Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Σαμπουάν και οδοντόβουρτσες προμήθευε ο Παναγιώταρος τους Γιατρούς του Κόσμου


http://www.antinews.gr/
Πριν μερικές ώρες οι Γιατροί του Κόσμου κατήγγειλαν επίθεση ενός Τάγματος Εφόδου της Χρυσής Αυγής εναντίον τους με ύβρεις και απειλές. ΣήμεραΣήμερα ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου στη Βουλή αποκάλυψε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ο Ηλίας Παναγιώταρος, επιχειρηματίας στο επάγγελμα, είναι προμηθευτής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Δηλαδή ενώ δίνουν...
εντολή στα Τάγματα να τους κάνουν επιθέσεις και να τους βρίζουν γιατί βοηθούν φτωχούς μετανάστες, την ίδια ώρα παίρνουν χρήματα από αυτούς. Η εταιρία «Φάλαγγα» του κ. Παναγιώταρου αν και εμπορεύεται είδη ρουχισμού προμήθευσε τους Γιατρούς του Κόσμου με: 2.400 οδοντόβουρτσες, 3.600 οδοντόκρεμες, 2.800 σαπούνια, 3.800 μαντήλια αντισηπτικά, 1.110 σαμπουάν και 780 σαμπουάν έναντι 24.969 ευρώ!
Δηλαδή, ο βουλευτής από την μια πουλά προϊόντα στον Οργανισμό προκειμένου να τα μοιράσει σε αλλοδαπούς και από την άλλη του επιτίθεται υποστηρίζοντας «δράσεις μόνο για Ελληνες». Αραγε ξέρουν οι υπόλοιποι σύντροφοι του Παναγιώταρου ότι οι οδοντόβουρτσες χρησιμοποιούνται από μετανάστες;
Η υπόθεση βρίσκεται στο ΣΔΟΕ καθώς όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό του υπουργείου Εργασίας: «από τον έλεγχο που διενήργησε ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών για λογαριασμό της Υπηρεσίας μας, προέκυψε ότι τα είδη που αναφέρονται στο τιμολόγιο (σ.σ. οδοντόβουρτσες κ.α.) δεν συνάδουν με την δραστηριότητα του συγκεκριμένου προμηθευτή...».
Ο τζάμπα μάγκας Παναγιώταρος δηλαδή έχει δοσοληψίες με αυτούς που υβρίζει αλλά είναι και παράνομος. Αυτοί είναι που θα αλλάξουν την Ελλάδα; Οι υποκριτές που πουλάνε γάζες και βούρτσες για τους μετανάστες και μετά τους πλακώνουν στο ξύλο; Οι… ιδεολόγοι που κάνουν κηρύγματα μίσους, στρατολογούν παιδιά και μετά κάνουν μπίζνες. Σα δεν ντρέπεστε άθλιοι.

Σαμπουάν και οδοντόβουρτσες προμήθευε ο Παναγιώταρος τους Γιατρούς του Κόσμου photo - 1
(με πληροφορίες από ΕΘΝΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου