Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Συντριπτική νίκη του έθνους η καρατόμηση του αχυρανθρώπου της Τουρκίας, Έιντε

 




ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ NOOR1, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Προκόπης Παυλόπουλος και Νίκος Κοτζιάς όχι μόνον διέλυσαν τις τουρκικές ονειρώξεις για «νέο Ανάν», αλλά εξώθησαν σε παραίτηση τον φαύλο Έιντε. Είναι η πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία όπου ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αποχωρεί ντροπιασμένος και αποδομημένος.

 Ο έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ένας από τους κορυφαίους γνώστες του διεθνούς δικαίου, θωράκισε τις ελληνικές θέσεις στις πρόσφατες συζητήσεις για το κυπριακό. Ο Νίκος Κοτζιάς, αυτός ο πραγματικός πατριώτης, δίδαξε υπερήφανη, εθνική διπλωματία, αποκαλύπτοντας την κατάλληλη στιγμή τον ρόλο του Έιντε, ο οποίος δήλωσε ότι «θα πολιτευθεί στην Νορβηγία»!  Ας ψάξει να βρει κόμμα με αρχηγό Κουίσλιγκ, ας μην ξεχνάμε πως ο διαβόητος Κουίσλινγκ ήταν νορβηγός σαν τον Έιντε, για να είναι στο πολιτικό του στοιχείο.

Το επαίσχυντο σχέδιο Ανάν ανήκει οριστικά στο παρελθόν, όπως και οι θιασώτες του. Ο Κώστας Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου, τα εκδοτικά χοιροστάσια και η Ντόρα Μπακογιάννη.  Έτσι ακριβώς θα γραφτούν και στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας, οι θιασώτες και οι πολιτικοί και δημοσιογράφοι και οι βραχίονες του υποκόσμου.

 

 https://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου