Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΜΕ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΠΛΕΟΝ;


Σέ  πλήρη  αφασία παρακολουθούμε το «σκετς» των υποκρινόμενων τους ¨  Ἑλληνες πολιτικούς¨, «μαριονέτες» όλων των αποχρώσεων, να ξεπουλάνε την χώρα  και να εκτελούν τις εντολές των πατρώνων  ανδρείκελα αφού ξερίζωσαν ,από την καρδιά και το νού του ΈΛΛΗΝΑ , την προαιώνια αγάπη του για τις αξίες αυτές, παρέδωσαν την χώρα στους μηδενιστές των «σχολείων» της «Νέας Τάξης», ώστε να προβούν στην τελική εκκαθάριση της χώρας από ότι τυχόν επέζησε από την προδοσία!
                   Δυστυχώς για τον  Έλληνα , σαγηνεύτηκε από τα «φιλιά», των τύπου Ιούδα «θαυμαστών» του και δεν θέλησε να δεί την αβυσσαλέα τακτική των δήθεν φίλων του και «προστατών» του. Αφού τον επαίνεσαν πολύ για το παρελθόν του, έστω και αν καλλιέργησαν και την αμφισβήτηση για την κληρονομιά του, του έκοψαν σιγά-σιγά τις ρίζες, τον εξαχρείωσαν με τις δικές
τους καταναλωτικές αξίες –λωτούς  της Κίρκης- και τον κατέστησαν, αποχαυνωμένο μαινόμενο ταύρο, να καταδιώκει μάταια την ηδονή μιάς ζωής ξένης με τις αρχές και το παρελθόν του.
                Ξεκίνησαν πρώτα με την πηγή της αναγέννησής τους, τον ανασασμό του γένους, την Εκκλησία και μάλιστα από τη σύσταση του νέου κράτους. Επέβαλαν τις απαιτήσεις των Βαυαρικών αρπακτικών , λεηλατώντας την περιουσία Εκκλησιών και μοναστηριών. Καταδιώκοντας τους πραγματικούς αγωνιστές και αντικαθιστώντας τους με δοσίλογους κόλακες της εϋρωπαϊκής  «κουλτούρας» των κυβερνητών που μας επεβλήθηκαν αφού ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ τον ΈΛΛΗΝΑ πραγματικό κυβερνήτη. Αυτοί οι ανεκδιήγητοι «φίλοι» μας Ευρωπαίοι, φρόντησαν πριν ακόμη ελευθερωθούμε , να μας δέσουν με ΔΑΝΕΙΑ, κατά τη γνωστή τους τέχνη! Ταυτόχρονα πειθανάγκασαν τους ζαλισμένους από επιτέλους ελευθερία  να δεχθούν έναν Ευρωπαἱκού τύπου Χριστιανισμό, που καμία σχέση δεν είχε με την Ορθοδοξία, η οποία πολέμησε για αιώνες τον μουσουλμάνο κατακτητή. Αυτή η Ορθοδοξία ήταν η χλιαρή πίστη που όπως λέει η Αποκάλυψη, ο Χριστός την αποβάλει με εμετό. Έτσι , σε τέτοια μορφή Ορθοδοξία είναι εύκολο να πολεμηθεί και να υποταχθεί.
                Αυτή η Βαυαρέζικη πρακτική στα θέματα Πίστης, ακολουθήθηκε από το νέο-Ελληνικό κράτος  απαρασάλευτα και στα επόμενα χρόνια αφού ακόμα η Ορθοδοξία πάσχιζε να γιατρέψει ένα σωρό πληγές στο εξαθλιωμένο αυτό κράτος και έχοντας όσο γίνεται τον νού της στις ύαινες του Πάπα που περιέρχονταν απειλητικά την Ελλάδα επιχειρώντας να προσηλυτίσουν Έλληνες στο άρμα του Πάπα Ρώμης. Ενός Πάπα που επέβαλε από τα παρασκήνια τα σχέδιά του σε βάρος της Ορθοδοξίας.
                Υπό αυτές τις συνθήκες ,προέκυψε στην Ορθοδοξία Έλληνας Αρχιεπίσκοπος και Πατριάρχης - Μελέτιος  Μεταξάκης ονόματι- ο οποίος έθεσε τις βάσεις υποταγής της Ορθοδοξίας στις Οικουμενιστικές μεθοδεύσεις του Πάπα! Η απάντηση της Ορθοδοξίας του Λαού  της χώρας υπήρξε η μεγάλη ένταση και αντιπαλότητα ,με την μορφή της σύγκρουσης για το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ. Κάτι που στοίχησε στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία, ψυχικό διχασμό, που εκδηλώθηκε και ως καθημερινή πρακτική αφού οι παραμένοντες στα πατρώα έμμειναν πιστοί σε μία παραδοσιακη-πατροπαράδοτη  ζωή ,ενώ οι υιοθετούντες τα νέα και   μοντέρνα  αντιγράφουν έκτοτε καθετί προερχόμενο από την εσπερία, χλευάζοντας παράλληλα την κληρονομιά μας.
                Δυστυχώς ,και μετά τον θάνατό του η κατάσταση δεν διορθώθηκε αφού αναπληρώθηκε από τον επόμενο πατριάρχη Αθηναγόρα ο οποίος φαίνεται να κινήθηκε ακριβώς στον χαραγμένο από τον προκάτοχό του δρόμο, υιοθετώντας εκτός από τα «νεωτεριστικά» του μυθεύματα και τις λοιπές του πλάνες. Όπως την «μασονική ιδιότητα», την οποία δεν φαίνεται να αμφισβητεί  καθόλου η  επίσημη Εκκλησία.  Ούτε όμως  και να αποκηρύσσει, τον εγνωσμένα βλάσφημο μασόνο πατριάρχη, προς άρση του σκανδαλισμού των πιστών και της χαλαρότητας που εισαγάγει η αποδοχή ή έστω και απλή ανοχή τόσο επικίνδυνων πνευματικών πλανών.
                Το θλιβερό είναι ότι η Ιερά Σύνοδος της εν Ελλάδι Εκκλησίας συμπεριφέρεται σαν να μην έχει ακούσει, σαν να μη ν έχει γνωρίσει τίποτε για τον κίνδυνο των λαϊκών και όχι μόνον μελών της. Γιατί δεν προκαλείται άραγε από την Ι. Σύνοδο, καταδίκη της σατανολατρικής μασονίας; Μήπως διότι αντιδρούν μέλη της; Και γιατί τάχα αντιδρούν; Αν είναι κάτι κακό η μασονία –και είναι-γιατί δεν το πράττουν. Αν είναι κατι καλό γιατί δεν το λένε ανοιχτά για να λυθεί ΦΑΝΕΡΑ  το θέμα. Αντίθετα επιλέγουν να κινούνται υποσκάπτοντας βασικές παραδοχές της Ορθοδοξίας, παρέχοντας υπηρεσίες σε εγνωσμένα ανθέλληνες και αντορθόδοξους  επίβουλους;
                Στο όνομα μιάς δήθεν αγάπης, που καθείς προσδιορίζει όπως θέλει ,γίνεται προσπάθεια να  παραμεριστεί η ΑΛΗΘΕΙΑ . Όμως ο Κύριος Ιησούς –και όχι άλλος- δήλωσε ο ίδιος ότι είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι η Αγάπη. Η αγάπη είναι βεβαίως απόλυτη, αλλά, ιδιότητά Του. Δεν μπορεί λοιπόν η φύση του Θεού να υποσκελίζεται ή να υποβιβάζεται ! Αλλοίμονο!!!
                Αλλά ο  «όφις» ξέρει και κρύβεται απίστευτα! Παίζει με την λέξη Ἁγάπη» η οποία ωστόσο μπορεί να παίρνει πάμπολλες σημασιοδοτήσεις ανάλογα με την περίσταση. Ούτε τροπικώς ούτε ποιοτικώς ούτε ποσοτικώς  έχει πάντα το ίδιο «φορτίο»! Η αγάπη δεν είναι ένα και μόνον σημαίνον. Αντίθετα η Αλήθεια είναι  ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Αυτό επιχειρεί να συσκοτίσει η προπαγάνδα του Πάπα από την Α! Βατικάνειο Σύνοδο και εντεύθεν προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως νέος πολιορκητικός κριός κατά της Ορθοδοξίας. Αυτό παράλληλα με τους σπουδαγμένους στην Εσπερία «φιλοσοφο-θεολογούντες» δόκτορες που άντλησαν  θεολογικό νερό από τις λακούβες του Πάπα και όχι από το Ποτάμι τις ΟΡΘΟΔΟΞΊΑΣ!
                Αυτό δεν είναι καθόλου έτοιμος ο σημερινός «ἑξειδικευμένος» …θεολόγος να το αποδεχτεί. Διότι του ψαλιδίζει την αυθεντία με την οποία μπορεί να τιμάτε και να διακρίνετε. Διότι η θεολογία του παρά το γεγονός ότι στηρίχτηκε στην παρουσία του Χριστού στη γη ως Θεού και ανθρώπου, τώρα ο σύγχρονος θεολόγοος συνηγορεί στον εξοβελισμό του Θεού σε αγαστή συνεργασία με τις Βατικάνιες απαιτήσεις, να εξοριστεί ο Χριστός από την γη αφού εδώ διαφεντεύει,  αντί ο Χριστός,  ο… πάπας! Ω! της διαστροφής!!! Ώ! της εωσφορικής πλάνης!!! Ω! της διαιρετικής φίλαυτης αβελτηρίας μεθόδευση! Αυτή τη διαστροφή φαίνονται πρόθυμοι να υπηρετήσουν ή να αποδεχθούν πολλοί «δούρειοι;»  ιερωμένοι της Ορθοδοξίας! Κύριε ελέησον!!!
                Αφού λοιπόν η ρωγμή επετεύχθη και η Ορθόδοξη  εμπροσθοφυλακή  της Συνόδου υπέστη δολιοφθορά, επέρχεται και ο « ἑν ύπνω» προετοιμαζόμενος εμφύλιος πεμπτοφαλαγγίτης , Καίσαρας έστω και ξεπεσμένος, να πάρει μέρος στο πλιάτσικο που του έταξαν τα αφεντικά στα οποία υποτάχθηκε ,μέσα στις στοές, στις λέσχες ,τα φόρουμ όπου αλυσοδέθηκαν με τα δεσμά των λογαριασμών για τους εαυτούς τους, τους  συνεργάτες τους και όλους τους χρήσιμους ηλιθίους που έχει ανάγκη η κάθε προδοσία! Ο Καίσαρας αυτός δεν έχει καμία αναστολή και βεβαιότητα. Έχει στολή ευκαιρίας γιαυτό και μεταλλάσσεται με την ευκολία του χαμελαίοντα. Τι κι αν σέρνεται; Αυτός «κρατάει» το …λέοντα….
                Έτσι και ο τωρινός «λέοντας» της Ελλάδας, απαράλλακτα ίδιος με τους προηγούμενους πολύχρωμους …λέοντες, σέρνεται και αυτός στα πόδια της αδίστακτης Δύσης που απαιτεί ότι και οι πρόγονοί τους .Την οριστική κατάλυση και λεηλασία της Ανατολής. Στην ανάγκη και με ικανό μπαχτσίσι, ιδιαίτερα για τους «εμπνευσμένους» προοδευτικούς ή μη νεοπροδότες  εθνοαποδομητές! Χωρίς προτίμηση σε κόμμα ή σε χρώμα!
                Άγαπητοί συνέλληνες. Όσοι γνωρίσατε Ορθοδοξία, Ελλάδα ,τιμή και  ΧΡΙΣΤΟ ,μην παραδώσετε την ψυχή σας στον Άδη . Η  ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου