Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΚΗΔΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ


Αν δεν ήσαν τόσο εμπαθείς οι τσιπρο-συριζαίοι θα είχαν ανοίξει και καμιά ιστορία ώστε να μην λένε τις δικές τους (;) νεοταξίτικες  βλακείες με …προαγωγό τον Σόρος. Διότι «ώ! Ανόητοι και βραδέίς τη καρδία», η προσευχή καθιερώθηκε από τις πρώτες στιγμές της Απελευθέρωσης στους πολέμους και τα μετερίζια των αγωνιστών και στα σχολεία από τα πρώτα  χρόνια που λειτούργησαν. Πώς όμως να το γνωρίζετε εσείς που μέχρι προχτέςβαφτίζατε αδιάντροπα την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ταξική επανάσταση των κολίγων και των φτωχών! Ιστορικά σκύβαλα! Εθνικοί προδότες της ιστορίας μας «ἑκ παλαι», τώρα και προδότες της νέο-σκλαβιάς, που ως Πηλιο-Γούσηδες συνυπογράψατε με τα γαλαζοπράσινα και τα άλλα γιουσουφάκια  της σύγχρονης εφιαλτικής πολιτικής προδοτικής αδιαντροπιάς!
                Ας μάθουν οι ψευτοπροοδευτικοί του πολιτικού υποτελούς στους
γερμανούς και λοιπούς καθεστωτικούς της παγκοσμιοποίησης, ότι ο δικός μας κατήφορος θα βυθίσει πρώτα εκείνους. Εμείς με την βοήθεια Εκείνων που μας ελευθέρωσαν το  ΄21 (Χριστό και Παναγία) και πάλι θα ελευθερώσουμε την πατρίδα μας από την δική τους αιχμαλωσία και αδιαντροπιά! Δεν είναι μακριά ο καιρός, για «της λευτεριάς το φεγγοβόλο αστέρι! Αυτό το αστέρι που θα «κάψει» αναπόφευκτα το ψευταστέρι του ΣΥΡΙΖΑ των Πολάκηδων, των Πουλάκηδων, των Καρανικέων,των Βούτσηδων και των λοιπών κοτσαμπάσηδων της ψευτοδημοκρατίας της σημερινής Ελλάδας!
                Έλληνες να προσκυνάτε τον Κολοκοτρώνη, τον Ανδρούτσο, τον Καραϊσκάκη, τον Μάρκο, τον Διάκο, τον Γρηγόριο τον Ε! και τους αληθινούς Έλληνες των αγώνων της πατρίδας για τα ιερά της φυλής μας που δεν είναι ούτε τα ξεσαλώματα των επιλεκτικών δικαιωματιστών ούτε τα ξεκατινιάσματα των κραγμένων πολιτικών διαπραγματευτάδων. Έννοια σας και η πληρωμή καθενός δεν θα αργήσει….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου