψεις για την αξία της ζωής των απίστων έχουν οι μουσουλμάνοι απανταχού της γης. Στις 13/3/2011 η εβραϊκή οικογένεια Fogel (πατέρας 36 ετών, μητέρα 35 ετών και τρία παιδιά 11 ετών, 4 ετών και 3 μηνών) κατεσφάγη με μαχαίρι από Παλαιστίνιους που μπήκαν στο σπίτι τους τη νύχτα, την ώρα που κοιμόντουσαν. Το ένα τρίτο των Παλαιστινίων (32%) υποστήριξε τη σφαγή της οικογένειας (και των παιδιών)! Τι σύμπτωση! Το 37% των Βρετανών μουσουλμάνων πιστεύουν ότι οι Εβραίοι στη Βρετανία είναι "νόμιμος στόχος". Άλλωστε μόνο το 34% πιστεύουν ότι το Ολοκαύτωμα όντως συνέβη.

Μόνο το 57% των μουσουλμάνων σε όλον τον κόσμο αποδοκιμάζουν την Αλ-Κάιντα. Μόνο το 51% αποδοκιμάζουν τους Ταλιμπάν. Το 13% υποστηρίζουν και τους δύο και ένας στους 4 αρνείται να απαντήσει. Το 45% των Βρετανών μουσουλμάνων συμφωνεί με την άποψη ότι οι μουσουλμάνοι κληρικοί που κηρύσσουν τη βία εναντίον της Δύσης αντιπροσωπεύουν το "mainstream Ισλάμ". Το 19% των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ πιστεύουν ότι η βία είναι δικαιολογημένη αν ο σκοπός είναι η σαρία να γίνει ο επίσημος νόμος των ΗΠΑ. Με την άποψη αυτή διαφωνεί το 66%. Προσέξτε: δεν διαφωνεί με την προοπτική να γίνει η σαρία ο επίσημος νόμος, αλλά με τη χρήση της βίας για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Αν γίνει με ήπια μέσα, δηλαδή με πληθυσμιακή υπεροχή, τη σαρία θέλει το 53% όπως προαναφέρθηκε! Κι επειδή οι τζιχαντιστές για το ίδιο πράγμα αγωνίζονται, οι 2 στους 3 μουσουλμάνους στη Βρετανία, αν ήξεραν για κάποιο τρομοκρατικό σχέδιο δεν θα ανέφεραν τίποτε στην αστυνομία! Λογικό, αφού οι μισοί (1.600.000) υποστηρίζουν το ISIS το οποίο έχει σφάξει on camera και Βρετανούς εθελοντές, φίλα προσκείμενους στο Ισλάμ! Στη Γαλλία είναι πιο διαλλακτικοί: την τρομοκρατία υποστηρίζει το 16% των Γάλλων μουσουλμάνων. Αλλά στις ηλικίες 18-25 το ποσοστό ανεβαίνει στο 27%!

Μόνο το 4% των Βρετανών μουσουλμάνων αποδέχεται ότι η Αλ-Κάιντα οργάνωσε τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους. Το 31% είναι πεπεισμένοι ότι τις οργάνωσε η ίδια η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Σε θεωρίες συνωμοσίας για την 11/9/2001 πιστεύει το 75% των Αιγυπτίων και το 73% των Τούρκων μουσουλμάνων!

Τι πιστεύουν οι μουσουλμάνοι ευρωπαίοι πολίτες σε σχέση με τις ατομικές ελευθερίες; Ας πούμε, για το δικαίωμα του ανθρώπου να πιστεύει ό,τι θέλει; Ο ένας στους 3 μουσουλμάνους της Βρετανίας υποστηρίζει ότι αυτός που εγκαταλείπει την πίστη στο Ισλάμ πρέπει να θανατώνεται. Το ποσοστό είναι 19% στους μεγαλύτερους (άνω των 55 ετών) αλλά 36% στους νέους! Να το συνειδητοποιήσουμε: άνθρωποι που μεγάλωσαν σε ευρωπαϊκό κράτος και πήγαν σε ευρωπαϊκό σχολείο, θεωρούν σωστό να θανατώνεται, δηλαδή να δολοφονείται (διότι δεν υπάρχει ανάλογη ποινή), κάποιος που άλλαξε απόψη για ένα θέμα 100% προσωπικό του! To αντίστοιχο ποσοστό στους μουσουλμάνους της Αυστρίας είναι 20%, και μάλλον θα μεγαλώσει, διότι το 43% των μουσουλμάνων δασκάλων στη χώρα υποστηρίζουν ανοιχτά την υπεροχή της σαρίας έναντι του αυστριακού νομικού συστήματος. Πάλι καλά. Την ποινή του θανάτου σε όσους θέλουν να εγκαταλείψουν το Ισλάμ ζητάει το 84% των Αιγυπτίων μουσουμάνων, το 86% των Ιορδανών, το 30% των Ινδονήσιων, το 76% των Πακιστανών και το 51% των Νιγηριανών.

Το 78% των Βρετανών μουσουλμάνων θέλει να τιμωρούνται (χωρίς να διευκρινίζει το είδος της τιμωρίας) όσοι δημοσιεύουν αρνητικά σχόλια ή σκίτσα για τον Μωάμεθ. Μετά την επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo, το 27% των Βρετανών μουσουλμάνων (στο οποίο πρέπει να προστεθεί και το 8% που αρνήθηκε να απαντήσει) υποστήριξε τους δολοφόνους. Ανάμεσα στους νέους Γάλλους μουσουλμάνους το 32% έχει εξτρεμιστικές θέσεις, το 33% πιστεύει ότι η βία για ιδεολογικούς λόγους είναι δικαιολογημένη και το 24% δεν καταδικάζει τη σφαγή στην Charlie Hebdo. Το 21% δεν καταδικάζει τη σφαγή στο Μπατακλάν.

Τι πιστεύουν για τον έρωτα, τις σχέσεις και την ελευθερία του λόγου; Το 23% των Τούρκων που ζουν στη Γερμανία λένε ότι ένας μουσουλμάνος δεν πρέπει να κάνει χειραψία με το αντίθετο φύλο και το 33% θέλει οι γυναίκες να φοράνε τουλάχιστον μαντήλα. Το 73% θέλει να απαγορεύονται βιβλία και ταινίες που προσβάλλουν τη θρησκεία. Ο ένας στους 3 μουσουλμάνους της Βρετανίας θεωρεί σωστό η γυναίκα να εξαναγκάζεται να υπακούει στις διαταγές του άντρα της, στις οποίες περιλαμβάνεται (ως διαταγή) και το σεξ. Ο ένας στους 10 θα σκότωνε ένα μέλος της οικογένειάς του για λόγους τιμής. Το ποσοστό στους νέους διπλασιάζεται: ένας στους 5. Το 51% πιστεύουν ότι μια μουσουλμάνα δεν μπορεί να παντρευτεί έναν μη μουσουλμάνο και το 52% ότι είναι φυσιολογικό ένας μουσουλμάνος να έχει μέχρι 4 γυναίκες. Το 74% των νέων (ανδρών και γυναικών) μουσουλμάνων θέλουν η γυναίκα να φοράει τουλάχιστον νικάμπ. Στις ηλικίες πάνω από 55 το ποσοστό είναι "μόνο” 28%! Μόνο το 3% του συνόλου δηλώνουν καθαρά υπέρ της ελευθερίας του λόγου. Το 61% πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία πρέπει να τιμωρείται.

Έχει κανείς από τους ιδεοληπτικούς διαφημιστές της πολυπολιτισμικότητας την εντύπωση ότι αυτό το "υλικό” είναι αφομοιώσιμο; Ότι κάποια στιγμή θα ασπασθεί τις ευρωπαϊκές αξίες και θα ζήσουμε όλοι μαζί ευτυχισμένοι και ελεύθεροι με αμοιβαίο σεβασμό στις απόψεις του άλλου;

Ας ρωτήσουμε ξανά τους ίδιους:

Μόνο το 7% των Βρετανών μουσουλμάνων θεωρεί ότι είναι πρώτα Βρετανοί και μετά μουσουλμάνοι. Από τους υπόλοιπους το 81% αυτοπροσδιορίζονται ως πρώτα μουσουλμάνοι και μετά Βρετανοί. Το 12% δεν ξέρει, δεν απαντά.

Μόνο τυφλοί δεν βλέπουν τον κίνδυνο.



Του Θάνου Τζήμερου
 

Έρευνες και πηγές που χρησιμοποιήθηκαν: https://data.gov.uk/publisher/office-for-national-statistics)
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/12132641/Number-of-UK-Muslims-exceeds-three-million-for-first-time.html

https://www.gatestoneinstitute.org/7861/british-muslims-survey

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1510866/Poll-reveals-40pc-of-Muslims-want-sharia-law-in-UK.html

http://www.cbsnews.com/stories/2006/08/14/opinion/main1893879.shtml&date=2011-04-06

http://www.webcitation.org/5xkMGAEvY

http://www.policyexchange.org.uk/images/publications/living%20apart%20together%20-%20jan%2007.pdf

http://pajamasmedia.com/tatler/2011/04/06/32-of-palestinians-support-infanticide/

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4053251,00.html

http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/article/detail/1619036/2013/04/22/Zestien-procent-moslimjongens-vindt-terrorisme-aanvaardbaar.dhtml

http://www.danielpipes.org/blog/2005/07/more-survey-research-from-a-british-islamist

http://www.pewresearch.org/files/old-assets/pdf/muslim-americans.pdf#page=60

http://www.people-press.org/2011/08/30/muslim-americans-no-signs-of-growth-in-alienation-or-support-for-extremism/

http://www.danielpipes.org/blog/2005/07/more-survey-research-from-a-british-islamist

http://www.pewforum.org/uploadedFiles/Topics/Religious_Affiliation/Muslim/worlds-muslims-religion-politics-society-full-report.pdf

http://www.pewglobal.org/2013/09/10/muslim-publics-share-concerns-about-extremist-groups/

http://www.comres.co.uk/polls/bbc-radio-4-today-muslim-poll/

http://www.pewglobal.org/2014/07/01/concerns-about-islamic-extremism-on-the-rise-in-middle-east/

http://www.thetimes.co.uk/tto/news/uk/article4730825.ece

https://www.thesun.co.uk/news/2308529/half-british-muslims-would-not-report-is-supporters/

http://www.torontosun.com/2011/11/01/strong-support-for-shariah-in-canada

http://www.macdonaldlaurier.ca/much-good-news-and-some-worrying-results-in-new-study-of-muslim-public-opinion-in-canada/

http://www.worldpublicopinion.org/pipa/pdf/feb09/STARTII_Feb09_rpt.pdf

http://www.danielpipes.org/blog/2005/07/more-survey-research-from-a-british-islamist

http://www.worldpublicopinion.org/pipa/pdf/feb09/STARTII_Feb09_rpt.pdf

http://pewglobal.org/2010/12/02/muslims-around-the-world-divided-on-hamas-and-hezbollah/

http://www.people-press.org/2011/08/30/muslim-americans-no-signs-of-growth-in-alienation-or-support-for-extremism/

http://www.breitbart.com/national-security/2015/05/25/shock-poll-81-of-al-jazeera-arabic-poll-respondents-support-isis/

http://www.centerforsecuritypolicy.org/category/shariah/

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/muslim-leader-isis-supporting-brits-disenfranchised-6018357

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/palestinianauthority/12051848/More-than-two-thirds-of-Palestinians-support-knife-attacks-against-Israelis.html

http://www.trust.org/item/20160112154230-7c2sb/

http://www.newsweek.com/16-french-citizens-support-isis-poll-finds-266795

http://www.algemeiner.com/2015/05/25/al-jazeera-survey-shows-

http://english.dohainstitute.org/content/6a355a64-5237-4d7a-b957-87f6b1ceba9b

http://www.alarabiya.net/articles/2011/09/10/166274.html

http://elderofziyon.blogspot.com/2008/05/that-tiny-percentage-of-radical-muslims.html

http://www.washingtoninstitute.org/templateC06.php?CID=1154

http://pewresearch.org/pubs/2066/muslims-westerners-christians-jews-islamic-extremism-september-11

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3992304/Only-one-25-British-Muslims-believe-Al-Qaeda-carried-9-11-terror-attack-says-think-tank.html

http://www.civitas.org.uk/pdf/ShariaLawOrOneLawForAll.pdf

http://www.webcitation.org/5xkMGAEvY

http://www.cbsnews.com/stories/2006/08/14/opinion/main1893879.shtml&date=2011-04-06

http://www.webcitation.org/5xkMGAEvY

http://pewglobal.org/2010/12/02/muslims-around-the-world-divided-on-hamas-and-hezbollah/

http://www.danielpipes.org/blog/2005/07/more-survey-research-from-a-british-islamist

 

*Ο κ. Θάνος Τζήμερος είναι πρόεδρος του κόμματος "Δημιουργία, ξανά!" και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής
http://www.capital.gr/arthra/3203342/plateia-moameth-proin-trafalgkar?amp=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου