Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ



Ο πολύς κ. Γιούνκερ ,ο πειρατής της Ε.Ε που είναι πιστο όργανα του Δ! Ραιχ με το αζημίωτο, άρχισε να κουνάει και να βροντά έντονα τις «Γυάλινες Χάντρες» στους Έλληνες Ιθαγενείς προκειμένου αυτοί να παραδώσουν τα εθνικά τους  «άγια τοις κυσί»! Μας υπόσχεται ο «πειρατής» του Λουξεμβούργου και «λοστρόμος» της Μέρκελ τα «χαϊμαλιά» απ΄τα ευρωπαϊκά σεντούκια, αν αποδεχτούμε να ξαναϋπογράψουμε υποταγή στο Ράιχ των        Βρυξελλών του Σόιμπλε και της Μέρκελ. Τη Σπείρα του ΔΝΤ και των αρπακτικών της «ελεύθερης αγοράς» που εξωνημένοι πολιτικοί ,παγκοσμίως, «νομιμοποίησαν» καταρ-γώντας κάθε προστασία των πολιτών που έχυσαν το αίμα τους στους πολέμους που οργανώνουν οι τραπεζίτες και τα πολιτικά.. τσιράκια τους ,ανατρέποντας αναπολόγητα συνθήκες, όρκους, πραγματικότητες  που διακηρύσσουν με περισσή υποκρισία την επόμενη της λήξης των πολέμων που πυροδοτούν οι ίδιοι στο όνομα μιας δήθεν αδήριτης και αντικειμενικής «μοιραίας!» εξέλιξης της πραγματικότητας (που οι ίδιοι βεβαίως μας επιβάλουν!).
Η αναίσχυντη αυτή πρόταση μας λέει ότι θα μας δώσουν ,αν είμαστε καλοί σκλάβοι,    35 δις. ευρώ μέχρι το 2020 τάχα «υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκρίνει (η Ελλάδα) το πρόγραμμα που θα επιτρέπει στους Έλληνες φίλους  μας να κυριαρχήσουν με  αυτά τα «εργαλεία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, χειριζόμενος με καταπληκτική μαεστρία τις λέξεις , σαν να επρόκειτο  για «πυραύλους μέσου βεληνεκούς» προς  την χώρα μας.».
     Και χάντρες και χαϊμαλιά, δηλαδή, για τους δύσμοιρους ιθαγενείς του νότου  της Χερσο-νήσου του Αίνου αρκεί να υπογράψουν την αιώνια υποτέλειά τους και να έχουν  ΜΟΝΙΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟ στα αόρατα αφεντικά των παρασκηνίων της ληστοσυμμορίας του άθλιου τραπεζο-οικονομικού συστήματος της διαφθοράς , της απάτης, των εκβιασμών και των βιασμών που οι άνθρωποι των «κολάρων» επιβάλλουν στους λαούς και τους  πολίτες, έχοντας  την αμέριστη συμπαράσταση και αντιπερισπασμό από τις ορδές των αδίστακτων καλοπληρωμένων «ενοικιασμένων συνειδήσεων», τους ειδικούς του τίποτε –τις περισσότε-ρες φορές- τον εσμό των αυτοαποκαλούμενων δημοσιογράφων.  
        Με ταχυδακτυλουργίες της γλώσσας των Ευρωπαίων «παλαιο Σπηλαιωτών»  και τα τάχα «ορθολογικά» τσιρίγματα των ντόπιων «αντικειμενικών» Σορο-προσκυνημένων επαϊόντων των καναλιών και των φυλλάδων η πολυμιζαρισμένη  πολιτική «αριστοκρατία» του τόπου μας πασχίζει να πανικοβάλει όποιον Έλληνα δείχνει να μην ανέχεται άλλο τη στραγγαλιστική «αγάπη» των «εταίρων» της  Ευρώπης αφού έτσι μπαίνουν σε κίνδυνο οι προσδοκίες για τους για απρόσκοπτο ξεκοκάλισμα της λείας που εξασφάλισαν παρέχοντας τις αντεθνικές τους υπηρεσίες στους πραγματικούς αφέντες τους των διάφορων λεσχών και ταγμάτων. Που αρνούνται προσποιούμενοι ότι τα σχετικά αποτελούν παραληρήματα ευφάνταστων έστω και αν πλέον συχνά πυκνά πλέον εμφανίζονται τα «αφεντικά» στον τύπο και την επικαιρότητα με διάφορες… αποκαλύψεις τους. Όπως η τελευταία που προκάλεσε φρίκη. Ό,τι δηλαδή ο υπερεκατονταετής Ρότσιλντ προέβη στο ενδο-οικιακό νοσοκομείο του στην 5Η επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς από… άγνωστο δότη. Κυνικά δήλωσε κατόπιν ότι αισθάνεται πολύ νεότερος από την αδήλωτη καρδιά που …δέχθηκε! Τα ζόμπι της παγκοσμιοποημένης κοινωνίας μας επί το έργον και οι κλακαδόροι τους κρατάνε το ρυθμό της χαύνωσής μας!
              Η απάντησή μας δεν μπορεί παρά να έχει συνέχεια της ιστορικής μας διαδρομής παραμερίζοντας Νενέκους και Γούσηδες. Όποτε η χώρα έκανε τέτοια επιλογή επέζησε και ανάσανε. Όταν έδρασε «ορθολογικά» σε υποταγή υπέστη όλη την αισχύνη αλλά και την πλήρη εξαθλίωση όσων δεν φόρεσαν τις κουκούλες των κατακτητών.  Ήρθε καιρός να αποφασίσουμε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου