Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Για πρακτικές λάσπης κάνει λόγο ο Φωτηλας και ξεσκεπάζει την αθέατη πλευρά του ποταμιού

«fotilas_ 


Τη διαγραφή μου την έμαθα από το Ίντερνετ. Δεν έχω έρθει σε καμία επαφή με τη ΝΔ», ανέφερε ο Ιάσων Φωτήλας σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στη Βουλή, σχολιάζοντας την απόφαση του προέδρου του Ποταμιού να τον θέσει εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Ο κ. Φωτήλας τόνισε πως «ο εχθρός για μένα δεν είναι το Ποτάμι. Ήταν και είναι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Να διώξουμε αυτή τη σπείρα που λυμαίνεται τον τόπο. Και δεύτερος στόχος ήταν να γίνουν μεταρρυθμίσεις. Αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε ακόμα και «στριμώχνοντας» τον Κυριάκο Μητσοτάκη». Μάλιστα, σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε σαν το μικρό παιδί που λέει “αυτό το
παιχνίδι είναι δικό μου” και κάθεται μόνο του σε μία γωνία. Δεν είχαμε με το Ποτάμι διαφωνίες ως προς τους στόχους αλλά ως προς το πώς θα φτάσουμε στο σκοπό».
Επίσης, σχετικά με την ανακοίνωση του γραμματέα Οργανωτικού του Ποταμιού Παντελή Αβραμίδη, ο κ. Φωτήλας ανέφερε: «Με εξέπληξε η ανακοίνωση γιατί ήταν ανακοίνωση λάσπης. Το Ποτάμι ως προοδευτικό και ανανεωτικό δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί πρακτικές λάσπης. Άλλωστε συνήθως η λάσπη επιστρέφει σε εκείνον που τη ρίχνει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου