Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Σφοδρή επίθεση κατά των ΜΜΕ και από τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου

«Θα αγωνιστώ με νύχια και με δόντια εναντίον όσων προσπαθούν να απονομιμοποιήσουν την προεδρία Τραμπ» δήλωσε σήμερα ο Ράινς Πρίμπους

Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ράινς Πρίμπους άσκησε δριμεία κριτική στα μέσα ενημέρωσης σήμερα, κατηγορώντας τα ότι επιχειρούν να απονομιμοποιήσουν την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ και δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί "με νύχια και με δόντια" εναντίον αυτής της δημοσιογραφικής κάλυψης.

"Τα μέσα ενημέρωσης από την πρώτη ημέρα μιλάνε για την απονομιμοποίηση των εκλογών" είπε ο Πρίμπους σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News Sunday. Κατηγόρησε επίσης τα μμε για τις επιθέσεις τους εναντίον του νέου προέδρου λέγοντας ότι "δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να το ανεχτούμε".

Ο Πρίμπους έκανε αυτές τις δηλώσεις μία ημέρα αφότου ο ίδιος ο Τραμπ, στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στα κεντρικά γραφεία της CIA, επιτέθηκε στα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζοντας ότι υποβάθμισαν τον αριθμό των ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία του, την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου