Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Και ο Φαήλος στηρίζει Τσίπρα

Συνέβη και αυτό μετά τη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και του  Αντώνη Σαμαρά στις εκλογές της 25ης του Γενάρη.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, υποψήφιος βουλευτής Πειραιά με τη ΝΔ, στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά και ένας από τους μεγαλύτερους και σφοδρότερους πολέμιους του ΣΥΡΙΖΑ, τάχθηκε υπέρ της υπουργοποίησης του Νίκου Κοτζιά, στο υπουργείο Εξωτερικών και του Παναγιώτη Νικολούδη, στο υπουργείο Επικρατείας κατά της Διαφθοράς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κρανιδιώτης έγραψε στο Facebook:

«Για να είμαστε δίκαιοι, ο Νίκος Κοτζιάς ο νέος ΥΠ.ΕΞ, είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της νέας κυβέρνησης, με σταθερές πατριωτικές θέσεις, με ξεκάθαρη θέση κατά λογικών τύπου Ανάν στην Κύπρο.Αληθινός διανοούμενος κι όχι από τους "ιντελιγκέντσηδες". Είχα γράψει παλιότερα πως σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση του Σαμαρά θα έπρεπε να ήταν ΥΠ.ΕΞ και δεν θα αλλάξω τώρα γνώμη λόγω "κομματικού πατριωτισμού". Αγαπητέ Νίκο, ευχές για δύναμη και αποτελεσματικότητα στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων.
Θετική επίσης η επιλογή του κ. Νικολούδη, εξαίρετου Εισαγγελικού λειτουργού, γνωρίζει την λειτουργία της Αστυνομίας, της Δικαιοσύνης κι έχει τον επαγγελματισμό και την απαραίτητη μετριοπάθεια για την θέση αυτή, όπου δεν χωράνε αριστερίστικες ακρότητες και πειραματισμοί».

 http://www.periodista.gr/greece/item/15966.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου