Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Λαθρομετανάστευση: Σπαρακτικά μελοδράματα αποπροσανατολισμού





Με μυξοκλάματα και υστερικές κραυγές μιλάνε σήμερα, προεκλογικά, για τη φρίκη της λαθρομετανάστευσης. Όχι, βεβαίως, για την ουσία του προβλήματος, αλλά για τις επιπτώσεις του προβλήματος.

Ζούμε ένα παραλήρημα ασύστολης προεκλογικής δημοκοπίας και θηριώδους υποκρισίας.

Κάθε φορά που τα πράγματα «ζορίζουν» για το καθεστώς των ανδρεικέλων, τότε μπαίνουν σε ενέργεια τα μεγάλα «όπλα» του αποπροσανατολισμού.

Το πρώτο και το ισχυρότερο: Το παιχνίδι της κατασκευασμένης τρομοκρατίας. Ένα παιχνίδι που παίζεται επί δεκαετίες για κάθε συμφορά μας και θα παιχτεί και σήμερα (τα σχέδια βρίσκονται στα συρτάρια του παρακράτους) μόλις το απαιτήσουν οι διεθνείς και εγχώριοι πραξικοπηματίες του νεοταξικού ολοκληρωτισμού…

Τώρα στη φαρέτρα της διεθνούς χρηματιστηριακής χούντας βρίσκεται και ο λαθρομεταναστευτικός εφιάλτης και το τελετουργικό του τηλεθέαμα…

Το λαθρομεταναστευτικό,
ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο έχει πάρει διστάσεις εκρηκτικής φρίκης, παρέχεται για πολιτική και οικονομική ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, για αφόρητη δημαγωγία και αχαλίνωτο αποπροσανατολισμό.

Αυτή τη δημαγωγική προεκλογική φρενίτιδα ζούμε αυτές τις ημέρες. Ξαφνικά οι πάντες και ιδιαίτερα τα ΜΜΕ «φωτίστηκαν» δια μαγείας και διέκριναν τον εφιάλτη: τις εξωτερικές όψεις του εφιάλτη, τα πυώδη αποστήματά του.

«Ανακάλυψαν», ξαφνικά, πασίγνωστα και χιλιοειπωμένα και που από το 2005 αναλύουμε συστηματικά. Ένα μικρό δείγμα:

«Μήπως δεν γνωρίζουν τα ΜΜΕ, τα κόμματα και οι πολιτικοί μας ότι:
α). Η ιστορική Αθήνα έχει γίνει «φέουδο» και «πεδίο» σύγκρουσης των αλλοδαπών γκέτο και των μαφιών τους: Η αλβανική, η ρωσική, η Ουκρανική, η κινέζικη, η πακιστανική και λοιπές μαφίες. Αυτές οι μαφίες λυμαίνονται το ιστορικό κέντρο, τρομοκρατούν και διώχνουν του κατοίκους και συγκρούονται πολεμικά και ανοικτά για τα «όρια»!!!
β). Η ιστορική Αθήνα έχει μετατραπεί σε «κεντρική αγορά» των ναρκωτικών: η φρικτή «πασαρέλα των ναρκομανών». Η κερδοφόρα πηγή των μαφιών και η «πηγή» κάθε εγκλήματος.
γ). Η ιστορική Αθήνα αποτελεί και το κέντρο του εμπορίου της «λευκής σαρκός». Ένα γιγάντιο μπορντέλο! Άλλη κερδοφόρα και εγκληματική πηγή.
δ). Η ιστορική Αθήνα έχει μετατραπεί σε μια πελώρια χαβούζα βρωμιάς. Μπόχα και ακαθαρσίες παντού, Σύριγγες, μαυρισμένα κουτάλια, βρωμιές και αίματα. Κορμιά σωριασμένα στους δρόμους, πρέζες να πουλιούνται παντού, μια πύλη ακολασίας, ένας οχετός που ξερνάει όλη τη βαρβαρότητα της σήψης, της απανθρωπιάς και της κτηνωδίας…
Αυτά όλα τα γνωρίζουν και τα παρασιωπούν οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας. Και αν τα θίξει κανείς κατακεραυνώνεται ως «ρατσιστής»…»


Όλα αυτά τα κυβερνητικά ανδρείκελα κάθε απόχρωσης και οι γενίτσαροι των ΜΜΕ, καθώς και όλα τα κόμματα τα ΓΝΩΡΙΖΑΝ.

Κατά καιρούς μάλιστα μετά το 2007, συχνά, για τους δικούς τους αποπροσανατολιστικούς και δημαγωγικούς σκοπούς και οικονο-πολιτικούς στόχους (θα μιλήσουμε παρακάτω) ανέσυραν προσωρινά το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη και μίλαγαν για «Σόχο στην Αθήνα» κ.λπ…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ναυαρχίδα του Λαμπρακιστάν. Στις 16 Δεκεμβρίου του 2007 «ανακαλύπτει» το «λαθρομεταναστευτικό», τα «γκέτο της Αθήνας», το «οργανωμένο έγκλημα», τα «κυκλώματα μαστροπείας, λαθρεμπορίου και διακίνησης ναρκωτικών».
ΕΔΩ:
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15241&m=A44&aa=2

Σημείωση: Σήμερα το «Βήμα» έχει βγάλει το κείμενό του…
Θα το διαβάσετε αναρτημένο ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=14748#14748


Κατά καιρούς, λοιπόν, πάρα πολλοί «ανακάλυπταν» τον εφιάλτη, εκτόξευαν κάποιες καταναλωτικές ομοβροντίες και μετά μούγγα…

Αυτό γίνεται και σήμερα: Σκούζουν για τα συμπτώματα του προβλήματος. ΟΧΙ για το ίδιο το πρόβλημα, για το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ δημιουργήθηκε και ΠΟΙΟΙ το έθρεψαν και το γιγάντωσαν…

Η προεκλογική περίοδος το ανάγει σε κεντρικό ζήτημα δημαγωγίας και αποπροσανατολισμού και σε τρομοκρατικό «εύρημα» με στόχο: Τον «καθαρισμό» της Αθήνας, τη διάχυση του εφιάλτη στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και την κατασκευή σύγχρονων και αποτρόπαιων «Στρατοπέδων Συγκέντρωσης», για πάσα χρήση.

Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6376

Βλέπουμε καθαρά ότι ο λαθρομεταναστευτικός εφιάλτης αποτελεί πλέον για το καθεστώς των ανδρεικέλων ένα νέο τρομοκρατικό όπλο αποπροσανατολισμού και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ (οικονομικής και πολιτικής), όπως ακριβώς και η πλαστή τρομοκρατία: Η κατασκευασμένη τρομοκρατία του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών.

Πρώτον: Χρησιμοποιείται προεκλογικά, με οδυρμούς και μελοδράματα, σαν κεντρικό ζήτημα της δημαγωγικής προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Με αυτό το τέχνασμα επικαλύπτονται και αφανίζονται ΟΛΑ τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελέστηκαν από τα κυβερνητικά ανδρείκελα εναντίον της ελληνικής κοινωνίας: Οι πραξικοπηματίες της συγκυβέρνησης Παπαδήμου, τα ανδρείκελα της ευρω-χούντας πετάνε το «μπαλάκι» στην εξέδρα, στη δημαγωγία για το λαθρομεταναστευτικό, συγκαλύπτοντας έτσι το σύνολο των εγκλημάτων τους (εγκλήματα εσχάτης προδοσίας) εναντίον της χώρας και του λαού της…

Δεύτερον: Προωθούν τα μακάβρια σχέδιά τους τα σχετικά με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης…

Τρίτον: Προλειαίνουν το έδαφος για την προώθηση των μεγάλων κερδοσκοπικών παιχνιδιών στην αγορά του κέντρου της Αθήνας.

Η υποβάθμιση και η καταστροφή του κέντρου της Αθήνας έχει και οικονομικές παραμέτρους: Την εμπορευματοποίηση και την άγρια κερδοσκοπική εμπορία του κέντρου της Αθήνας.

Μέσα σ’ αυτό το κερδοσκοπικό παιχνίδι εντάσσεται και «καθαρισμός» της Αθήνας, η διάχυση των λαθρομεταναστών σε άλλες περιοχές και οι μελοδραματικές θρηνωδίες των «νταβάδων»: Οι παλιότερες και οι σημερινές που έχουν πάρει επιδημική μορφή…


http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6390

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου