Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αχ αυτός ο Μίμης Ανδρουλάκης και το άγχος του για την Κατσέλη


 

http://olympia.gr/

Δεν ξέρω αν τελικά το κόμμα της κυρίας Κατσέλη θα έχει χειρότερη τύχη από το κόμμα του Γεράσιμου Αρσένη, όπως εσύ προβλέπεις, αυτό όμως που σήμερα όλοι ξέρουμε είναι ότι ο Γεράσιμος Αρσένης ήταν πολύ περισσότερο αξιοπρεπής και έντιμος πολιτικός από τους περισσότερους μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ αυτοκτόνησε και μαζί του πήρε και όλη την Ελλάδα, όταν αντί να εκλέξει αρχηγό του τον έντιμο πατριώτη Γεράσιμο Αρσένη, επέλεξε τον Σημίτη της διαπλοκής και των συμφερόντων.

Ακόμη χειρότερα αν σκεφτούμε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέρασα στον δεύτερο γύρω και όχι ο Γεράσιμος Αρσένης.

Πολύ θα ήθελα σήμερα να γινόταν ένα γκάλοπ με το ερώτημα, ποιός θα έπρεπε να εκλεγεί αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το 1996 ο Σημίτης ο Τσοχατζόπουλος ή ο Αρσένης.

Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Αρσένης θα ήταν πρώτος σε αυτό το υποθετικό ερώτημα.

Τα λέω αυτά γιατί πολύ με στεναχωρείς Μίμη μου, όταν με όρους ποδοσφαιρικούς προσπαθείς να αναλύσεις την πολιτική, ενώ θα έπρεπε περισσότερο να έκανες αυτοκριτική.

Λες στο ΒΗΜΑ: Ο Βαγγέλης ήταν καλύτερα τοποθετημένος από τα καθιερωμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για να πάει πρώτος στη μπάλα ενόψει των εσωκομματικών αλλαγών στο κόμμα.

Νομίζω θα πρέπει να σου υπενθυμίσω Μίμη μου ότι ανεξάρτητα από την θέση που είχε πάρει ο Βενιζέλος στο ποδοσφαιρικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν και ο χειρότερος υπουργός οικονομικών της Ευρώπης σύμφωνα με τους  Financial Times.

Βέβαια για το ΠΑΣΟΚ:  καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά χειρότερος στην Πόλη .

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου