Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ν. Μαριάς: «Θα καταθέσουμε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Σαμαρά»

Στιγμιότυπο από την τηλεοπτική εκπομπή  

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπογράμμισε ότι θα ζητήσει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το ΚΚΕ, τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και από τους ανεξάρτητους βουλευτές να υπογράψουν, προκειμένου να μπορέσει να γίνει, σύμφωνα με το Σύνταγμα, η κατάθεση της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης Σαμαρά, με αφορνή την υπόθεση Μπαλτάκου ”

Την ανάληψη πρωτοβουλίας, προκειμένου να γίνει συλλογή των 50 υπογραφών, οι οποίες είναι απαραίτητες για να κατατεθεί πρόταση ...
μομφής κατά της κυβέρνησης Σαμαρά, με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου, προανήγγειλε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νότης Μαριάς.

«Εμείς λέμε ότι θα προχωρήσουμε παρακάτω. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες ούτως ώστε να ασκηθεί πρόταση μομφής, σύμφωνα με το Σύνταγμα και στις προθεσμίες που πρέπει. Θα επιχειρήσουμε να φτάσουμε στις 50 υπογραφές για να προχωρήσει το θέμα αυτό στο πολιτικό του μέρος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νότης Μαριάς.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπογράμμισε ότι θα ζητήσει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το ΚΚΕ, την ΔΗΜΑΡ, αλλά και από τους ανεξάρτητους βουλευτές να υπογράψουν, προκειμένου να μπορέσει να γίνει, σύμφωνα με το Σύνταγμα, η κατάθεση της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης Σαμαρά.

 http://www.periodista.gr/greece/item/10531.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου