Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Μπετατζίδες στο Ελληνικό…να “φάνε” και αυτοί που έχουν μείνει καιρό εκτός νυμφώνος…..



Τον 21ο Αιώνα, αφού ο ανθρωπος έχει πατήσει στην Σελήνη, οι Ελληνες κλείνουν Αεροδρόμια για να τα κάνουν πισίνες...

σ.σ.netakias – Ο Κούλης ο αδελφός, ξέρετε, της κόρης του Πατέρα της, που δεν διεγράφει από την ΝΔ, μας το λέει χρόνια τώρα, να καταστρέψουμε το μεγαλύτερο Αεροδρόμιο της Μεσογείου αξία δεκάδων δις, ωστε με τα λεφτά να φυτέψουμε μποστάνια στις Πλατείες της επιβαρυμένης Αθήνας! Τι ιδιοφυία! Προσκυνώ! Αν γεμίσει το Ελ.Βενιζέλος στο Μέλλον, οι μπουλντόζες να είναι καλά, χτίζουμε άλλο.
Ακολουθεί απόσπασμα του Κώστα Καββαθά,
Πως ασιθάνεσθε με το PSI ρώτησε ένας γιατρός στη κλινική (σ.σ.ο ΚΚ έκανε αφαίρεση πέτρας νεφρού).. Μα, αγαπητέ απάντησα παραφράοντας τον Πάγκαλο. Το PSI είναι ευλογία για την Ελλάδα. Α, είπε ο γιατρός και συνέχισε την επίσκεψη στους ασθενείς. Όμως αλήθεια… Πως είναι τα πράγματα μετά το Β Μνημόνιο; Θα υπάρχει ζωή; Θα βλέπουμε τ’ αστέρια; Θα μπορούμε να ψωνίζουμε “μερσεντέ”; Μπεμβέ; Αουντί; Τουότα; Θα μπορούμε να πάρουμε (στημένους) διαγωνισμούς για την μεταφορά μαθητών από και προς το “σχολείο¨; Ποίος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του μεταμοντέρνου ΠΑΣΟΚ; Ο Μπένι; Ο Χρήστος; Ο Χάρι; Ο Τεό; Η Θεία Λούκα; Ο Γιωργάκης; Μα, και βέβαια ο Γιωργάκης! Διατί; Διότι ο ίδιος έχει δημιουργήσει τέτοιο οργανωτικόν μπάχαλον ώστε, ως άλλος Προφήτης θα αναδυθεί από τις στάχτες του Μνημονίου Β και θα αναλάβει πάλι την ηγεσία του κόμματος με βοηθούς τους Παπουτσή, Πετσάλνικο, Καρχιμάκη & Σια θα οδηγήσει το Κόμμα στη συνεργασία με τον Σαμαρά.
Και ο Σαμαράς; Τι κάνει και τι θα κάνει προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ντοραμπάκ ή Μπακ Ντόρ; Μα, ότι του είπε σήμερα η Άντζελα (Μέρκελ). Θα συνεργαστεί ακόμα και με τον διάβολο προκειμένου να γίνουν τα “μεγάλα έργα” και να “φάνε” και οι δικοί του άνθρωποι που έχουν μείνει καιρό εκτός νυμφώνος. Με πρώτο το “φιλέτο” του Ελληνικού! Είδατε πλάνα και σχέδια στη τιβί; Τι βίλες! Τι ξενοδοχεία! Τι μαρίνες! Τι πύργοι! Και όλα αυτά σε μία περίοδο που η ανεργία στις χώρες της Ουροζόν φτάνει το 20%! Θέλω να πω πως, μέσα σε αυτή την τρελή ανάπτυξη ο Παπαντάϊμος, ο Γιωργάκης, ο Μπένι και ο Αντουάν βλέπουν …ανάπτυξη! Προφανώς αυτά τα αστέρια που σώζουν την Ελλάδα απ’ το 75 και δώθε ξέρουν που δεν ξέρω αλλά, καλά να πάθω που η εργασία μου, τα περιοδικά, η παρουσία μου στις εκδόσεις δεν μου χάρισαν ούτε μία συνέντευξη επιτυχημένου μαλάκα στον Τύπο. Καλά να πάθω αφού δεν ακολούθησα τις βίζιτες και τις (ξεφωνημένες) αδελφές του Parasite Beach και δεν απόκτησα “βίλα” στη Μύκονο με τέσσερις φιλιπινέζες ντυμένες με ομοιόμορφες στολές να μεγαλώνουν τα αφασικά μου βλαστάρια. Πως τα κατάφερα ρε παιδάκι μου και δεν είμαι υποψήφιος του (μεταμοντέρνου) ΠΑΣΟΚ και της νέας Νέας Δημοκρατίας (δια να μην αναφερθώ εις την Δημοκρατικήν Συμμαχίαν της Κας Ντοραμπάκ και την Δημοκρατικήν Αριστεράν του κ. Κουβέλη δεν είμαι σε θέση να καταλάβω. Μάλλον κάπου “χάνω” και το κάρμα μου με οδηγεί στο Κόμμα της Θείας Λούκας αλλά, και γι’ αυτό δεν είμαι σίγουροις τόση είναι η πολιτική μου ανωριθότης.
Τι άλλο; Τι θα πει τι άλλο; Τι περιμένετε από έναν αόρατο δημοσιογράφο και μη υπάρξαντα εκδότη; Να βγει στη τιβί να συνεντευξιασθεί με τον Ψινάκη,μ τον Μέρλο, τον Άλλο και την  Άλλη τη τρελή που δε βάζει γλώσσα μέσα; Πρώτα απ’ όλα δεν διαθέτω τις γνωριμίες. Ούτε ο ταγματάρχης δεν με θυμάται. Αφήστε τον Αντουάν που με ξέχασε εντελώς δια να μην αναφερθώ στο Γκόλουμ, για το οποίο Γκόλουμ είχα αφιερώσει τρεις μήνες απ’ τη ζωή μου (αγορά του αιώνα, πυροσβεστικά αεροπλάναα, εθνικοί κήποι, προμήθειες τροιχόσπιτων για σεισμοπαθείς για να να αναφέρω μερικά),  και πάθω κανένα εγκεφαλικό.
Και τώρα; Τι και τώρα; Περιμένω όπως κι’ εσείς να δω “που θα πάει το πράμα”. Περιμένω το Πρόγραμμα Ήλιος, την “αξιοποίση” του Ελληνικού (παρά την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε παράνομο το κλείσιμο από τον Χατζηδάκη αλλά, με τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου θα μιλάμε όταν οι δικοί μας άνθρωποι ετοιμάζονται να “φάνε” με χρυσά κουτάλια;). Με λίγα λόγια και επειδή δε βλάπω φως (για μένα) στο βάθος του τούνελ πληροφορώ τους αξιότιμους αναγνώστες ότι, βρίσκομαι σε αναζήτηση εργασίας γι’ αυτό αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει μετά χαράς θα το εξετάσω ακόμα και αν, αυτός ο κάποιος, είν αι υπουργάρα της Κυβέρνησης Ειδικών Αναγκών του Λιουκ Παπαντάϊμος και θέλει “σύμβουλο”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου